Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2014, 22:52

Nesudjeni kapiten Rooney opet zakazao. Od tri zicera pogodio samo jedan, i tako kosta Engleske prolaska. RVP naravno preuzeo odgovornost na svoja siroka ledja i odveo na papiru nikad goru Holandiju do osmine finala.

NE ZASLUZUJEMO TE ROONEY, ZASLUZUJEMO MNOGO BOLJE!

A cuj ovoga Gaitan "onako dobar igrac, nesto kao Mata". Allahu dragi budi milostiv. :rol: Kakvu dijagnozu moras imat da ne vidis kakav je genijalan igrac Mata?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 19 jun 2014, 23:03

Htio to priznati ili ne, ali večeras je bio najbolji igrač Engleske.
LUHG!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2014, 23:10

Cartman je napisao/la: Kakvu dijagnozu moras imat da ne vidis kakav je genijalan igrac Mata?
Onu tvoga Joze :rol:

I nemoj biti licemjeran, neki dan napade čovjeka zato što je kritikovao Nania, zato što je igrač Uniteda na SP-u, a po tvom mišljenju bi ih sve trebali podržavati, a ti pljuješ po Rooneyu konstantno. Večeras je bio uvjerljivo najbolji igrač Engleza, evo i komentatori na ITV-u to kažu. :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2014, 23:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Kakvu dijagnozu moras imat da ne vidis kakav je genijalan igrac Mata?

I nemoj biti licemjeran, neki dan napade čovjeka zato što je kritikovao Nania, zato što je igrač Uniteda na SP-u, a po tvom mišljenju bi ih sve trebali podržavati, a ti pljuješ po Rooneyu konstantno. Večeras je bio uvjerljivo najbolji igrač Engleza, evo i komentatori na ITV-u to kažu. :)
Gledaj, on je nesto likovao sto je Portugal gubio i Nani sa njim. Ne vidim smisao toga. Vi ste ovdje pohvalili Rooneya, i ja sam samo odgovorio da je promasio dva cista zicera, i to je apsolutno odlucujuce. Generalno je odigrao dosta dobro, ali ne moze se tek tako zaboravit da je promasio dvije ogromne prilike. Pogotovo onu drugu je katastrofalno iskoristio.

A Welbecka mi je zao. Momak ce bacit karijeru kroz prozor ako ga treneri nastave forsirat na krilu. Zasluzuje priliku kao cisti centarfor, siguran sam da moze dat 15-20 golova u PL da dobije tu priliku. Tesko da ce to dozivit u Unitedu sljedecih nekoliko sezona, zbog Robina i Waynea.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2014, 23:18

I opet bio uvjerljivo najbolji kod Engleza, nije on krivac za to što je Stevie onako početnički 2 puta pogriješio i onda odbrana reagovala još gore. Pa komentatori ga hvale, a ovdje ti kritikuješ i nećeš da mu odaš priznanje. Da je bio neki od tvojih ljubimaca, na svaki pomen kritike bi ovdje ulijetao i napadao svakoga ko se usudi reći nešto protiv njih :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2014, 23:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:I opet bio uvjerljivo najbolji kod Engleza, nije on krivac za to što je Stevie onako početnički 2 puta pogriješio i onda odbrana reagovala još gore. Pa komentatori ga hvale, a ovdje ti kritikuješ i nećeš da mu odaš priznanje. Da je bio neki od tvojih ljubimaca, na svaki pomen kritike bi ovdje ulijetao i napadao svakoga ko se usudi reći nešto protiv njih :roll:
Kazem odigrao dosta dobro, ali napadacu se ne moze tek tako oprostit da promasi dva zicera. Evo Robin mi je ljubimac, pa je zakazao protiv Reala jer je promasio par ogromnih prilika, iako mu je generalna igra bila vrlo dobra.

A zar vam nije jasno da vas jos malo namjerno prcam za ovog Waynea? :rol: Sve gledam gdje je Belmin, sin Scouserski. :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 jun 2014, 00:16

Ako nista na europskom ce bit barem uduplan broj nasih igraca u prvih 11 ;) a i ove dvije utakmice pokazuju koliko je Baines limitiran i u ovim godinama nam ne bi predstavljao pojacanje i dok pisem u ovom trenutku sjeti se da mi imamo i malog Varelu za desnog beka..treba istrazit i tu opciju uz Rafaela

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 jun 2014, 00:47

Ovaj Cartman moze izvaliti kao niko. Uhvati se necega kao pijan plota, nema kvalitet da promijeni misljenje kada se pokaze kao pogresno.

Prije pet godina sam ovdje pisao da Nani nije dovoljno dobar za Junajted, da nikada nece biti veliki igrac. Oponiranje tada se moglo prihvatiti. Bio je mlad, mogao je napredovati. Za Levandovskog sam recimo napisao da je panj, pa sad promijenio misljenje. Mislim da je odlican napadac. Dakle, misljenje treba mijenjati. Nani je davno propao i jasno je da ne moze. Samo kad bi to mogli vidjeti likovi poput Cartmana bilo bi dobro.

Mata je dobar igrac i nista vise. Mozda eto i bolji od Gajtana, ali ne pretjerano. Nije njega Jozo dzaba utopio, nije mu dzaba sjedio na klupi i bio rangiran ispod Oskara. I Mata je u finim godinama, ne moze puno napredovati. Tacno se zna sta i koliko moze. Dobar je, ali nije klasa najboljih igraca na njegovoj poziciji.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2014, 01:11

Mourinho je Matu otjerao jer se nije uklapao u njegovu filozofiju da svaki igrac mora ginut za ekipu i defanzivno, i maksimalno se vracat u odbranu. Jedino je Ronaldu dopustio da to ne radi. U Unitedu ima mjesta za igrace koji se manje vracaju u odbranu, i tako je uvijek bilo (Ronaldo, Ruud, Cole, Robin itd). Mata je bio nas najbolji igrac pred kraj sezone, a tek dosao u klub. To je majstor, eksplodirat ce sljedece sezone.

A nije istina da ne mogu promjenti misljenje. Nekad sam mislio da je Rooney igrac Svjetske klase. Istina, i bio je, sada vise nije.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 jun 2014, 01:16

Svindale, nije zanimljivo za Rooneya vishe. Kapiten je prekucao s onakvom rupom od ekipe, sta ce tek raditi u Unitedu uuuu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 20 jun 2014, 07:46

Cartman je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Gledaj, on je nesto likovao sto je Portugal gubio i Nani sa njim. Ne vidim smisao toga. Vi ste ovdje pohvalili Rooneya, i ja sam samo odgovorio da je promasio dva cista zicera, i to je apsolutno odlucujuce. Generalno je odigrao dosta dobro, ali ne moze se tek tako zaboravit da je promasio dvije ogromne prilike. Pogotovo onu drugu je katastrofalno iskoristio.

A Welbecka mi je zao. Momak ce bacit karijeru kroz prozor ako ga treneri nastave forsirat na krilu. Zasluzuje priliku kao cisti centarfor, siguran sam da moze dat 15-20 golova u PL da dobije tu priliku. Tesko da ce to dozivit u Unitedu sljedecih nekoliko sezona, zbog Robina i Waynea.
Ja nisam likovao nego se grohotom smijao tvom pulenu nakon onog idiotskog poteza kada se sudario sa Coentraom. Rooney za razliku od njega nije mogao puno bolje. Nije on kriv sto je zakrpa za sve i svakoga. Sto ne pljujes po Sturridgeu? Bio je odlican, je li?

P.S. Jozo nije otjerao Matu zato sto nije dobar igrac, nego zato sto nije krkan podoban za autobusa. Kakva filozofija! Da se najezis! :lol:
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 20 jun 2014, 14:49

U 76 nastupa za Manchester United, Robin van Persie je sudjelovao kod 66 golova!

Eh sad da li je ovo tačno ne znam. :kafa:

Izvor: Manchester United supporters Croatia.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 jun 2014, 16:23

Al MoR dominira temom Chelsea samo tako.. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Inače,Rooney odigrao jučer dosta dobro,za sve je kriv ubleha od trenera koji nista nije naucio iz prve utakmice protiv Italije..Sve dok im ovakvi nesposobnjakovici budu na klupi,nece Engleska daleko..Pa i David Moyes bi vjerovatno skontao da ona sredina ne moze parirati ni Hondurasu.. :thumbdown:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2014, 21:52

Belmin6 je napisao/la:Svindale, nije zanimljivo za Rooneya vishe. Kapiten je prekucao s onakvom rupom od ekipe, sta ce tek raditi u Unitedu uuuu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je momcino, RVP nosi ovu prosjecnu Holandiju na svojim ledjima.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 jun 2014, 22:03

Gledam Francusku i Cabayea koji dominira i ne mogu da se načudim koliko je United veznih igrača propustio dovesti u posljednje vrijeme. Nije mi jasno kako su i Cabayea mogli ispustit. Taj se transfer nekako nametao jedno vrijeme, ali i to propade. Znači, pristojna cijena se mogla napravit, dokazan kvalitet u EPL, čak se i sam kroz medije nabaciv'o, ako se ne varam, i opet ništa. Nevjerovatno. :crazy:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 jun 2014, 22:26

Haj dobro Cabaye,njega nismo nikad ni imali,ovog Pogbu smo imali,pa pustili.. :plac:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2014, 22:43

Narin je napisao/la:Haj dobro Cabaye,njega nismo nikad ni imali,ovog Pogbu smo imali,pa pustili.. :plac:
Suti brate, muka mi kad ga god gledam. :(

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 20 jun 2014, 22:52

Cartman je napisao/la:
Narin je napisao/la:Haj dobro Cabaye,njega nismo nikad ni imali,ovog Pogbu smo imali,pa pustili.. :plac:
Suti brate, muka mi kad ga god gledam. :(
I ja starom baš govorim. Kaže on: Pametan nije mog'o da sluša prepotentnog Fergusona.. :kafa:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 jun 2014, 22:59

Njega sam oplak'o ranije, prelazim na ostale. :plac:

Valjda je ovo ljeto konačno to ljeto kad United dovodi klasnog veznjaka.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2014, 23:42

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Njega sam oplak'o ranije, prelazim na ostale. :plac:

Valjda je ovo ljeto konačno to ljeto kad United dovodi klasnog veznjaka.
Vracamo Gibsona. :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.