FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
admirbreza
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A jbg uvijek smo od ničega pravili nešto, ja optimistično vjerujem ( i bez bilo kakvih pojačanja) da ćemo začepiti mnoga usta. Tiha voda brege dere
Bitna je samo dobra volja, rad, motivacija i malo sreće. Pogledajte kako je Svinjski uzeo titulu, iz sjene. Samo polahko, Bog daje ljudi ne vjeruju 
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Generalno fino djeca igraju. Složio bi se da je Mujagić ipak najveći talenat. Ćutahija isto. Osmanković je bio dobar, a Duraković i nije šta. Bar po meni. MOžda je danas bio loš. ALi ja rijetko gledam. Žerić i Selak su mi bolji od Behrama. Behram se ni po čemu ne ističe od ostalih. Imao je par dobrih dodavanja na malom prostoru i to je to. Izgleda ko Miske sa viškom kila ali ne bih ja rekao da je to višak kila nego jednostavno je mali takve konstitucije. Vjerovatno je sklon debljanju. Takvi obično jesu. Inače su fulili danas pet sto posto šansi kod 1:0 za nas.
Danas nije igrao Amir. Ne znam što. Nadam se da će mali potpisati. Ja bih mu izašao u susret šta god da traži sem ako nije minutaža i ako nije neka basnoslovna cifra. Moraš nešto i uložiti ako je mali veći talenat od ostalih. Mada bi ono dobro bilo da se svima nudi isto. Međutim to se ne može baš tako svima isto ali ne smiješ ni praviti razlike zbog ovih nekih drugih. Sve se poremeti. Teško je to.Nadam se da će i mali biti pametan i ostati jer prije svega treba gledati njegov napredak a mislim da mu je najbolje u ŽElji (više sam puta objašnjavao zašto tako mislim na primjerima drugih mladih igrača) sem ako nema ponudu nekog baš jakog kluba, a ne kao što kažu za ovog Behrama za BUgarsku. Nidje veze čuj BUgarska.
Danas nije igrao Amir. Ne znam što. Nadam se da će mali potpisati. Ja bih mu izašao u susret šta god da traži sem ako nije minutaža i ako nije neka basnoslovna cifra. Moraš nešto i uložiti ako je mali veći talenat od ostalih. Mada bi ono dobro bilo da se svima nudi isto. Međutim to se ne može baš tako svima isto ali ne smiješ ni praviti razlike zbog ovih nekih drugih. Sve se poremeti. Teško je to.Nadam se da će i mali biti pametan i ostati jer prije svega treba gledati njegov napredak a mislim da mu je najbolje u ŽElji (više sam puta objašnjavao zašto tako mislim na primjerima drugih mladih igrača) sem ako nema ponudu nekog baš jakog kluba, a ne kao što kažu za ovog Behrama za BUgarsku. Nidje veze čuj BUgarska.
Gledao sam ih prije nekad najbolji stoper je Osmankovic definitvno momak ima potencijal da postane velika igracina. Pored njega Mujagic je predobar , jos sam cuo da su ga zvali u Akademiju FKS on odbio i kasnije mu Zeljo ponudio ugovor bez razmisljanja je prihvatio. Sto mene iznenadjue sa obzirom da nije iz Sarajeva. Zeric je dobar al kazu da mu je stari nekakav blesav lik al to ne znam. Behram blijesne par minuta i to je to i nece mu sigurno ponuditi ugovor dok ne smrsa par kila , al svodi se na to da je on tako gradjen al i ne cuva do sebe. Amir nece potpisati ugovor kako stvari stoje. Cutahija mislim da tu ne treba puno komentarisati. U biti ostatak manje vise prosjecni igraci za nase lige jedino ako neko ne bude radio na sebi pa se dokaze u buducnosti sad zasad to je to ...
čisto onako
Rijeka - zeljo 7-0
Rijeka - zeljo 7-0
Ljudi jos malo i prva tekma predkola uefa mi se ovdje razglabamo o kadetima juniorima.Sta je ovo sta je sa prvih 11 nemojte da se obrukamo da nas tamo neki levati izbace.Cujem Lovcen prizeljkuje Zelju u predkolu.Halo opasna neka tisina.Dze su repa kolko smo duzni .Pa mi smo do sad u zadnje 3 sezone prodali minimalno 10 igraca a sta smo kupili nista.Sve nesto dzaba na guzove.Ako je klub u kurcu nek neko kaze otvoreno.Meni je ovo suveli .Imam osjecaj da smo u zescoj banani.Ako neko moze nek me demantuje.
Željo - sarajevo 12:1 (gore navedena generacija)aS_Roma je napisao/la:čisto onako
Rijeka - zeljo 7-0
čisto onako
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Pa vidio si šta je s prvih 11. Izbaci Filipa, Vernera, Aru, Zole i vjerovatno Svrake.Došao napadač umjesto Are.Fali nam još jedan napadač i jedan štoper do evrope.Alipasino je napisao/la:Ljudi jos malo i prva tekma predkola uefa mi se ovdje razglabamo o kadetima juniorima.Sta je ovo sta je sa prvih 11 nemojte da se obrukamo da nas tamo neki levati izbace.Cujem Lovcen prizeljkuje Zelju u predkolu.Halo opasna neka tisina.Dze su repa kolko smo duzni .Pa mi smo do sad u zadnje 3 sezone prodali minimalno 10 igraca a sta smo kupili nista.Sve nesto dzaba na guzove.Ako je klub u kurcu nek neko kaze otvoreno.Meni je ovo suveli .Imam osjecaj da smo u zescoj banani.Ako neko moze nek me demantuje.
Mićo je Fićo!
ispravŽeljeznicar (1)-Sarajevo (3) 12-1 znaci pevi tim protiv trecegmavi je napisao/la:Željo - sarajevo 12:1 (gore navedena generacija)aS_Roma je napisao/la:čisto onako
Rijeka - zeljo 7-0
čisto onako
-
mukitmovac
- Kontakt:
mavi je napisao/la:Željo - sarajevo 12:1 (gore navedena generacija)aS_Roma je napisao/la:čisto onako
Rijeka - zeljo 7-0
čisto onako
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
patakpasko9
- Kontakt:
Jos jedna ispravka, Zeljeznicar (3) - Sarajevo (3)rammstein je napisao/la:ispravŽeljeznicar (1)-Sarajevo (3) 12-1 znaci pevi tim protiv trecegmavi je napisao/la:Željo - sarajevo 12:1 (gore navedena generacija)aS_Roma je napisao/la:čisto onako
Rijeka - zeljo 7-0
čisto onako
http://fsks.ba/index.php/takmicenja/oml ... -iii-grupa" onclick="window.open(this.href);return false;
Komsije, sta bi sa Jocom Stokicem, dolazi li vam?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
mukitmovac
- Kontakt:
Zeznuto ce biti nadiknaditi nabrojane igrace , jos ako i Tomo odeHercegovinaBosna je napisao/la:Pa vidio si šta je s prvih 11. Izbaci Filipa, Vernera, Aru, Zole i vjerovatno Svrake.Došao napadač umjesto Are.Fali nam još jedan napadač i jedan štoper do evrope.Alipasino je napisao/la:Ljudi jos malo i prva tekma predkola uefa mi se ovdje razglabamo o kadetima juniorima.Sta je ovo sta je sa prvih 11 nemojte da se obrukamo da nas tamo neki levati izbace.Cujem Lovcen prizeljkuje Zelju u predkolu.Halo opasna neka tisina.Dze su repa kolko smo duzni .Pa mi smo do sad u zadnje 3 sezone prodali minimalno 10 igraca a sta smo kupili nista.Sve nesto dzaba na guzove.Ako je klub u kurcu nek neko kaze otvoreno.Meni je ovo suveli .Imam osjecaj da smo u zescoj banani.Ako neko moze nek me demantuje.
Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 19 jun 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool !
Liverpool !
Sad je u opticaju neki sirijac pa cemo vidjeti.pisac je napisao/la:Komsije, sta bi sa Jocom Stokicem, dolazi li vam?
imas isjecak uz novina u toj grupi su zeljeznicar (1) i Sarajevo (3) ,,,tako da ne širite ovu propagandu dalje
jeste danas igrali sa rijekom ili sa litexom
Re: Odg: FK Željezničar
Steta. Dobar je Stokic igrac a i vi ga vec prihvatili objerucke biliterabajt je napisao/la:Sad je u opticaju neki sirijac pa cemo vidjeti.pisac je napisao/la:Komsije, sta bi sa Jocom Stokicem, dolazi li vam?
-
mukitmovac
- Kontakt:
Ma jok pasa nego Golubarnici, Golubovci tako nesto, sutra super jaki kukresi, kuknesi , tako nekakorammstein je napisao/la:imas isjecak uz novina u toj grupi su zeljeznicar (1) i Sarajevo (3) ,,,tako da ne širite ovu propagandu dalje![]()
Liverpool !
Liverpool !
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Opet ti Ibraković lažeš po temama, do kad višerammstein je napisao/la:imas isjecak uz novina u toj grupi su zeljeznicar (1) i Sarajevo (3) ,,,tako da ne širite ovu propagandu dalje![]()
Mićo je Fićo!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Steta. Dobar je Stokic igrac a i vi ga vec prihvatili objerucke bilipisac je napisao/la:terabajt je napisao/la:Sad je u opticaju neki sirijac pa cemo vidjeti.pisac je napisao/la:Komsije, sta bi sa Jocom Stokicem, dolazi li vam?
Nemamo mi para ko vi za Tonija i Velikonju u paketu
Liverpool !
Liverpool !
-
patakpasko9
- Kontakt:
Kazu pogino im Sirijac nista od pojacanjaterabajt je napisao/la:Sad je u opticaju neki sirijac pa cemo vidjeti.pisac je napisao/la:Komsije, sta bi sa Jocom Stokicem, dolazi li vam?
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.