Citam malo komentare spanskih navijaca, negativni su rijetkost... Svi su zahvalni ekipi za svu srecu koju su im donosili zadnjih 6 godina. Jednostavno, i ovo se moralo desiti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Moze sada za Brazilmiki_92 je napisao/la:

Ovaj Del Bosqe da nije bio opijen prosloscu mogoa je i ovo svjetsko da osvoji jer spanci imaju najsiri i najjaci roster, trebao je samo izbaciti Casillasa, Xavija i Xabi Alonsa kao i propalog Piqea, takodjer Pedro nije smio dobiti poziv a kamoli da ovako bitnu utakmicu pocne. Vezni red graditi oko Inieste i Silve sa novom svjezom krvi bi sigurno bili daleko bolji od ovog sto su prikazali.
  Ovaj Del Bosqe da nije bio opijen prosloscu mogoa je i ovo svjetsko da osvoji jer spanci imaju najsiri i najjaci roster, trebao je samo izbaciti Casillasa, Xavija i Xabi Alonsa kao i propalog Piqea, takodjer Pedro nije smio dobiti poziv a kamoli da ovako bitnu utakmicu pocne. Vezni red graditi oko Inieste i Silve sa novom svjezom krvi bi sigurno bili daleko bolji od ovog sto su prikazali.Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.

iker je igrao najlošiju sezonu u karijeru prije nego što ga je mou poslao na klupu.Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.A vidio sam Silvu u prvoj tekmi kod one druge šanse kada je mogao riješiti utakmicu.Poslije toga je krenulo sve nizbrdo.
ja koliko znam, slomio je prst šta već i od tad je na glupi bio kod murinjaSveti je napisao/la:iker je igrao najlošiju sezonu u karijeru prije nego što ga je mou poslao na klupu.Mancini je napisao/la:Murinjo je glavni krivac što je Ikar u ovakvoj formi.Dok je branio standardno bio je u vrhunskoj formi.Kada ga je poslao na klupu počeli su problemi.A vidio sam Silvu u prvoj tekmi kod one druge šanse kada je mogao riješiti utakmicu.Poslije toga je krenulo sve nizbrdo.
 prvo je favorizovao onog golmana, kako se prezivao..ugl. bio je drugi golman Reala, a onda doveo Lopeza
 prvo je favorizovao onog golmana, kako se prezivao..ugl. bio je drugi golman Reala, a onda doveo Lopeza  

Johny je napisao/la:Tim bez Inieste nije u razmatranju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mancini je napisao/la:Bitno je jedino da je izostavio skoro sve igrače Barcelone.Ko god pređe 27 godina automatski je star.

pojedinci su ofirni, al nema veze
  pojedinci su ofirni, al nema veze 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.