Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Lillard je napisao/la:
kako su pukli obojicaLillard je napisao/la:
Gledaj u Raktića gaća "Za duboke vode"Lillard je napisao/la:
Ocigledno da nemaju napadaca kad im je ono drvo Fred u prvojGoalgetter je napisao/la:Mene zanima otkud onaj Jo na spisku Brazila? Je li on toliko igra dobro za klub, pa da ga je Scolari pozvao?
Fred je bio klasa na Kupu Konfederacija,valjda su se tim vodili,ali definitivno im fali jedan pravi napadač,bar kao Pato iz najboljih dana.andro234 je napisao/la:Ocigledno da nemaju napadaca kad im je ono drvo Fred u prvojGoalgetter je napisao/la:Mene zanima otkud onaj Jo na spisku Brazila? Je li on toliko igra dobro za klub, pa da ga je Scolari pozvao?
Jo je jos gori sto je pokazao u 20 minuta protiv Mexica
Svaka cast! Mali milion je ovakvih primjera, ali naravno zanimljivije i isplativije je pisati milion clanaka o tome kako neke seljacine pale zastave drzave u kojoj ziveZahaKING je napisao/la:Ovi nacionalisti imaju pozdrav iz jednog normalnog grada u Bosni. Grad se zove ODŽAK.
Ochoa je proslu sezonu branio za Ajjaccio koji je primio 72 gola...Sapuiza je napisao/la:Sviđa mi se Kovačevo spuštanje euforije nakon pobjede. Hrvatska dosad nikada nije prošla skupinu na SP ili EP kad joj je trebala pobjeda u zadnjem kolu, tako da nema mjesta nekom samozadovoljstvu i bahaćenju. Mislim da je idealan trenutak da se sruši ta tradicija. Momčad je odlična, mnogi igrači su u odličnoj formi, a vidljivo je i da postoji prava kemija i atmosfera u momčadi. Mehiko je odličan, čvrst i organiziran, ali nije neslomljiv. Ochou je kontra Brazila posralo kao nikad u karijeri, a pošto je on klasični "ludi" golman očekujem da protiv Hrvatske maksimalno usere. Ugl, zasad sam prezadovoljan pruženim, a ako protiv Mehika odigraju momački ni eventualni neprolazak skupine neće biti razlog za pljuvanje.
Olembe protiv Kameruna igrao sa svježe zašivenim stopalom.Tog čovjeka bi trebalo klonirati i ubaciti u svaku buduću generaciju reprezentacije.
DragonReborn je napisao/la:Krauč navija za Hrvatsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.