Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Zar je moguce da ovakva igracina nije kapiten svog kluba, nema veze, to ce se promijeniti od ove sezone i onako 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Di Marzio kaže da smo zainteresovani za Gustava, uz par drugih klubova
Uh kako bi nam on legao, strašno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znaci ide u tih par drugih klubovario_Ferdy88 je napisao/la:Di Marzio kaže da smo zainteresovani za Gustava, uz par drugih klubova![]()

Nikad mi nije bilo jasno zasto ga nismo doveli iz Bayerna, a malo je reci da bi bio vrhunsko pojacanje.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ne vjerujem da bi nam on legao, ikako. Pogotovo ako mislis on sam kao pojacanje za vezni red. Brazilci grme na Scolari jer u timu nema kreativca, Gustavo moze trcati kao konj i dobro pokrivati prostor ali nama takav nije dovoljan! Propustili smo veliku sansu kod transfera Fabregasa, mislim da smo se jedno vrijeme povezivali sa Gustavom i dok je odlazio iz Bayerna, Kroosa smo se "odrekli: izgleda... Gustavo je OK igrac, nesto slicno kao Paulinho ali nama taj tiop fudbalera nije rjesenje za vezni red, nazalost trebaju nam tu dva igraca po meni.rio_Ferdy88 je napisao/la:Di Marzio kaže da smo zainteresovani za Gustava, uz par drugih klubova![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa on je baš ono što nam treba, taj trkač razbijač, kojeg nemamo od Keana, upariti ga sa kakvim kvalitetnim CM-om i eto dobitne kombinacije. A Van Gaal ga je i doveo u Bayern, što je prednost, on zna kakav je to igrač i sigurno ga ne bi dovodio da se nije uklapao u njegove zamisli 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobar je igrac ali nije ga Bayern tek tako pustio, sigurno. I kojom brzinom mi radimo transfere jedva cemo i jednog veznjaka dovesti a o dvojici polako prestajem i razmisljati. I nikako nebih volio da taj jedan jedini bude Gustavo ili neko tog tipa. Ako ces uzeti dva covjeka za sredinu terena onda OK. Jedan? Ni pod razno!rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa on je baš ono što nam treba, taj trkač razbijač, kojeg nemamo od Keana, upariti ga sa kakvim kvalitetnim CM-om i eto dobitne kombinacije. A Van Gaal ga je i doveo u Bayern, što je prednost, on zna kakav je to igrač i sigurno ga ne bi dovodio da se nije uklapao u njegove zamisli
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pustila je i Barca Cesca a covjek je top 3 na svojoj poziciji tako da ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Evo opet se spominje dogovor oko Gaitana da predje na OT imate na ssba. 

04.10.2009 !!
Yebo im Gaitan mater. Pa to bi bio gori transfer od Fellainia.
Jesi gled'o ti Gaitana drug ikako, ijednu utakmicu 

Ah da baš sam glup,pa naravno da nam je potrebno krilo,koji će nam qrac centralni vezni,bek i štoper,pa da.
ne znam jesi li glup, ali si se ponio glupo u ovoj situaciji... reći da je Gaitanov (mogući) transfer jednak Fellainievom je smiješno. pa njegovim dolaskom dobili bi mnogo na brzini i kretivnosti
i ja nisam rek'o da je bitnije dovesti krilo nego c.vezni, ali da li nam treba krilo treba nam (mnogo više nego lijevi bek jer Evra ostaje)
i ja nisam rek'o da je bitnije dovesti krilo nego c.vezni, ali da li nam treba krilo treba nam (mnogo više nego lijevi bek jer Evra ostaje)
Pa Fellaini kad je dolazio bar je bilo sa svrhom da se pojača taj vezni red koji je kritičan i kad je tek došao taj transfer je bio logičan,ali dolazak Gaitana bi bio toliko retardiran potez jer imaš 3 kritične pozicije,a ti dovodiš igrača koji je apsolutno nepotreban u ovom trenutku.
Što se tiče lijevog beka,nadam se da se zayebavaš.
Pa Evra nikad goru sezonu za United nije odigrao,prolazio ga je ko je htio. A naravno njegova famozna zamjena je Butner koji se i dan danas ibreti kako je došao United. A štoperi Evans,Smalling i Jones. Nema šta granitna odbrana, još kad dodamo najboljeg štopera EPL-a Vermalena onda će se protivnici baš namučit protiv naših štopera.
Što se tiče lijevog beka,nadam se da se zayebavaš.

Pa Evra nikad goru sezonu za United nije odigrao,prolazio ga je ko je htio. A naravno njegova famozna zamjena je Butner koji se i dan danas ibreti kako je došao United. A štoperi Evans,Smalling i Jones. Nema šta granitna odbrana, još kad dodamo najboljeg štopera EPL-a Vermalena onda će se protivnici baš namučit protiv naših štopera.
Im'o lošu sezonu, pa šta, ko nije u Unitedu ove sezone. Vjerujem da Evra može da odigra ovu sezonu na nivou kakvom smo navikli od njega...zaista nemam volje da se raspravljam, ima dosta tačnog što ti govoriš, ali zar nam ne treba remont ekipe, što znači da treba dosta igrača/pojačanja i Gaitan bi sigurno bio jedno od njih to je jedino što ja želim da kažem majstore, da je Gaitan pojačanje u pravom smislu, kao da ja ne znam da nam treba vezni i štoperi,...
Za lijevog beka jedino ako L.Shaw dolazi, ostalo nam nije potrebno, jer niko toliko bolji od Evre ne vjerujem da će doći u United ove sezone
inače:
Robin van Persie:"Wesley Sneijder mi je rekao da dolazi u Manchester United".
Za lijevog beka jedino ako L.Shaw dolazi, ostalo nam nije potrebno, jer niko toliko bolji od Evre ne vjerujem da će doći u United ove sezone
inače:
Robin van Persie:"Wesley Sneijder mi je rekao da dolazi u Manchester United".
Upravo gledam ovog Cuadradoa protiv Slonova i može se reći da je paklen igrač. Mislim da su ga povezivali sa nama kao i skoro sve i jednog dobrog igrača, ali iako ne škripi na krilu koliko drugdje, ne bih imao ništa protiv vidjeti ga u našem sastavu. 

06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
odličan, odličan igrač...al da mi se ne naljuti kolega, neću govoriti da je dobro pojačanje za nas 

Gajtan je onako dobar igrac. Nesto kao Mata.
Moze Junajted i bez njega.
Bolje da dovedu Garaja.
Ne ozbiljno, solidan je stoper. Ima tehniku, zna povezati odbranu i vezni red. Nista ekstra specijalno, ali bi mogao valjati.
Moze Junajted i bez njega.

Bolje da dovedu Garaja.

Ne ozbiljno, solidan je stoper. Ima tehniku, zna povezati odbranu i vezni red. Nista ekstra specijalno, ali bi mogao valjati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ma kakav crni Garay pogotov sto znajuci da nas je odbio prvi put i otiso u Madrid.. Nije taj kvalitet da se opet jurisa na njega. Ako cemo tako onda radije pokupit lescotta isti su rang a manji trosak
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Wazzaaa ne zaslužujemo te 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I RvP sretan zbog gola svog budućeg kapitena.rio_Ferdy88 je napisao/la:Wazzaaa ne zaslužujemo te

Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 19 jun 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.