Tribalian je napisao/la:E ako on ovo j*bava onda nek ide sve u pm.rio_Ferdy88 je napisao/la:Štico to odrađujeTribalian je napisao/la: Nas ce Partizan, ali ko ce Tinu ?![]()
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Konačno se smirila situacija.
Ovako nekako
Evo ja sam Hrvat i velim da zbog ovog Meksiko zaslužuje prolaz, nek ispadne Brazil i nek prođemo mi i Meksikanci.

ja bi ovu temu pod ključ. koji idioti u pm 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Administracija uzela godisnji za vrijeme SP. 

nisam gledao sinoć tekmu,zar ovaj 4. gol hrvatske nije bio iz ofsajda?
ih i ja bih da sam Haračić, malo da uživamArmala je napisao/la:Administracija uzela godisnji za vrijeme SP.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja mislim da nije. Nisam gledao reprizu gola, ali ono na prvu mi je izgledalo da nije bilo offside-a.filip13 je napisao/la:nisam gledao sinoć tekmu,zar ovaj 4. gol hrvatske nije bio iz ofsajda?
- korisnikforuma
- Kontakt:
Niti blizu offsidea, zadnji igrač je bio dva metra iza ostatka obrane i Mandžukića, tamo skroz sa strane kod kornera 

korisnikforuma je napisao/la:Niti blizu offsidea, zadnji igrač je bio dva metra iza ostatka obrane i Mandžukića, tamo skroz sa strane kod kornera
evoc upravo sam vidio,nije ofsajd
- NeverGiveUp
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Hajde prestanite vise sa takvom retardiranom pricom. Sve veliki Bosnjaci, Hrvati i slicni, a ni pravo za licnu kartu nisu stekli. Sve patriote i branioci bosnjackih i hrvatskih identiteta, vi isti ste najveca prijetnja istima sa svojom neobrazovanom, zadojenom pricom. Idioti balavi koji koriste forum za istresanje svojih licnih frustracija. Razumijem ja da vam je forum terapija, ali evo prosetajte Sarajevo pa Ferhadijom probajte takvu pricu. Dobicete cusku iza uha. Protiv Brazila ovdje je vrvilo od hrvatskih dresova i navijanja za komsije. Ja prvi za Hrvatsku cu da navijam da prodju ovu grupu iz mnogo razloga, ali najvise zbog toga sto necu da se ogranicavam na bosnjake, hrvate, srbe, itd. Dobro idioti palili zastavu BiH, pa neka su, idioti su i to svi znaju, dva prsta nisu ista, a ne dva covjeka. Nemojte generalizovati.
Uzivajte u fudbalu kada vec ne mozete u zivotu balavci nedo*ebani.
Idemo komsije, pa da mogu da navijam protiv vas u finalu.![]()

filip13 je napisao/la:nisam gledao sinoć tekmu,zar ovaj 4. gol hrvatske nije bio iz ofsajda?
Pazi ovog... kao da je 1-0 završilo

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- tyler durden
- Kontakt:
NeverGiveUp je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Hajde prestanite vise sa takvom retardiranom pricom. Sve veliki Bosnjaci, Hrvati i slicni, a ni pravo za licnu kartu nisu stekli. Sve patriote i branioci bosnjackih i hrvatskih identiteta, vi isti ste najveca prijetnja istima sa svojom neobrazovanom, zadojenom pricom. Idioti balavi koji koriste forum za istresanje svojih licnih frustracija. Razumijem ja da vam je forum terapija, ali evo prosetajte Sarajevo pa Ferhadijom probajte takvu pricu. Dobicete cusku iza uha. Protiv Brazila ovdje je vrvilo od hrvatskih dresova i navijanja za komsije. Ja prvi za Hrvatsku cu da navijam da prodju ovu grupu iz mnogo razloga, ali najvise zbog toga sto necu da se ogranicavam na bosnjake, hrvate, srbe, itd. Dobro idioti palili zastavu BiH, pa neka su, idioti su i to svi znaju, dva prsta nisu ista, a ne dva covjeka. Nemojte generalizovati.
![]()
![]()
![]()

NeverGiveUp je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Hajde prestanite vise sa takvom retardiranom pricom. Sve veliki Bosnjaci, Hrvati i slicni, a ni pravo za licnu kartu nisu stekli. Sve patriote i branioci bosnjackih i hrvatskih identiteta, vi isti ste najveca prijetnja istima sa svojom neobrazovanom, zadojenom pricom. Idioti balavi koji koriste forum za istresanje svojih licnih frustracija. Razumijem ja da vam je forum terapija, ali evo prosetajte Sarajevo pa Ferhadijom probajte takvu pricu. Dobicete cusku iza uha. Protiv Brazila ovdje je vrvilo od hrvatskih dresova i navijanja za komsije. Ja prvi za Hrvatsku cu da navijam da prodju ovu grupu iz mnogo razloga, ali najvise zbog toga sto necu da se ogranicavam na bosnjake, hrvate, srbe, itd. Dobro idioti palili zastavu BiH, pa neka su, idioti su i to svi znaju, dva prsta nisu ista, a ne dva covjeka. Nemojte generalizovati.
![]()
![]()
![]()
filip13 je napisao/la:nisam gledao sinoć tekmu,zar ovaj 4. gol hrvatske nije bio iz ofsajda?
Pazi ovog... kao da je 1-0 završilo
kakve veze ima koliko je završilo?
- SteveMcQueen
- Kontakt:
nije uzela, evo mene jucer banase, al npr ovi neki su ostali za divno cudo iako su dosli s provokacijama i nacionalistickom pricom.Armala je napisao/la:Administracija uzela godisnji za vrijeme SP.

reinkarnacija krmka
SteveMcQueen je napisao/la:nije uzela, evo mene jucer banase, al npr ovi neki su ostali za divno cudo iako su dosli s provokacijama i nacionalistickom pricom.Armala je napisao/la:Administracija uzela godisnji za vrijeme SP.
juče te banovali a ti i dalje pišeš?
Filipe otkrio si Ameriku..Nije bilo zaleđa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Filipe otkrio si Ameriku..Nije bilo zaleđa.
hvala
MaGiCa je napisao/la:filip13 je napisao/la:juče te banovali a ti i dalje pišeš?
Pa pishe sa drugog accounta, ne sa banovanog.![]()
šta sve ljudi neće činiti
- SteveMcQueen
- Kontakt:
jasta bola, ljudi su stoka.filip13 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:filip13 je napisao/la:juče te banovali a ti i dalje pišeš?
Pa pishe sa drugog accounta, ne sa banovanog.![]()
šta sve ljudi neće činiti
Ajmo ontopic, vrsaljko umjesto pranjica, badelj ili vukojevic na mjesto gdje je jucer igrao rakitic a rakitic na mjesto sammira?
reinkarnacija krmka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.