AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 19 jun 2014, 15:15

Mislim da ga je Porto morao pustiti za 15 mil jer je bila posudba s pravom otkupa a cifra je već ranije bila dogovorena. Nesto slično kao mi za Ramija i Tarabta. Nek me neko ispravi ako griješim.
Kakav Cole, Santon, Darmian ili Adriano

Sljedeće sezone bi trebali zaraditi oko 25 mil više od tv prava.

Sogliano bi navodno trebao biti u Milanu od 2015. te se očekuje da će to biti olakšavajuća okolnost oko pregovora za Iturbea.

Paloschi je od sada 100% igrač Verone koja je nama za pola ugovora platila 3 mil.
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 jun 2014, 15:31

muxa je napisao/la:Mislim da ga je Porto morao pustiti za 15 mil jer je bila posudba s pravom otkupa a cifra je već ranije bila dogovorena. Nesto slično kao mi za Ramija i Tarabta. Nek me neko ispravi ako griješim.
Kakav Cole, Santon, Darmian ili Adriano
sad bas citam pošto me zainteresovalo. Porto je za njega uzeo 6.5 mil za neka agencija ostatak. Ugovor je bio takav ili kupi za 15 mil. ili nikako. Sad se samo postavlja pitanje otkud jednom takvom malom klubu kao Verona 15 mil. za transfer, aa ovim nasi kukaju za 5 mil.
Sto se tice bekova za iducu sezonu ja priželjkujem i Darmiana i Albertazzia, uz De Sciglia i Abatea bi imali solidne bekove s time da Albertazzi moze igrati i stopera.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jun 2014, 16:19

Ma dobro Verona je dala 15 jer su sigurni da ga mogu prodat za min 25 mil. Nece oni njega ostavit

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jun 2014, 16:31

Realno, Milan mozhe prodajom Balotellija i ovih polovnjaka da uradi kvalitetnu rekonstrukciju ekipe.
Ali, svi igrachi koji se pominju, sem Iturbea nisu nikakav kvalitet za buducnost.
Para je sve manje, kvalitetni igrachi zaobilaze Italiju, a i u Italiji - prvo idu kod onih koji troshe.
Ako Milan ozbiljno ne unapredi ekipu, makar da ima samo vrhunskih prvih XI i 3-4 izmene...dakle: zdravo jezgro + talenti + poneki veteran - nema shanse da izborite LS, a velika je mogucnost da Juventus, Napoli, Roma i Inter kvalitativno odmaknu toliko da ih ACM ne uhvati do kraja ove decenije.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jun 2014, 17:31

Brate sve ok i u vecini se slazem, al mi nije jasno po cemu to Inter moze odmaci toliko Milanu?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 jun 2014, 17:46

covjek kad cita neke gluosti stice dojam da su gore nabrojani klubovi miljama ispred Milana :lol: :lol: a ono sve je to tu u korak dva, znaci jedan dva igraca maksimum.

Killeru, Cole moze biti profesor nasim bekovima, i bolje da gledam i njega nego metiljavog Abate-a, Constant-a, ili De Sciglia, po meni bi Cole bio veliki plus sto se tice bekovske pozicije u odnosu na nase bekove i ne vidim onda razlog njegovog ne dovodjenja, plus jos se ne trosi lova free agent je. jesu problm njegove godine mozda ali imamo hiljadu primjera gdje igraci u njegovim godinama igraju veoma dobro da ne nabrajam sad. eto mozda ces reci i da sam lud. ali vise bi volio gledati njega nego vec pomenutu trojicu kako trckaraju gore dole i ne znaju sta ce sa loptom, vrati je do najblizeg igraca, centriraj preko k*rca kad i ne znaju bolje, pa makar prebacio i tribini, i ko fol neki talenti, jesu ka*inu moju. daleko im kuca od Milana bila. usput mozda nam i ne dodje Cole to su sve nagadjanja, posto je i Barcelona zainteresovana za njeogovo dovodjenje, koje budale jelda? :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jun 2014, 17:49

Milan, Juventus, Roma and Everton are interested in the 25-year old midfielder Ivan Perisic from Woflsburg, according to Sky. :urnebes: :urnebes: :facepalm:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 jun 2014, 17:51

Prošli derbi nisu kako treba prišli golu Milana, a sada bi kao mogli biti nedodirljivi narednih 5-6 godina. :roll: U redu, imaju bogatog vlasnika (ima i ACM), ali gradskim rivalima je zajedničko što niti jedan od njih izgleda nema plan ulagati velike svote novca u građenje tima satkanog od WC igrača. Ako situacija i dalje ostane takva, nema teoretske šanse da Neroazzurri budu toliko ispred Rossonera.

Btw, da hoće se samo završiti pregovori oko Iturbea pa da ga konačno vidimo u dresu Milana, ali ja po običaju nisam optimista. Ponovo previše (lažnih) obećanja, ubleharenja i laganja samog sebe od strane vodećeg dvojca da bi im se moglo vjerovati. Godinama čekam(o) da me/nas demantuju i dovedu skupu investiciju za budućnost, no ostaje se na polovnjacima i istrošenoj robi. Nikako da jedna zvijezda sleti na San Siro...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 jun 2014, 17:52

Samo cekam vijest odustali od Iturbea, dolazi Mister X :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jun 2014, 18:05

muxa je napisao/la:Brate sve ok i u vecini se slazem, al mi nije jasno po cemu to Inter moze odmaci toliko Milanu?

Da odgovorim i tebi, a i @Clausu:

Kod Intera se ipak vidi da nechemu tezhe - jeftinijoj, mladjoj, konkretnijoj ekipi i pri tome vuku bolne rezove. Jeste, reci ce neko: "koj ce im moj Vidic, ako podmladjuju ekipu :?: ". Ali, doveli su Vidica, koji je veteran, a kashnuli su 4-5 svojih veterana i na ta mesta polako slazhu trenutno bolje igrache, jer je npr. M'Vila/Behrami>Cambiasso, Jovetic>Milito/Belfodil, itd. Da ne govorimo koliko bi ta ekipa tek dobila krila, da ima ozbiljnijeg trenera od Mazzarrija.

Sa druge strane: u Milanu ne postoji plan, igrachi se dovode jedino ako su bosmanovci ili jeftini, godinama se neuralgichne tachke tima ne popunjavaju (golman, bekovi, playmaker...)...Sve u svemu, Inter je u leto 2014. sa igrachkog aspekta, ne i finansijskog, mnogo potentnija ekipa od Milana IMHO. I josh ako nabiju extra kvalitet sa 2-3 dobra transfera, a Milan i tu ne uradi ozbiljan posao (a sve su prilike da nece) - bice opet iste kukumavke, kao u ovoj polusezoni.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 jun 2014, 18:15

doduse Juve iskesira ogromnu lovu za Pirla,Ljorentea i Pogbu ako se ne varam, ko da to ima neke veze jesil ga doveo dzaba ili platio cca 50 M, dosao je i nama Montolivo za Dz pa ispade da nam je najbolji veznjak ha ja.
ja nesto ne vidim to Interovo ulaganje u buducnost a pogotovo ne Juventusovo. i sad ne mogu reci da oni rade bolje na buducnosti od Milana, varam li se? sad da ne nabrajamo '' ciji je babo veci '' tj ove mlade igrace koje imaju pomenuti klubovi. sve je to tu negdje, Kako Milan ima 4-5 mladi italentovani klinaca tako ce te i vi navesti svoje. i sta smo tu dobili ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jun 2014, 18:15

Daj ba MaGiCa budi malo realan.

1. Oni još nisu doveli Jovetića,Mvilu i Behramija tako da nisu potentnija ekipa od Milana.

2. Ti fakat misliš da će svi kupovati a samo da Milan neće. Pa ako bi uspjeli otjerati Robinha i Kaku uz kupovinu Iturbea Milan bi bio i ovako kandidat za titulu.

3. De Jong,Balotelli,El Shaarawy,Alex,Rami su igrači koji mogu igrati u svakom timu u Serie A htio ti to priznati ili ne.

Inter u 2 utakmice protiv nas nije pokazao ništa, u prvoj utakmici smo ih nadigrali ali lopta jednostavno nije htjela u gol. U 2. utakmici nisu prismrdili našem golu.. i ta ekipa ce da pobjegne Milanu za deceniju ? :puke:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 jun 2014, 18:21

I dalje nedovoljno da "kvalitativno odmaknu toliko da ih ACM ne uhvati do kraja ove decenije". Ni blizu. ;)

Btw, pomenuo si četiri igrača (Vidić, M'Vila, Behrami i Jovetić), a samo jedan od njih (ujedno star i istrošen) je službeno postao član Intera. Ostala trojica, koji opet nisu vanserijski igrači koji će od Intera napraviti svemirski brod, nisu još uvijek stavili potpis na ugovor. Ili sam nešto propustio u međuvremenu :?: Dakle, ništa od tih sjajnih pojačanja koja se najavljuju, nego se opet manje-više radi o timu koji će se boriti za EL, maksimum za CL ako mu se neke stvari poklope. Stvar koju rade efikasnije od Milana je rješavanje nagomilanog škarta i senatora, ali to im neće pomoći po pitanju osnaživanja ekipe, osim što će time malo rasteretiti klupski budžet.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jun 2014, 18:24

MaGiCa je napisao/la:
muxa je napisao/la:Brate sve ok i u vecini se slazem, al mi nije jasno po cemu to Inter moze odmaci toliko Milanu?

Da odgovorim i tebi, a i @Clausu:

Kod Intera se ipak vidi da nechemu tezhe - jeftinijoj, mladjoj, konkretnijoj ekipi i pri tome vuku bolne rezove. Jeste, reci ce neko: "koj ce im moj Vidic, ako podmladjuju ekipu :?: ". Ali, doveli su Vidica, koji je veteran, a kashnuli su 4-5 svojih veterana i na ta mesta polako slazhu trenutno bolje igrache, jer je npr. M'Vila/Behrami>Cambiasso, Jovetic>Milito/Belfodil, itd. Da ne govorimo koliko bi ta ekipa tek dobila krila, da ima ozbiljnijeg trenera od Mazzarrija.

Sa druge strane: u Milanu ne postoji plan, igrachi se dovode jedino ako su bosmanovci ili jeftini, godinama se neuralgichne tachke tima ne popunjavaju (golman, bekovi, playmaker...)...Sve u svemu, Inter je u leto 2014. sa igrachkog aspekta, ne i finansijskog, mnogo potentnija ekipa od Milana IMHO. I josh ako nabiju extra kvalitet sa 2-3 dobra transfera, a Milan i tu ne uradi ozbiljan posao (a sve su prilike da nece) - bice opet iste kukumavke, kao u ovoj polusezoni.
Ma kako Milan ne radi planski, doveo se stoper(Alex) koji je bio potreban.Dovelo se desno krilo koje je takodje bilo potrebno.Bekovi ce se rijesiti i dovest ce se jedan LB jer Emanuelsonu istice ugovor.Na CB pored Alexa mozda stigne i Rami sto bi bio jako dobar stoperski dvojac, ovako na papiru izgleda kao 2-3 stoperski dvojac lige,a vidjet cemo kako ce to u praksi biti.
U vezi ce stici vjerovatno zamjena za Montoliva, i takodje trazi se jos jedno krilo(Montero,Iturbe) i ako Balotelli ode doci ce i napadac. A sto se tice playmakera, pa sta su Kaka i Honda? Ne mogu se igraci slagati na tu poziciju dok drugi ne odu. I da Inzaghi planira sledece sezone igrati 4-3-3 tako da pravi play nije potreban.

A za golmana ne znam, za sada se nista ne spominje, ali ne mozes reci da ce vrh lige tek tako pobjeci Milanu, ne, ne.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jun 2014, 18:30

Stvarno covjek zna nekad izvalit glupost. Cuj Behrami :mrgreen:

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 19 jun 2014, 18:55

Claus je napisao/la:I dalje nedovoljno da "kvalitativno odmaknu toliko da ih ACM ne uhvati do kraja ove decenije". Ni blizu. ;)

Btw, pomenuo si četiri igrača (Vidić, M'Vila, Behrami i Jovetić), a samo jedan od njih (ujedno star i istrošen) je službeno postao član Intera. Ostala trojica, koji opet nisu vanserijski igrači koji će od Intera napraviti svemirski brod, nisu još uvijek stavili potpis na ugovor. Ili sam nešto propustio u međuvremenu :?: Dakle, ništa od tih sjajnih pojačanja koja se najavljuju, nego se opet manje-više radi o timu koji će se boriti za EL, maksimum za CL ako mu se neke stvari poklope. Stvar koju rade efikasnije od Milana je rješavanje nagomilanog škarta i senatora, ali to im neće pomoći po pitanju osnaživanja ekipe, osim što će time malo rasteretiti klupski budžet.

Koji ste vi kraljevi, svaka čast :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jun 2014, 18:56

@milanist

U pravu si za to da mozhe bosmanovac da bude extra pojachanje. Problem je shto se to deshava jako retko. A Milan bi hteo tako da gradi tim. ;)

@IlPrincipe

Neverovatno si ostrascen. Jeste, bash ce Iturbe da vam donese titulu. How, yes,no...
Nije vam titulu doneo Ibrahimovic 2012e, u ligi sa manje contendera, a hoce Iturbe... :crazy:
Od igracha koje si naveo, a da mogu da igraju bilo gde je samo Balotelli, a on vam izgleda odlazi. SES se vraca iz povrede, prilicno je upitan; Alex je ispushena lula; Rami nishta posebno; De Jong je korektan, ali nishta vishe od toga.
Vi generalno ne vidite da vam je vezni red najloshiji trenutno od svih sestara, sem mozhda od Lazijevog.

@Claus

Ja sam rekao da se Inter "slazhe", a ne da je "poslozhen".
BTW, sigurno vec sada imaju boljeg golmana, bolje shtopere, pa i bekove, bolju kreaciju na sredini od vas. Znachi, malo im fali da se povezhu kako treba i da budu u svim linijama jachi - fale im holder, dobar levi bek (a ne jakuza) i pravi poacher, jer to Palacio nije.
Ja opet kazhem: gotivim Milan, ali to je tako jbga...

@meho-medo

Kaka' je bivshi igrach, a Honda je neko ko izgleda nema kvalitet za Milan tj. za #10ku Milana. Kovachic i Hernanes su sigurno bolji duo od ove dvojice i daleko mladji i "potentniji".

Milanu za 4-3-3 kojom bi parirao Napoliju, Romi i Juventusu treba cca 7-8 igracha, samo za prvu postavu, ako ode Balotelli: treba vam golman, pa bekovi, pa barem 1 brzhi stoper, d-l-playmaker (josh uvek se ne zna shta ce biti sa Montolivom), pravi b2b, poacher i mozhda 1 radnichko krilo a la Callejon (ako se Menez pojavi opet u lo stilo boli me kita).
Jednostavno, tanko je sve ovo da bi se pariralo konkurentima za koje se ochekuje da ce biti jachi sledece sezone, nego shto su ove.

Da ne zaboravim: pogreshnom rekonstrukcijom tima tipa uzimanje shto je jeftinije moguce i/ili za dzabe, uzimanjem istroshenih igracha sa ogromnim platama, ne ubacivanjem mladih snaga (Astori, Aubameyang i sl.) i pogreshnom transfer politikom (Pato nije prodat na vreme, Eriksen&co. nisu dovedeni)... Milan je i spao na ovaj nivo. ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jun 2014, 19:18

Ti si king :grin:
A sta mislis da dovedemo 23 nova wc igraca? Da li bismo onda imali sanse makar za EL?
Pa Sedorf je pokazao da i trenutna ekipa Milana moze puno vise od proslosezonskog rezultata, a znamo kakvo je trenersko iskustvo posjedovao prije klupe Milana.
Pa taj Inter nam nije prisao golu a nisu u medjuvremenu doveli nijednog wc igraca.
Po tebi su najbolji igraci Milana vec otisli a Inter je vec potpiasao i Jovetica i MVilu....
I ovo sve me podsjeca na pricu pred pocetak prosle sezone kad se pricalo da jedino Napoli moze parirati Juventusu a znamo koliko ste zaostali za njima.
I da Inter odradi bolji prelazni rok (a do sada nisu) ogroman minus im je zadrzavanje trenera.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 jun 2014, 19:35

Milanu za 4-3-3 kojom bi parirao Napoliju, Romi i Juventusu treba cca 7-8 igracha, samo za prvu postavu
:lol: :lol: :lol: :lol: glupost nevidjena.

znaci, Bekovi milana ( koje usput ni ja ne gotivim ) ali eto nasli su se na spisku Azzura su kar*na po tebi. De Jong i Montolivo koju su standardni reprezentativci takodje. Saravi Honda i Kaka nisu ni da cumur unose, jedino Baloteli bi ko nesto mogao.. ajd nema veze.. vama vasi nama nasi :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jun 2014, 19:48

muxa je napisao/la:Ti si king :grin:
A sta mislis da dovedemo 23 nova wc igraca? Da li bismo onda imali sanse makar za EL?
Pa Sedorf je pokazao da i trenutna ekipa Milana moze puno vise od proslosezonskog rezultata, a znamo kakvo je trenersko iskustvo posjedovao prije klupe Milana.
Seedorf nije pokazao nishta, ako cemo ozbiljno. Sem tog derbija nije dobio niti jednu ozbiljnu ekipu, a i failovao je da bude ispred Torina ili Parme. Kad je preuzeo tim od Allegrija, imao je -4 u odnosu na ova dva tima, chisto da ne bude zabune. :facepalm:

Milanu su zaista potrebni top igrachi, a ti slobodno ironishi. Jedan nosi potpis u ofsezoni, radi toga shto je ironisao i precenjivao snagu Intera. ;)

Pa taj Inter nam nije prisao golu a nisu u medjuvremenu doveli nijednog wc igraca.
H2H u nezgodnom trenutku nije pokazatelj prave kvalitete ekipa.
Niste se ni vi "naigrali" protiv Juventusa, Rome, Napolija i Firenze, a te ekipe ce i dalje biti tu i napadati prve tri pozicije. :yawn:

Po tebi su najbolji igraci Milana vec otisli a Inter je vec potpiasao i Jovetica i MVilu....
I ovo sve me podsjeca na pricu pred pocetak prosle sezone kad se pricalo da jedino Napoli moze parirati Juventusu a znamo koliko ste zaostali za njima.
I da Inter odradi bolji prelazni rok (a do sada nisu) ogroman minus im je zadrzavanje trenera.
Inter nije potpisao nikoga sem Vidica, ali hoce. Ja o tome govorim. Oni stvaraju ozbiljnu ekipu. Takve konture taj tim poprima.

A tek cemo videti Inzaghija. Koliko (ne)mozhe Mazzarri to znamo, a netestiranu robu tek treba vreme da testira.

Vidim da ce da se bookmarkuju ove stranice, chisto da se prozivamo tamo negde u maju mesecu. ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.