Ali opet treba biti covjek, a ne dusmanin i svi normalni ljudi ce podrzavat susjede dokle god da doguraju pratio sam ih praticu ih i dalje.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Ovo je donekle i zaista tacno. Jedino Sammira nisi upratio, covjek nije potrcao jednom. Epic fail. Na strani Hrvata je taktika, sprema i iskustvo a negdje bare bare smo po kolektivnom kvalitetu trenutno, na nekim pozicijama smo duplo jaci, na nekim nesto losiji.kimbo je napisao/la:Dobro Hrvati. Mnogo bolji od nas , al mnogo. Podjednaka repka svi rade i trce podjednako nisu kao mi gdje se par momaka ubija a par precesto seta po terenu. Kod njih nema setaca. U stanju su i da u 70 i nekoj minuti frontalno odrade kontre i polukontr sto je za nas nezamislivo.
Znam da Kamerun onakav nije mjerilo 100% al imam osjecaj da bi mogli daleko otici mada imaju tezu grupu od nas.
Ne zna se ko je gori, ovi koji pale da bi se jednom za njih culo u zivotu i da bi stekli svojih jadnih pet minuta, ili ovi koji kritikuju preko interneta pa odose za koji dan na moreChinaglia je napisao/la:ne mješajte Hrvate koji nas podržavaju i navijaju za Bosnu i Hercegovinu, što je lako provjerljivo, sa ovom stokom Hrvatiziranom, hvala!
Kakva zastava Ukraine, vidiš da je do pola izgorilaalbino1990 je napisao/la:Zasto -5? Jel to nesto ne znam, prosvijetli me. Ocito si hendikepiran
Druze gledam ih evo drugu tekmu a posmatram ono od 70-te minute pa do kraja ne daju se ubijaju pretrcavaju a mi kako izgledamo u tom djelu tekme : sve nam linije popucaju zahvaljujuci setacima tim rastrkan pun rupa i sporadicni pokusaji pojedinaca, obicno samo cekamo zvizduk sudije i cekamo kraj .. gledam sirinu , gledam Mandzu kako se vraca , Olica kako gine , Perisic kako sprinta , Pranjic, Kovacix , da na spominjem Rakitic , Modric ...DonCorleone je napisao/la:Ovo je donekle i zaista tacno. Jedino Sammira nisi upratio, covjek nije potrcao jednom. Epic fail. Na strani Hrvata je taktika, sprema i iskustvo a negdje bare bare smo po kolektivnom kvalitetu trenutno, na nekim pozicijama smo duplo jaci, na nekim nesto losiji.kimbo je napisao/la:Dobro Hrvati. Mnogo bolji od nas , al mnogo. Podjednaka repka svi rade i trce podjednako nisu kao mi gdje se par momaka ubija a par precesto seta po terenu. Kod njih nema setaca. U stanju su i da u 70 i nekoj minuti frontalno odrade kontre i polukontr sto je za nas nezamislivo.
Znam da Kamerun onakav nije mjerilo 100% al imam osjecaj da bi mogli daleko otici mada imaju tezu grupu od nas.
Dobro sad, Sammir nije Hrvat, ili kako bi rekli, Sammir nije Damir.DonCorleone je napisao/la:Jedino Sammira nisi upratio, covjek nije potrcao jednom.
Ja sam davno rekao da se Pjanic na DM-u strasno trosi i da je on oko 60te minute gotov iz tog razloga. Ovi komentatori po Evropi su svi slozni bili da je Misimovic trebao u 50toj izaci, dakle imamo igraca, dje znamo da on na ovom nivou moze pruziti maksimalno 50 prosjecnih minuta, jer ni u jednoj utakmici nije bio vise od prosjeka.kimbo je napisao/la: Druze gledam ih evo drugu tekmu a posmatram ono od 70-te minute pa do kraja ne daju se ubijaju pretrcavaju a mi kako izgledamo u tom djelu tekme : sve nam linije popucaju zahvaljujuci setacima tim rastrkan pun rupa i sporadicni pokusaji pojedinaca, obicno samo cekamo zvizduk sudije i cekamo kraj .. gledam sirinu , gledam Mandzu kako se vraca , Olica kako gine , Perisic kako sprinta , Pranjic, Kovacix , da na spominjem Rakitic , Modric ...
Svaka ima cast. Zato ne volim nasu djecurliju po forumima kako se kurc.e da smo bolji ovo ono ...
Sad se tek vidi kako je ona ekipa koju je Meksiko izveo protiv nas smijesna bila .. maltene treca postavaBurningLegion je napisao/la:Protiv Meksika samo par korekcija, Vrsaljko obavezno umjesto Pranjica, taj ne moze igrati beka ni pod razno, te netko od trojca Vukojevic, Brozovic, Badelj ili Kovacic uz Modrica, a Rakitica gurnuti naprijed, grehota je gubiti igraca takvih ofenzivnih sposobnosti prevelikim zadacima u obrani.
Kasnije ulazi i Kovacic.
Olic neka igra maksimalno 60 minuta, umjesto njega odlicni Rebic, stalno mijenjanje strana sa Perisicem i to je to, recept za pobjedu.
Upravo tako.BurningLegion je napisao/la:Protiv Meksika samo par korekcija, Vrsaljko obavezno umjesto Pranjica, taj ne moze igrati beka ni pod razno, te netko od trojca Vukojevic, Brozovic, Badelj ili Kovacic uz Modrica, a Rakitica gurnuti naprijed, grehota je gubiti igraca takvih ofenzivnih sposobnosti prevelikim zadacima u obrani.
Kasnije ulazi i Kovacic.
Olic neka igra maksimalno 60 minuta, umjesto njega odlicni Rebic, stalno mijenjanje strana sa Perisicem i to je to, recept za pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.