Essien vjerovatno odlazi ovog ljeta kao slobodan igrač.
Juventus ponudio 15 mil. i Pelusa za Iturbea.
Pregovori oko kupovine Ramia nastavit će se kad Peter Lim preuzme klub.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
muxa je napisao/la:Koga vise voliš: Milan, Chelsea ili Real8-)
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
nek dodje on. i vidim spominje se opet A.cole ( nemam nista protiv ovog ) i Ochoa koji je pokazao klasu ( mada sam vise za Perina ) i mozemo reci da su matorci za sad odradili jedan od bolji prelazni rokova, naravno dodati plus je ako se rijese jos par polonjaka tipa NOcerina, Robinha, Constanta i kompanije.Milan Fans ★ @MilanEye 2h Sogliano [Verona] prefers to deal with Galliani than with Juve, since he's most probably going to be our Sporting director next season.
Muntari will earn €3m per year for the next two years at Milan, according to Sky.Fantasista je napisao/la:Il calciatore ghanese ha sottoscritto col club rossonero un accordo fino al 2016 da 1.5 milione di euro netti a stagione.
To sam pročitao za Muntu pa sam napisao, e sad ne znam koliko je to tačno.
Mnogo je to za jednog balvana da prima!IlPrincipe je napisao/la:Muntari will earn €3m per year for the next two years at Milan, according to Sky.Fantasista je napisao/la:Il calciatore ghanese ha sottoscritto col club rossonero un accordo fino al 2016 da 1.5 milione di euro netti a stagione.
To sam pročitao za Muntu pa sam napisao, e sad ne znam koliko je to tačno.
Da to nisi ti ćelo?muxa je napisao/la:Muntariju ide 1,5 mil a 3 mil je bruto![]()
Mora i drzava sebi nesto uzet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.