Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

HercegovinaBosna
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la HercegovinaBosna » 07 jun 2014, 23:40

Šta ovo i danas na prijateljskoj Messi zamalo da povrača a ušao u 60 min. ??
Mićo je Fićo!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 jun 2014, 13:49

HercegovinaBosna je napisao/la:Šta ovo i danas na prijateljskoj Messi zamalo da povrača a ušao u 60 min. ??
Popustio doping
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 jun 2014, 13:27

:mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 jun 2014, 21:21

Prije mjesec dana sam rekao da CR7 ima povredu koja ce ga kostati karijere pa se ovdje mnogi smijali bpareni. Ipak mogu reci da sam nazalost bio u pravu. Covjek nije masina da moze da se toliko trosi - pa ni CR7. Oni jos traju ali tesko da ce se otarasiti tih povreda do kraja karijera. Mislim na CR7, DCostu i Mesija. Dosta su potroseni i sigurno nikad vise nece biti full ko sto su nekad bili...

http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... za-ronalda" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 jun 2014, 22:00

to popustila bruceloza gore u katunu
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 07:52

bparena je napisao/la:Prije mjesec dana sam rekao da CR7 ima povredu koja ce ga kostati karijere pa se ovdje mnogi smijali bpareni. Ipak mogu reci da sam nazalost bio u pravu. Covjek nije masina da moze da se toliko trosi - pa ni CR7. Oni jos traju ali tesko da ce se otarasiti tih povreda do kraja karijera. Mislim na CR7, DCostu i Mesija. Dosta su potroseni i sigurno nikad vise nece biti full ko sto su nekad bili...

http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... za-ronalda" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam koliko si ti u stanju da to povezes sve kako treba ali ronaldo se nije ni stigao oporaviti od te povrede, prvo kraj sezone u spaniji, nakon toga finale lige prvaka, pripreme za svjetsko i onda na kraju samo svjetsko, svega je htio biti dio i trenirao za to sve bez ikakvog mirovanja i pravog oporavljanja, bas me zanima kako se mogao oporaviti od iste uz ovakav rasplet :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jun 2014, 11:28

Mozemo pricati kao ljudi ili da i ja pocnem odgovor u tvom stilu...

Samo idijot sumnja da normalni ljudi ne mogu povezati stvari koje ih okruzuju. Bas ta uvezana povreda ili moguce povrede su ono sto sam zelio da kazem. Ni jedan od njih trojice vise nikad nece biti full kao prije. Vrijeme ce pokazati da im je tijelo dosta potroseno i da je to NAZALOST to o cemu pisem...

p.s. i ne sumnjaj ti u bparena pisanje... znam ja sta pisem a i da ne pokusajem podcjenjivati svakog covjeka i njegovo misljenje ovdje.. druga je stvar (a moja) sto ja ne volim firaune. uuuuu kako sam uzivao neki dan. lp od mene
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 jun 2014, 11:42

Čisto da se zna da je osim najvećih dajvera i najveća divljačka budala član barselone..
Don Alfredo Di Stefano

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 jun 2014, 11:45

madridist je napisao/la:Čisto da se zna da je osim najvećih dajvera i najveća divljačka budala član barselone..
bitch please
slika

niko kao mister red card
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 jun 2014, 11:47

LenBias je napisao/la:
bparena je napisao/la:Prije mjesec dana sam rekao da CR7 ima povredu koja ce ga kostati karijere pa se ovdje mnogi smijali bpareni. Ipak mogu reci da sam nazalost bio u pravu. Covjek nije masina da moze da se toliko trosi - pa ni CR7. Oni jos traju ali tesko da ce se otarasiti tih povreda do kraja karijera. Mislim na CR7, DCostu i Mesija. Dosta su potroseni i sigurno nikad vise nece biti full ko sto su nekad bili...

ne znam koliko si ti u stanju da to povezes sve kako treba ali ronaldo se nije ni stigao oporaviti od te povrede, prvo kraj sezone u spaniji, nakon toga finale lige prvaka, pripreme za svjetsko i onda na kraju samo svjetsko, svega je htio biti dio i trenirao za to sve bez ikakvog mirovanja i pravog oporavljanja, bas me zanima kako se mogao oporaviti od iste uz ovakav rasplet :rol:
pa zar niste vi govorili da je ronaldo toliko spreman da nema sanse da dugo izbiva sa terena ,da ga povrede muce ko npr messija prosle godine itd .... a onoo ... :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la JoseMourinho » 19 jun 2014, 11:50

smiješno, prvo tu trojicu neznam sto u isti kos stavljas, Messi očigledno ima problema ali da se be lazeno niko nezna sta tacno, Ronaldo se nije potpuno oporavio a ovo da riskira kraj karijere su gluposti novinara, mozda riskira obnovu povrede samo
a dcosta pa on se oporavio, on je imo povredu zadnje loze koja se dešava svim sportistima na svijetu i nije toliko opasna, odmor i za 2-3 sedmice si ko nov(eno costa odmorio i igrao ovdje tekme) ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jun 2014, 12:01

Vrijeme ce pokazati svoje i njihova forma ubuduce. Volio bih da se varam ali ... vidjecemo

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 12:17

barca_87 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:

pa zar niste vi govorili da je ronaldo toliko spreman da nema sanse da dugo izbiva sa terena ,da ga povrede muce ko npr messija prosle godine itd .... a onoo ... :urnebes:
pa vidis da on ne izbiva sa terena, upravo to, sta li ti gledas felgo? lik igra sve moguce i nemoguce, ceka se ispadanje portugala da konacno malo odmori do iduce sezone

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jun 2014, 12:24

Cekalo se da najbolja igrac/masina samelje protivnika i portugal ide u drugi krug, a ne da se firauni obrukaju a on nastavi s povredom. Ne treba da izvrces cinjenice - nije se ocekivalo ispadanje Portugala u prvom krugu kako bi se CR7 oporavio. Bas suprotno...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 19 jun 2014, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 jun 2014, 12:24

LenBias je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
pa vidis da on ne izbiva sa terena, upravo to, sta li ti gledas felgo? lik igra sve moguce i nemoguce, ceka se ispadanje portugala da konacno malo odmori do iduce sezone
igra vidim pravo,muci ga povreda 3 mjeseca ,toliko o vasem super ronaldu ,robotu ,ko sto vi djecurlija volite da ga dizete , kad je messi prosle godine igrao isto nezalijecen ,forsiro se isto ovako i dugo vuko povredu onda je bilo vidi ga vec je njegovo proslo ,"ronaldo nema sanse da bude ovako dugo povrijedjen jer je masina " itd :urnebes: :urnebes: :urnebes: a sad ronaldo ama bas isto se muci sa povredama ,cas igra cas ne igra ko messi prosle godine i sad je on neki robot,izdrzljiv :clap: :lol: :urnebes: :urnebes:

je... ti felga ma ... samo onako usput da ti kazem ;) dijete jedno balavo ,ono ce nesto prozivat

MES QUE UN CLUB !!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 12:28

koliko vas dvojica pojma nemate vise sta pisati pa eto hajde bar neke gluposti vezano za najboljeg igraca na svijetu i osvajaca decime ronalda, nije vam to nacin i mogucnost da spasite sezonu barci, gotova je, zao mi je nekulturne felgice i rernice, do iduceg slusanja, gledanja i novog dominiranja ronalda, najboljeg igraca na svijetu i real madrida najboljeg i najveceg kluba svih vremena :wave:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jun 2014, 12:42

LenBias je napisao/la:koliko vas dvojica pojma nemate vise sta pisati pa eto hajde bar neke gluposti vezano za najboljeg igraca na svijetu i osvajaca decime ronalda, nije vam to nacin i mogucnost da spasite sezonu barci, gotova je, zao mi je nekulturne felgice i rernice, do iduceg slusanja, gledanja i novog dominiranja ronalda, najboljeg igraca na svijetu i real madrida najboljeg i najveceg kluba svih vremena :wave:
Koliko je on najbolji igrac na svijetu to je upitno. Doduse na papiru jest i golovima i svime i misicima i snagom i svime, svime, neunistiv i sve ostalo. Svrsio ? E sad slusaj TV kako se ljudi "zayebu" pa "pogresnog" igraca Mesija svo vrijeme nazivaju "nabolji svjetski igrac" - novinari, gledaoci, nas selektor i igraci i ostali selektori i novinari to je pravo stanje i pozicija u ocima ljudi a vezano za ta igraca. Znaju ljudi ko je to. Nazalost jedan je povrijedjen dao gol nasoj BiH, dok drugi povrijedjeni se i ne cuje i nista ne uraadi da pomogne svom portugalu. Vjerovatno je bio povrijedjen. Ali ovdje nije prica ko je bolji vec konstatacija da ce ove povrede umanjiti njihovu karijeru ubuduce. I znas kolko me je briga i za CR7 i Mesija. :D Insanu reprezentacija moje domovine Bosne i Hercegovine je na SP i na tom SP je nas Vedo (oko plavo) za BiH postigao antologijski gol Argentini u legendarnom debitovanju nase reprezentacije na Marakani u Riu. Boli me taki i za tebe i za CR7 i Mesija. Volim te Bosnoooooooo u subotu navece ce se tresti moje dvoriste a janje se pece do ponoci. U cast ponosa Bosanskog...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 13:05

nije tebi lako, prvi krenes pisati o ronaldu i kad skontas da si napisao brdo gluposti koje su nepovezane i sto je najgore netacne onda krenes na ovoj temi pisati i nasoj reprezentaciji na sp, plavim ocima i janjetini :rol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 jun 2014, 13:13

barca_87 je napisao/la:
madridist je napisao/la:Čisto da se zna da je osim najvećih dajvera i najveća divljačka budala član barselone..
bitch please
slika

niko kao mister red card
:lol: :lol: :lol: :lol:
yebo majku ovo je najveći fail do sada ovdje na forumu što je neko postavio,pa jarane ovaj crveni što si ti postavio je yebeni Starkov crveni koji je dosudio Pepeu nakon nevidjene glume magarca dani alvesa ,ovim postom si se zarolao samo tako ...
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.