pripremamo veliko iznenadjenje za sve zato vas pozivamo da u sto vecem broju dodjete i uzivate sa nama.......

brata da li mene oči varaju ili su nam turci već postali sponzori? pogledajte dresove U-14 Velež.BMV22 je napisao/la:Samo RAja strpljenja do sutra
Utakmica jeste planirana tog datuma, neznam u koliko sati.Adviser je napisao/la:http://uk.soccerway.com/matches/2014/06 ... o/1709083/
Zna li neko nešto o ovome i koliko bi moglo biti tačno? Hvala!
Garant Pehilj? Nema ko drugi biti ...drakensang je napisao/la:Danas bilo BEEP testiranje, 5-6 novih imena su na probi trenutno, sve mladi momci do 23-24 godine, a ja sam impresioniran jednim momkom koji će vjerovatno potpisati, špic praaavii nekada igrač želje ali ne bih da otkrivam više ništa ..
Pehilj brato (ne) igra u Svedskoj cetvrtoj ligi. Cisto sumnjam da ce buduca sampionska ekipa dovesti takvog igracaAdviser je napisao/la:@SipakUlicar1922 Hvala!
Garant Pehilj? Nema ko drugi biti ...drakensang je napisao/la:Danas bilo BEEP testiranje, 5-6 novih imena su na probi trenutno, sve mladi momci do 23-24 godine, a ja sam impresioniran jednim momkom koji će vjerovatno potpisati, špic praaavii nekada igrač želje ali ne bih da otkrivam više ništa ..
Tomo ima ugovor a ko bi sa konja na magarca...shaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
Tko vas je ono osramotio u Mostarupile87 je napisao/la:Tomo ima ugovor a ko bi sa konja na magarca...shaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
mašta može svaštashaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
A i nebi Tomo nikad igrao za partizane...bagrcavi je napisao/la:mašta može svaštashaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
pile87 je napisao/la:A i nebi Tomo nikad igrao za partizane...bagrcavi je napisao/la:mašta može svaštashaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.