Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Celikovac
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Celikovac » 15 jun 2014, 17:55

Druze ne pricaj o igracima koje si prosle sezone gledao malo ili nimalo. Llorente se u predzadnjem kolu igrao i zajebavao s "najboljim stoperom lige" Benatiom. U sezoni je dao vise golova nego Drogba i to u deset puta jacoj ligi. Svaka cast Drogbi na onom sto je nekad bio, medjutim porediti ga s Llorenteom je najblaze receno svetogrdje.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jun 2014, 19:25

A po cemu to ti znas kojeg sam ja igraca gledao malo ili nimalo i gdje si to procitao da sam napisao da je Drogba prosle sezone bio bolji od Ljorentea :-?

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jun 2014, 20:45

Neka Marotta baci oko na Lichtovog druga iz repke, Ricarda Rodrigueza, 92 godište, jedan od rijetkih klasnih bekova danas.

Ali Wolfsburg ima pare, ne bi ga pustili ispod 15/20 sigurno.

Jefferson Montero kao brzi voz, ovdje smo ga prozivali kada je Lichta vozao u onoj prijateljskoj protiv Betisa prije 2 godine.

S ovakvim igračima dižemo nivo, ali ne znam šta naši gledaju.

Bolje da ne citiram post od prije više od mjesec i holandskim talentima koje sam naveo, samo ova zadnja tekma kontra furije ih je udaljila od nas par miliona. :crazy:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 15 jun 2014, 22:42

slika

:mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 jun 2014, 20:11

Formalizzata l’offerta per Morata: le ultime
Rinforzo in attacco, la Juventus spinge per Alvaro Morata. Bozzo, rappresentate del giocatore per l’Italia, quest’oggi è volato a Madrid per presentare al Real la prima offerta ufficiale della Juventus: 12 milioni di euro, una cifra che già vi avevamo anticipato nei giorni scorsi e che oggi la Juventus ha formalizzato. Passi ufficiali, la Juve fa sul serio per Morata.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jun 2014, 11:19

Peluso + 15 miliona za Iturbea, vidjećemo :kafa:
Ja te volim, volim Željo..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 jun 2014, 11:42

Jedini normalan igrac s kojim se povezujemo. Sve ostalo je :facepalm:

#MaxOUT

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jun 2014, 11:56

I da, 18 miliona + neki bonusi za Sancheza, ali naravno, Barca traži minimalno 25 odmah, ako ne i više
Ja te volim, volim Željo..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2014, 12:02

ma nakon ove 2 tekme na SP daj boze da mi nismo ispali iz kombinacija za Sanceza...postoje timovi koji nece propustiti priliku da onakvog igraca dovedu za samo 25 miliona i platit ce to ko iz pi.cke
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 19 jun 2014, 17:17

Kakav ba Sanchez, ode on za 30+ miliona, ako ga Braca uopće proda. Ako su mislili poso završavat poslije svjetskog 'alal im vjera. :roll:

Pa jbt mi Cercija ne možemo dovesti, panjinu bjelosvjetsku, a ne šta bolje. Ili Candrevu. :lol:

Cuadrado je isto viša liga, nemamo mi tu šta tražiti.

Ako nastave sa ponudama od 10-15 mil + Peluso, Padoin i sl. nije ni čudo što će na kraju morati vratiti Berardija. Mada i tu će zabrljat ko da gledam. :crazy:

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 19 jun 2014, 21:15

Morata-Juventus è fatta!

Secondo El Confidencial nelle prossime ore Morata sta per diventare giocatore della Juventus.

Tutti i dettagli sono d'accordo l'unica cosa che manca è l'annuncio ufficiale! La Juventus ha accettato di pagare € 15.000.000 + 3.000.000 € in bonus, il giocatore dovrebbe firmare

5 anni accordo del valore di € 2.100.000 l'anno. Il contratto contiene la clausola che permetterà reale di riacquistare Morata per 23 milioni di euro.

izgleda da je gotovo 15 miliona + 3 bonusa, fali jos samo zvanicna objava. Ugovor na 5 godina 2,1 mils po sezoni. U ugovoru je klauzula po kojoj Real moze da kupi Moratu za 23 miliona.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 jun 2014, 01:45

Contentissimo je napisao/la:Morata-Juventus è fatta!

Secondo El Confidencial nelle prossime ore Morata sta per diventare giocatore della Juventus.
sajt ipo :D :urnebes:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 jun 2014, 10:17

Sanchez nije na prodaju tako kaze Bartomeu.Vjeruje se da Pedro napusta Barcu, njega mozete dobiti za tih nekih 20 miliona :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 20 jun 2014, 10:21

Pedra prodajte Al Ahliju ili Al Nassru za 20 miliona, samo oni i Del Boske su dovoljno glupi da ga uzmu... Sanchez ce vrlo brzo ici iz Barce jer je to klub u kojem se ne cijeni rad na terenu. Messi je Bog i batina, trener i predsjednik, a u zadnje vrijeme mu se bas i ne igra koliko se da primjetiti.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 20 jun 2014, 10:41

Price o Sanchezu su neozbiljne.
Nema Juventus pare, tj. nema pare za dati jednom igracu vec ce i tih pedesetak koliko realno mogu potrositi morati rasporediti na bar 3 igraca.

Doduse, bio je priliv novca od Immobilea, a bit ce jos nekog novca od silnih igraca po pozajmicama i co-ownership ugovorima.
Ipak, Sanchez je gubljenje vremena i energije, bas kao i u prosle 2 godine oko Aguera i RvP-a.

Juventus ako ne podmladi tim u ovom roku te ne pojaca bekove/krila, rizikuje ozbiljan pad, ala inter. Doduse, previse je tu kvaliteta jos, ali sa politikom skupljanja kvantiteta i ozbiljnog starenja ekipe Juve moze ozbiljno pasti.

Spominje se Perisic, svidja mi se, veliki radnik, ali i zna s loptom, klasicni Conteov igrac.
Wolfsburgu ne trebaju pare, a da biram uzeo bih onda prije Rodrigueza, strasan bek.

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jun 2014, 14:28

Perisic bi bio upgrade u svakom smislu, a sigurno i realna meta..a Juventus ako nastavi da stagnira ili pocne da pada, taj pad ce biti strmoglav jer u velikoj zabludi je onaj ko misli da ce Vidal i Pogba jos dugo trpiti Marotina lazna obecanja o evropskom Juventusu ukoliko ne bude konkretnih djela u tom pravcu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 jun 2014, 17:46

Obnovljeno suvlasništvo sa Sassuolom vezano za Berrardia i Marronea koji će tako još jednu sezonu ostati u njihovom dresu.

Zazinu polovicu smo im prodali, ali sa opcijom kupnje u našu korist.

Nejasno je zaista šta se želi postići, istina, nijedan od navedenih nema kvalitete da igra u sljedećoj sezoni za nas, ali bojim se da ovi eksperimenti sa kontrolom brojnih igrača ne doprinose ničemu.

Boakye i Gabbiadini su još jedan primjer, evidentno je da se nema para i da je ovo način za zaraditi, ne kažem da je loš, ali mora se bolje skautirati kako bi neki igrači lagano ulazili u naš tim.

Ne dopada mi se ništa, ali baš ništa vezano za naš mercato. A Conte je toliko brujao o tome i želio ići.

Ali hajde, čekam koji mjesec prije nego definitivno počnem pljuvati rad uprave. :mrgreen:

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 20 jun 2014, 19:01

kako stoje stvari zvucnog pojacanja necemo vidjeti sto je razocaravajuce. Opet ista politika za sicu ugrabiti nesto kvalitetno...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 21 jun 2014, 01:32

negdje sam danas naletio na vijest da smo od Bolonje otkupili drugu polovicu vlasnistva nad Sorensenom,e sad,zanima me dali ce taj igrac iduce sezone nastupat za Juve ili planiraju neku trampu za pereyru ili nekog drugog,sta vi mislite?
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 jun 2014, 01:42

Trampa dalje. Vec se spominje da ima zainteresiranih. 4M ga cijene. A stoper ce jedan doci, suska se da Ogbonna ide. To je greska. Momak je dobar, inteligentan igrac sa ogromnim prostorom za napredak. Vidjet cemo. Niko se ne oglasava tako da su generalno spekulacije jedino s cim se barata.

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.