FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2014, 10:24

To znachi da Guarin ide.

Valjalo bi Interu da dokachi nekog kvalitetnog levog beka i onda je jako dobar i poslozhen od golmana pa do playmakera - ostaju samo krila i shpic.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 18 jun 2014, 10:42

M' Vila, Jovetic i dobar bek, trebali bi osigurati LP.
Brine me samo formacija.. Nadati je se da će to biti sa 4 nazad ali Malter Wazzarri je na klupi :mrgreen:
Milito potpisao za Racing i zvanicno, a M'Vila bi trebao potpisati na 3 godine sa platom od 2,1 mil.
Otkup je 1+8 milionA. Odlican posao.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 18 jun 2014, 11:07

M'Vila 1-2 milioncica posudba i 8 za otkup :thumbup:

Rolando izgleda neće doć pa bi Astori bio moguća zamjena što bi bilo sasvim ok.U zadnjoj je godini ugovora i moglo bi se to rješiti za nekih 5 miliona i nekoliko nasih mladih na posudbu tamo.A i novi predsjednik cagliaria je dobar s našim.

Za lijevu stranu bi Criscito bio fino rješenje. A ne vjerujem da bi bio nešto previše skup...

U napadu fakat ne znam koga će dovesti al to će se vjerovatno rješavat kasnije.

Ako stvarno potpiše M'Vila bice to odličan pocetak.

I da, Krhin je otkupljen za 2 miliona I ostace u ekipi. :thumbup:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jun 2014, 11:16

Ajde bar vise nije aktualna ideja da daju Taidera za MVilu.Ovaj bi mogao biti dobro pojacanje,ali tko zna u kakvom je sada stanju.Barem nije preskup,a i jos je dosta mlad.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 18 jun 2014, 15:18

Taider do sad na svjetskom najvise pretrcao, 12.734 :cool:

Ja prezadovoljan ako dodje M'Vila, mislim da bi mogo bit pun pogodak, a nadam se i da Taider ostaje

Sad dovest Criscita, Jovetica i nekog spica da bude zamjena za Icardija i napadamo drugo il trece mjesto

Prodat Guarina a ostavit Ricky-a, na pocetku prosle sezone je pokazo da moze itekako bit koristan, tako da neka konkurencije
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jun 2014, 15:50

Je li 100% sigurno da M'Vila dolazi ? Ne pratim yebiga, ovih dana osim ispita sva paznja je usmjerena prema SP-u.

Problem je sto ga nisam pratio otkad je otisao u Rusiju, u kakvoj je formi, kakav je sa povredama, kakve su mu igre generalno. U Rennesu je bio fenomenalan, cini mi se da je igrao i za repku.

Jos je on mlad, ako ga iskoristimo na pravi nacin, mislim da ce biti odlicno pojacanje. ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 18 jun 2014, 15:59

99% dolazi, i on i prestavnici Rubina su u Milanu i dogovaraju se..covjek koji vodi pregovore je reko da su u zavrsnoj fazi i treba cudo da se desi pa da ne predje u Inter(http://m.fcinter1908.it/primo-piano/m-v ... olo-116047" onclick="window.open(this.href);return false;)

Momak je izgleda obio ponude Arsenala, Liverpoola, Napolija i zeli samo u inter :cool: cak je pristo na manju platu (2.4mil dok je u Rubinu imo 3mil)

Nisam ga ni ja pratio nesto u Rubinu, al znam da je strasan bio u Rennu, upiso oko 20 nastupa za reprezentaciju tad

Evo video njegovih igara u rubinu

[youtube][/youtube]

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 18 jun 2014, 17:13

http://www.football-italia.net/50727/%E ... e%E2%80%99" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadamo se nakim transferima, jacanju ekipe i onda dodje mazzari i kaze ne moze mwilla, treba behrami....

pa da je pecao 18 mjeseci u sibiru bolji je od valona **** ga on u usta

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jun 2014, 17:17

Gmazari je idiot prve klase, a ja se opet nekako nadam da ovo sta pisu nije istina i da ce M'vila ipak bit nas igrac.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 18 jun 2014, 18:42

Rai Sport i Sky javljaju da je transfer blokiran, jer debil zeli Behramija a ne M'Vilu.
Tesko je u to povjerovati jer zasto bi se islo u pregovore ako mazzarri nije dao zeleno svjetlo
A ako bude istina vjerujem da ce ga Thohir ubrzo nabiti nogom.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 18 jun 2014, 19:37

Cuj gov.no blokiro transfer..nema mi to logike nikako..pregovaraju sa Rubinom evo dvije sedmice i sad kad treba zavrsit on blokira transfer..mislim da ce vec sutra M'Vila bit nas igrac :cool:

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 18 jun 2014, 19:42

Hajde Eriče dovedi Mvilu i otjeraj tog debila s klupe da se mozemo nadati napretku iduce sezone! :pray:
Amar Osim selektor BiH

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 18 jun 2014, 20:04

Nasi se natezu s Portom oko Rolanda, nude 3.5 :facepalm: a ovi traze 6 i kako stvari stoje necemo ga ni kupit, vec se traze alternative(Astori, Schar)..nadam se da tako obaraju samo cijenu i da ce i to rijesit vise

Sto se tice mladih, otkupit cemo Biraghia i on ide na posudbu u Chievo ili Genou, Bardi i Crisetig(treba otkupit drugi dio ugovora od Parme) bi isto trebali u Chievo..Nasi ozbiljno razmisljaju da prodaju Duncana Palermu, cijena prava sitnica 3.5mil :facepalm: Di Gennaro i MBaye ce navjerovatnije na posudbe u Cagliari..oko Belfodila se nisu uspjeli dogovorit i izgleda da ce se ic na koverte..kolko me nervira ovaj coownership, bas mi je drago sto ukidaju

Schelotto bi isto trebo na posudbu i iducu godinu u Parmu..za Obija se nista ne prica, bas me zanima sta ce bit s njim

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 18 jun 2014, 20:42

arminz je napisao/la:Nasi se natezu s Portom oko Rolanda, nude 3.5 :facepalm: a ovi traze 6 i kako stvari stoje necemo ga ni kupit, vec se traze alternative(Astori, Schar)..nadam se da tako obaraju samo cijenu i da ce i to rijesit vise

Sto se tice mladih, otkupit cemo Biraghia i on ide na posudbu u Chievo ili Genou, Bardi i Crisetig(treba otkupit drugi dio ugovora od Parme) bi isto trebali u Chievo..Nasi ozbiljno razmisljaju da prodaju Duncana Palermu, cijena prava sitnica 3.5mil :facepalm: Di Gennaro i MBaye ce navjerovatnije na posudbe u Cagliari..oko Belfodila se nisu uspjeli dogovorit i izgleda da ce se ic na koverte..kolko me nervira ovaj coownership, bas mi je drago sto ukidaju

Schelotto bi isto trebo na posudbu i iducu godinu u Parmu..za Obija se nista ne prica, bas me zanima sta ce bit s njim
za nepovjerovati koliki debili su ovi nasi. Znaci uigranog, provjerenog rolanda ce pustiti da ode i onda ce kupovati novog stopera i nadati se da ce se uklopiti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jun 2014, 02:44

Ja bi dao i 6m za Rolanda ako treba.Iako se ne bi bunio da Schara dovedu.
Ne pruzit priliku Ibrahimu je grijeh.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 19 jun 2014, 11:12

M'Vila neće čekati još dugo... Mazzarrijeva ne odlučnost bi nas mogla koštati jer Arsenal i Liverpool čini se također žele igrača.
Joj izgubimo li ga... peticiju za smjenu ovog klauna odmah otvoriti.

Giovinco aktuelan još uvijek.

alenseeman
Kontakt:

Post Postao/la alenseeman » 19 jun 2014, 15:45

Izgleda da je Mazzari pristao , M'Vila bi trebao ubrzo postati interov igrac :njanjanja:
Forza Inter !

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 19 jun 2014, 15:55

alenseeman je napisao/la:Izgleda da je Mazzari pristao , M'Vila bi trebao ubrzo postati interov igrac :njanjanja:
Mazzari rekao
slika

:cool:

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 19 jun 2014, 20:50

INTER U17 CAMPIONE D'ITALIA '13-'14!
pobijedili smo male cigane na penale u finalu =)

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 19 jun 2014, 21:07

Gledao sam tekmu Radu (golman nasi u17) odbrani 2 penala,

M’Vila, taking 40% pay cut to play for Inter

Gianluca Di Marzio Inter otkupio Taidera : http://www.fcinter1908.it/primo-piano/s ... ore-116166" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne bi sada selio u Rusiju?
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.