http://www.klix.ba/sport/nogomet/begovi ... /140614105ZOI84 je napisao/la:Imas li informaciju gdje spava Vedina i Asmirova porodicaCepi1981 je napisao/la:Jok kod mene ba ja sam ozenjen coj`k, a i kad nisam bio slabo sam se lozio na preko drinske polovnjace. Pape rastjeraj taj cirkus oko repke sviju ti, ne dozvoli da ti Dzeko niti bilo ko pravi probleme, odma sankcionisi, ti si boss.ZOI84 je napisao/la:@Cepi1981 Nije istina, Amra je s tobom u sobi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Nerminovic
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- masteRofPoker
- Kontakt:
E ovaj klip pravo oslikava stanje na ovomNerminovic je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
[youtube][/youtube]
forumu na vecini tema, ali bas identicno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Tako je Džeks! Pobjednički mentalitet, psihološka stabilnost, profesionalnost!
Zato si tu gdje jesi!
Zato si tu gdje jesi!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Ne zasluzujemo te dijamantu 

Edin Dzeko je nasa najveca zvijezda, samim tim i igrac koji najmanje trci. Ustvari Edin Dzeko ne trci, on se setka i zabije go. To su odlike rasnih strijelaca.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Hahahahhaha, jedini razlog Ibricnog pozivanja
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 8267_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 8267_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Covjek kada vidi ovo skonta kako neki znaju biti neposteni prema Dzeki.
Svi kazu Lulic ima pluca, uvijek trci, ovo ono, uvijek pohvale... a za Dzeku govore suprotno, stoji u mjestu, ne trci, umisljen...
A u stvarnosti jednako pretrce tokom utakmice. S tim da se Dzeko malo vise trosi s ozbirom na svoju visinu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 jun 2014, 22:11, ukupno mijenjano 2 puta.
- DonCorleone
- Kontakt:
Slazem se, zato ja volim statistiku, tu ne postoje dva misljenja, sve crno na bijelo. Drago mi je da je Pjanic i u tom segmentu medju najboljim.calcio je napisao/la:
Svi kazu Lulic ima pluca, uvijek trci, ovo ono, uvijek pohvale... a za Dzeku govore suprotno, stoji u mjestu, ne trci, umisljen...
A u stvarnosti jednako pretrce tokom utakmice. S tim da se Dzeko malo vise trosi s ozbirom na svoju visinu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sveukupno smo pretrcali 10 km vise od argentinaca ako se ne varam, neki dan sam citao statistiku na fifinoj stranici. To je bas lijepo viditi, dokaz da se momci trude.DonCorleone je napisao/la:Slazem se, zato ja volim statistiku, tu ne postoje dva misljenja, sve crno na bijelo. Drago mi je da je Pjanic i u tom segmentu medju najboljim.calcio je napisao/la:
Zaboravih za Dzeku reci i to da se on uvijek bori i hrve sa najmanje dva igraca, i to je jako zahtjevno.
- DonCorleone
- Kontakt:
Moram priznati da je taktika Sabelle bila izvanredna, cim sam vidio postavu, znao sam da ce Dzeko biti odsjecen, nista nisam od njega ocekivao jer sam shvatio da ce sa svakim dodirom lopte biti najmanje petorica oko njega. Ovo je bila utakmica dje krila moraju probiti, nazalost ni ljevo ni desno krilo nije uspjelo u toj namjeri.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Nije Džeko neko Đžeko, sunce joj kalajsanoGoalgetter je napisao/la:Bosanska "Tigrica": Džeko, ako pobijedite u Brazilu, častit ću te sa 12 sati seksa!
![]()
![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Ne sluzi ona za pravopis jaraneNoName je napisao/la:Nije Džeko neko Đžeko, sunce joj kalajsanoGoalgetter je napisao/la:Bosanska "Tigrica": Džeko, ako pobijedite u Brazilu, častit ću te sa 12 sati seksa!
![]()
![]()

Covjek kada hoda normalnim tempom za 90 minuta prehoda nekih 7.5km ... Ako malo ubrza moze doci na ovih 10 km. Gledajuci broj sprinteva i tempo tu je Dzeko najslabiji, uz naravno onog truntavog Misketa. U ovakim utakmicama se od Dzeko ne moze ocekivati vise kada je bio sam na 3 covjeka konstantno. Zato u subotu ocekujem dva gola i MOTM 

s bismiletom 

amstaff je napisao/la:Covjek kada hoda normalnim tempom za 90 minuta prehoda nekih 7.5km ... Ako malo ubrza moze doci na ovih 10 km. Gledajuci broj sprinteva i tempo tu je Dzeko najslabiji, uz naravno onog truntavog Misketa. U ovakim utakmicama se od Dzeko ne moze ocekivati vise kada je bio sam na 3 covjeka konstantno. Zato u subotu ocekujem dva gola i MOTM
IMal gdje ta oficijalna statistika da se nadje za svakog igraca ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Imas na Fifa.com, matches i full stats ili tako nesto u pdf fajlu ima sve zivo

posle ovog Džeko zabija sigurnosamirr je napisao/la:
![]()
![]()

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...