di si to vidio?Goalgetter je napisao/la:Olic razbio staklo u svlavionici i posjekao ruku.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: AW: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
rutinska pobjeda, lagano navijacki odgledano
Mandzo kralju

Mandzo kralju

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Evo sad javili na njemackom ARD, kod analize meca dobili tu vijest upravo. Razlog nesrece kazu da nije vidio staklo. Ne zna se koliko je ozbiljna povreda.Lillard je napisao/la:di si to vidio?Goalgetter je napisao/la:Olic razbio staklo u svlavionici i posjekao ruku.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
eto je izjavio kako sve probleme što su imali će izjasniti nakon sp-a...jedva su otišli na sp..pa i ona svađa
sammir nije loš bio ali ja msm da treba početi sa kovačićem i vrsaljkom protiv mexica...inače trebali su još dva tri gola zabiti

sammir nije loš bio ali ja msm da treba početi sa kovačićem i vrsaljkom protiv mexica...inače trebali su još dva tri gola zabiti
Jos malo prvaci Svijeta

Ajde je*o vas ne morate opet s*ebat temu.
Evo Samovojska bog kaze nesto u smislu Kovacic nije idealan za poluspicu jer nema neku igru ledjima prema golu.Govorim to vec godinu dana.Nikad mi nije bilo jasno zasto ga ljudi vide kao "AMC-a".Em stoji to sto je Vojska izjavio em mu treba prostora za njegove driblinge kojeg na ovoj poziciji nema toliko...pokazalo se vec i u Interu i u reprezentaciji.
Evo Samovojska bog kaze nesto u smislu Kovacic nije idealan za poluspicu jer nema neku igru ledjima prema golu.Govorim to vec godinu dana.Nikad mi nije bilo jasno zasto ga ljudi vide kao "AMC-a".Em stoji to sto je Vojska izjavio em mu treba prostora za njegove driblinge kojeg na ovoj poziciji nema toliko...pokazalo se vec i u Interu i u reprezentaciji.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 jun 2014, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kompleksi nista drugoZahaKING je napisao/la:+1Lillard je napisao/la:To virtuelni kuco stara, donosis nam srecu. Samo tako dalje..
![]()
Virtuelni ne znam koji ti je vrag iskreno, al' nisu svi papci i mrzitelji bosne (ako mislimo na hrvate)![]()
Porazno je da posmatraš sve na isti način. I uz dužno poštovanje, nisi ništa bolji od "hrvatskih" provokatora ako radiš isto što i oni.
Prije svega vrijeđaš neke od nas koji nemamo veze s domaćim hrvatima, al' sa prekograničnim () itekako
![]()
Nije ti to fino jarane
umisto da covik uziva u prvom nastupu vasih na SPu on navija za nase protivnike
al neka vise ce ga boliti kad budemo u osmini
-
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi svim građanima Hrvatske.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Hvala lijepoAmar Dzeko je napisao/la:Čestitke na pobjedi svim građanima Hrvatske.

Nego, nadam se da s Olicem nije nista teze, koliki smo baksuzi..

moji su i jedni i drugi, naši i našiandro234 je napisao/la: Kompleksi nista drugo
umisto da covik uziva u prvom nastupu vasih na SPu on navija za nase protivnike
al neka vise ce ga boliti kad budemo u osmini

I hvalaAmar Dzeko je napisao/la:Čestitke na pobjedi svim građanima Hrvatske.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
De ti vidi care koliko crnaca igra u americkom fudbalu, a koliko bjelih pa skontaj sta si napisao.alemsa je napisao/la:Americki fudbal je prilicno mixan po rasi, crnci dominiraju RB i WR pozicije (najvise zbog fizickih predispodicija i brzine), ali QB (najvaznija pozicija u tom sportu) dominiraju bijelci uveliko i to godinama.IronMany je napisao/la: Druze ti si dobro u zabludi.
Crnci su masine, samo kad hoce. Fazon je sto ih ima lijenih ko ista....
Atletikom dominiraju, u kosarci su Bogovi, nogomet ne dominiraju ali su u samom vrhu, ragbi Americki - nigdje bjelca kvalitetnog ne mo's naci, u odbojci Kubanci najvecu skocnost imaju iz pichke - da imaju Rezendea i da im reprezentativci ne sklapaju jedva kraj sa krajem vidio bi ludila.... itd, itd.
Crnci vec sad vladaju svijetom u sportovima.
Zao mi Hrvata, ovaj Kamerun uopste nije neki ogled snage na terenu. Napunit ce Kameruncima ovim mrezu i dignuti se, a onda protiv Mexica ce na hladjenje nazalost.
Kosarka da, **** ga imaju veci odraz.
Veci odraz kazes

A ne znaju ubacivat u kos jel?

tc tc tc tc
Hrvati se provukose pored Kamerunaca.... Al' imaju braca po piramidama tu da zavrse posao

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
- Kontakt:
Ovim našim ću čestitati u nedjelju ujutro. 

Ronaldo - Isco - Bale
Abd hrvati napumpaju ekipu senjor herrere
da vidimo scene kakve ce praviti burence 

nema sta, provukoše se ...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Fantastična predstava protiv nedoraslog protivnika. Sviđa mi se što se išlo napuniti protivnika (njemački stil), samo nisu igrači bili prisebni, 'ladno je moglo biti 7-8 komada u mreži Itandjea.
Perišić fantastičan, kako sam i najavio prije turnira - ako prenese formu s kraja sezone, bit će top hrvatski igrač. Ostatak momčadi dobro, pa čak i Dammir. Kovačić razočarenje još jednom, par prodanih lopti, par vraćenih nazad kad je mogao krenuti naprijed ili uposliti suigrača. Pranjić neozbiljan, protiv jakih meksičkih krila bih stavio Vrsaljka.
Za Kamerun nemam riječi, samo jednu želju - da se ne pojavljuju na sljedećih pet-šest turnira. Cirkus koji donose sa sobom je nepotreban ovom spetaklu.
Perišić fantastičan, kako sam i najavio prije turnira - ako prenese formu s kraja sezone, bit će top hrvatski igrač. Ostatak momčadi dobro, pa čak i Dammir. Kovačić razočarenje još jednom, par prodanih lopti, par vraćenih nazad kad je mogao krenuti naprijed ili uposliti suigrača. Pranjić neozbiljan, protiv jakih meksičkih krila bih stavio Vrsaljka.
Za Kamerun nemam riječi, samo jednu želju - da se ne pojavljuju na sljedećih pet-šest turnira. Cirkus koji donose sa sobom je nepotreban ovom spetaklu.
Hayley <3
Pa skontaj ti, RB WR pozicije dominiraju crnci, QB poziciju ti dominiraju bijelci godinama, nikad startni crnac QB nije uzeo superbowl, do Russell Wilsona prosle godine (a on je pola bijelac, pola crnac ali eto). Oko 55% su ukupno crnci (ukljucujuci ostale rase, bez bijelaca) od igraca, znaci poprilicno mixano, od allstar igraca je 50/50.IronMany je napisao/la:
De ti vidi care koliko crnaca igra u americkom fudbalu, a koliko bjelih pa skontaj sta si napisao.
Veci odraz kazes![]()
![]()
![]()
![]()
A ne znaju ubacivat u kos jel?![]()
tc tc tc tc
Hrvati se provukose pored Kamerunaca.... Al' imaju braca po piramidama tu da zavrse posao
NBA je preko 80% crnci, pa ti skontaj zasto.

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 jun 2014, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.

http://www.profightstore.hr/Forum/yaf_p ... -rase.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Postoje dokazane fiziološke razlike i sasvim je logično da one postoje. Evolucija je radila svoje na različitim djelovima zemaljske kugle, naravno da će postojati razlike, svak je razvijao ono što mu je bilo potrebno. Crnci imaju drugačiju strukturu kostiju, kao i kostiju lica, duže ekstremitete, duže tetive, drugačiju strukturu mišića, viši nivo testosterona, koliko se sječam imaju jednu tetivu više u skočnom zglobu i trag zakržljalog trbušnog mišića više...
Po strukturi su bliži "lovcu", onome koji trči za plijenom i time bliži pračovijeku. Šire su im kosti lica, izraženije jagodične kosti i obrve, nosnice su im šire za veći unos zraka. Struktura kostiju im je općenito poprilično drugačija, forenzičari mogu jednim pogledom prepoznati kostur azijata, bijelca ili crnca. Struktura im je pogodnija za trčanje, imaju duže ekstremitete, kosti su im općenito tvrđe, duže tetive i drugačija mišićna vlakna, pogodnija za duže napore.
Bijelci imaju malo kraće ekstremitete, ali širu građu i jače zglobove, općenito su jači što se tiče fizičke snage.
Sada dolazimo do onoga famoznoga pitanja inteligencije, nije direktno tema ali ću prokomentirati. Po meni je očito da su crnci manje inteligentni od bijelaca ili azijata. Za mene to nije rasizam, nego čisto pitanje evolucije i ne mislim da u tome ima išta loše. Evolucija tako radi, razvijanjem inteligencije opadaju fizičke sposobnosti, čisto jer više nisu nužne. Ako imaš pušku ustrijelit ćeš večeru s kilometra, nećeš trčat za plijenom više kilometara. Na IQ testovima crnci prosječno imaju rezultat oko 85, bijelci oko 100, azijati bod-dva boda više. IQ test opet nije definitivni pokazatelj inteligencije, ali 15 poena razlike je puno i može se uzeti kao generalni pokazatelj. Evo link ovako na prvu, vjerovatno ima i boljih: http://en.wikipedia.org/...elligence#US_test_scores" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu je i naravno dolazak bijelaca u Afriku, koji su tada bili nemjerljivo napredniji što se tiče tehnologije.
To je pisao i dr. James Watson (dobitnik Nobelove nagrade za otkrivanje DNK koda) i naravno odmah je proglašen rasistom.
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 19 jun 2014, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- DonCorleone
- Kontakt:
Legendo, u Becu sa subote na nedelju public viewing BiH-Nigerija, bice ludnica do ranih jutarnjih sati, prije toga se ide dobro jesti i piti, ako BiH pobijedi pasce sigurno i neki medjunarodni kar u jutarnjim satima, jer ima fakat dobrih riba koje navijaju za BiH a nisu nase, u nedelju ide jagnje sa frendovima, a bitku sa zrinjcetom prepustam tebi i Mukandu. Prvu rundu je izgleda izgubioVirtu4l je napisao/la:Nije višeDonCorleone je napisao/la:Moja raja je Mukando.
legenda reala je napisao/la:Kvazievropejci i multietničari, Bosna im je simpatična samo kad je u ****![]()

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 19 jun 2014, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Nerminovic
- Kontakt:

lud covjek

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Znaci, ukoliko Kamerun pobijedi Brazil nama odgovara i remi s Meksikom.
Drz' te ih crna braco
Drz' te ih crna braco

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.