Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
zrinja lozi nase patriJote
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
zrinja loži me kad se popne na štikleDonCorleone je napisao/la:zrinja lozi nase patriJote.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zrinja yebacica pravaŽeljooooo je napisao/la:zrinja loži me kad se popne na štikleDonCorleone je napisao/la:zrinja lozi nase patriJote.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Loš ti translate.Nerminovic je napisao/la:ovaj ekotto treba zaklat
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
To virtuelni kuco stara, donosis nam srecu. Samo tako dalje
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Nerminovic
- Kontakt:
ne razumijem breAmar Dzeko je napisao/la:Loš ti translate.Nerminovic je napisao/la:ovaj ekotto treba zaklat
" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Škutori napadaju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šuti vidiš da ide dobro ovako, nemoj da počne navijat za nas.Lillard je napisao/la:To virtuelni kuco stara, donosis nam srecu. Samo tako dalje..

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Perisic je Najkorisniji igrač u ovoj formaciji. Hrvatska sad mirnije protiv Mexica, da parafraziram Edina Avdića, treba i stolicama zabiti 4 komada
Dobro za samopouzdanje. A Kamerunci se još uvijek svađaju oko love, sramota su, šteta jer afrički fudbal nije los kada je sve uredu u ekipi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

-
- Kontakt:
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
U inat takvim ko tebi , najviše mi je drago što smo na SP, a bit ce aBd i na EP..zrinja05 je napisao/la:Ne znam na sta ciljate ,samo sam potvrdio ono sto je covjek napisao;)Amar Dzeko je napisao/la:Miran budi.zrinja05 je napisao/la:Istina na evropskom nema levata. Bar dosad nije bilo:P
Crkni kujo

Lilard ,razumijem ja virtualnog .On ti je kamerunac po tati.Mama malo sarala po africkim safarijima.Krv nije voda.Lillard je napisao/la:To virtuelni kuco stara, donosis nam srecu. Samo tako dalje..
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
E tu sam te ček'o 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Lažna nada, al nek se raduju ljudi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
zrinjce se pohasilozrinja05 je napisao/la:Lilard ,razumijem ja virtualnog .On ti je kamerunac po tati.Mama malo sarala po africkim safarijima.Krv nije voda.Lillard je napisao/la:To virtuelni kuco stara, donosis nam srecu. Samo tako dalje..

Tvoja rajaDonCorleone je napisao/la:zrinjce se pohasilo.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Moja raja je MukandoVirtu4l je napisao/la:Tvoja rajaDonCorleone je napisao/la:zrinjce se pohasilo.

- legenda reala
- Kontakt:
Kvazievropejci i multietničari, Bosna im je simpatična samo kad je u ****Virtu4l je napisao/la:Tvoja rajaDonCorleone je napisao/la:zrinjce se pohasilo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
+1Lillard je napisao/la:To virtuelni kuco stara, donosis nam srecu. Samo tako dalje..

Virtuelni ne znam koji ti je vrag iskreno, al' nisu svi papci i mrzitelji bosne (ako mislimo na hrvate)

Porazno je da posmatraš sve na isti način. I uz dužno poštovanje, nisi ništa bolji od "hrvatskih" provokatora ako radiš isto što i oni.
Prije svega vrijeđaš neke od nas koji nemamo veze s domaćim hrvatima, al' sa prekograničnim (

Nije ti to fino jarane
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Nije višeDonCorleone je napisao/la:Moja raja je Mukando.

legenda reala je napisao/la:Kvazievropejci i multietničari, Bosna im je simpatična samo kad je u ****

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Olic razbio staklo u svlavionici i posjekao ruku.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.