haj dogovorit ćemo se kasnije za subotu

do kad ostaješ ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ne idem, ako ti to išta može pomoć.Lampard8 je napisao/la:imal neko iz Zenice da ide na IPF, odsjek predskolski odgoj, da mi kaže jel teško upasti među redovne studente i jel težak fax
jeste tezak, armatura i beton dominantni po projektu.Lampard8 je napisao/la:imal neko iz Zenice da ide na IPF, odsjek predskolski odgoj, da mi kaže jel teško upasti među redovne studente i jel težak fax
Poveo je dobrih curica iz Zavidovićahodža je napisao/la:jbg ko će zapamtiti sve te datume...rek'o sam ti da se javiš kad dođeš
do kad ostaješ ?
Chekiro sam je bratejasmin10 je napisao/la:![]()
![]()
ima li mi sarajlijice ? je li slus`o ovu stvar ?
Do 28 i možda poslije, moram kući po CIPS samo otići, a dog ćemoo sehodža je napisao/la:jbg ko će zapamtiti sve te datume...rek'o sam ti da se javiš kad dođeš
do kad ostaješ ?
Tribalian je napisao/la:Komentator![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ne idem ali relativno lako mozes uci u redovne a što se tiče težine samo debili ga ne završavaju, mislim realno smiješan i bezperspektivan fakultet, pravni ja za njega medicina.Lampard8 je napisao/la:imal neko iz Zenice da ide na IPF, odsjek predskolski odgoj, da mi kaže jel teško upasti među redovne studente i jel težak fax
imaju svi izgledaZeman je napisao/la:Ima li još neko problema sa facebookom jutros?
eh hvala ti marsaleMarsal je napisao/la:Ne idem ali relativno lako mozes uci u redovne a što se tiče težine samo debili ga ne završavaju, mislim realno smiješan i bezperspektivan fakultet, pravni ja za njega medicina.Lampard8 je napisao/la:imal neko iz Zenice da ide na IPF, odsjek predskolski odgoj, da mi kaže jel teško upasti među redovne studente i jel težak fax
Bolje ti ganjaj nešto drugo, a odavno sam ja na drugoj...Lampard8 je napisao/la: eh hvala ti marsale![]()
Dadel ti ikad uslov za 2 godinu, mene samo interesuje kako se nikad nismo sreli na pravu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.