Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Evo ih i gace mjenjaju

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- el-fighter
- Kontakt:
Komšije lagano protiv raspalog Kameruna. Utakmica odluke će biti sa Meksikom, gdje će definitivno biti gusto, ali mislim da Hrvati ipak mogu do pobjede. Teško je da Meksikanci mogu ponoviti utakmicu kao protiv Brazila, mada se sa takvim ekipama nikada ne zna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
da sam selektor Kameruna poslije utakmice bih im u svlačionici podijelio noževe,pa se pokoljite da valja,i nakon pola sata ušao i počistio go,vn.a ..Nerminovic je napisao/la:sad samo zelim uzivo slike s svlacionica kod kameruna. mozda ima dobar boks ovaj cupo
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 19 jun 2014, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovo jos nisam u zivotu vidiopropuh je napisao/la:Evo ih i gace mjenjaju![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Protiv komšija ništa, ali zbog ovakvih sam svim srcem uz Mexico.Virtu4l je napisao/la:Samo polako, opet će on za pet dana kukati kao sinoć, a vi opet 'smirujte' situaciju i podržavajte ove smećare.Rooney88 je napisao/la: @zrinja
Fuj pokusaj, al` bas fuj.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
I da, Pranjić je kriminalan na lijevom beku, protiv Meksika pod hitno vratiti Vrsaljka na to mjesto. Pranjića prošlo više ljudi nego Tinu Katanić. 
- DonCorleone
- Kontakt:
Nista se ti ne brini za nas, mi imamo MukandaVirtu4l je napisao/la: Samo polako, opet će on za pet dana kukati kao sinoć, a vi opet 'smirujte' situaciju i podržavajte ove smećare.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Nerminovic
- Kontakt:
dobar siŽeljooooo je napisao/la:da sam selektor Kameruna poslije utakmice bih im u svlačionici podijelio noževe,pa se pokoljite da valja,i nakon pola sata ušao i počistio go,vn.a ..Nerminovic je napisao/la:sad samo zelim uzivo slike s svlacionica kod kameruna. mozda ima dobar boks ovaj cupo
BackSpace United
BackSpace United
Rutinski
. Mandzin prvi nastup i odmah 2 gola
Glavno da Pranjica i Sammira nema protiv Meksika. Onda se imamo bome cemu nadati. Bit ce tesko, ali sam siguran da mozemo dalje.
Glavno da Pranjica i Sammira nema protiv Meksika. Onda se imamo bome cemu nadati. Bit ce tesko, ali sam siguran da mozemo dalje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 19 jun 2014, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jel' to okrenulo na jugo?DonCorleone je napisao/la:Nista se ti ne brini za nas, mi imamo Mukanda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovu sam iz naftalina mor'o izvuć'.Sheyi je napisao/la:Kopija lične i plantaža pamuka momčino
Biće veselo u zadnjem kolu, kao što rekoh.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Niko tu ne podrzava njega kao levata, krmke i ostale padobrance al` ste smorili samo tako s par stranica ispisanog sranja. Sta fali @Triotloneu ili ovom momku koji navija za LFC recimo?Virtu4l je napisao/la:Samo polako, opet će on za pet dana kukati kao sinoć, a vi opet 'smirujte' situaciju i podržavajte ove smećare.Rooney88 je napisao/la:@zrinja
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
di su paćenici?
čestitke hrvatskoj, rutinski

čestitke hrvatskoj, rutinski

Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 19 jun 2014, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije, sada je okrenulo na MeksikoVirtu4l je napisao/la:Jel' to okrenulo na jugo?DonCorleone je napisao/la:Nista se ti ne brini za nas, mi imamo Mukanda.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovaj ekotto treba zaklat
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
BackSpace United
BackSpace United
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kaze Mandzo : "Bice tesko zabit onom cupavom gol" 
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Virtu4l je napisao/la:Pa navijači glasaju. I Messi je u našoj utakmici bio MOTM a imao dva dodira sa loptom.Guarin14 je napisao/la:Kakvo je sranje ovo man of the match, Perisic je ubjedljivo bio najbolji na terenu, kakav crni Mandzukic
Samo polako, opet će on za pet dana kukati kao sinoć, a vi opet 'smirujte' situaciju i podržavajte ove smećare.Rooney88 je napisao/la:@zrinja
Ja nit sam kuko ,nit cu kukat.Moram priznat da po ovim postovima ovdje onako odoka nakon Hrvatske kod nas najvise navijaca ima Kamerun.Svaka cast lavovi.U Mostaru imaju i fan club
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Kad im ovaj švabo nije uspio ugradit barem gram discipline sta ocekivati od njih,da Bog da se vise nigdje ne plasirali.anelbavarac je napisao/la:Jesi vidio ovo jaraneDzoni je napisao/la:Hvala Allahu pa ovo sranje zavrsi.
Ovo je posljednji put da gledam Kamerun pizda im materna smrdljiva.
Hrvati ubjedljivo,mada bi ove debile i sampionska generacija Modrica Maxime u jednoj tjesnoj utakmici savladala 2:1.![]()
Jos se porokase izmedju sebe![]()
Govvnjivu motku i rastjerat bagru od prvog do zadnjeg.
Naravno,DonCorleone je napisao/la:Nije, sada je okrenulo na Meksiko.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.