AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 21 feb 2010, 21:37

gol je extra stvarno, al ronaldinho nije normalan nikako pa kakve on lopte djeli to je strašno, inače nije baš neka utakmica, milan kao napada al nisu imali baš nešto previše šansi, prije gola jest ambrosini jednu šutirao sa 17 m malo preko prečke, bonera je kriminalno loš na beku kao da ga i nema, a stream mi kasni bar 5 min. heheh, ma flešu upisali gol, a ga vidio tek nako 4-5 minuta :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 feb 2010, 21:39

leonardo je napisao/la:Marco Borriello,inace jedan od 3 najbolja napadaca svijeta dovodi milan u vodstvo,4.golom skaricama ove sezone...prelijepo
sta ti cikcanga dodje? :mrgreen:
nema potpisa

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 21 feb 2010, 21:39

momak da nije imao toliko problema u svojoj karijeri,bio bi sigurno u top 3,sto ne garantujem da nece bit,jer 26 god,nije mnogo star...a 4 gol skaricama,jedan je postigao parmi,jedan sampdoriji ako se ne varam i jos je jedan postigao kojem sam se divio
..Siamo l'armata Rossonera..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 feb 2010, 21:41

leonardo je napisao/la:momak da nije imao toliko problema u svojoj karijeri,bio bi sigurno u top 3,sto ne garantujem da nece bit,jer 26 god,nije mnogo star...a 4 gol skaricama,jedan je postigao parmi,jedan sampdoriji ako se ne varam i jos je jedan postigao kojem sam se divio
mislim da ima više od 26, neda mi se sad provjeravati, al ja bi više volio da je dao 12 golova sa pola metra nego 4 prelijepa škaricama, mada on nije loš definitivno, al ja bi volio još jednu extra klasu u napadu, naravno bekove i još jednog stopera pod hitno, krilo može al i ne mora

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 21 feb 2010, 21:44

tony-mortale je napisao/la:
leonardo je napisao/la:momak da nije imao toliko problema u svojoj karijeri,bio bi sigurno u top 3,sto ne garantujem da nece bit,jer 26 god,nije mnogo star...a 4 gol skaricama,jedan je postigao parmi,jedan sampdoriji ako se ne varam i jos je jedan postigao kojem sam se divio
mislim da ima više od 26, neda mi se sad provjeravati, al ja bi više volio da je dao 12 golova sa pola metra nego 4 prelijepa škaricama, mada on nije loš definitivno, al ja bi volio još jednu extra klasu u napadu, naravno bekove i još jednog stopera pod hitno, krilo može al i ne mora

Po meni napadaca ne treba,bekove se slazem,al stoper nije tolika ''hića'',treba polako trazit zamijenu za nestu..al po meni je prioritet pirla nekako zamjenit..po meni je borriello najbolji igrac u milanu,znam da se ne slazete,al moj izbor
..Siamo l'armata Rossonera..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 feb 2010, 21:50

ma Boriello jednu odigra pa ga nema nigdje 5 utakmica al smijesno je reci da je Boriello bolji od Ronaldinha i pata :o :o . Kako igramo nemam limita pa nek neko rezimira ukratko.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 feb 2010, 21:53

ma hajmo reći i da jest(mada po meni nije najbolji al je među boljima) šta kad se ozlijedi il bude imao kartone, da igra pipo od 50 godina??? Napadač nam je više nego potreban i to pravi klasni već dokazani nikakve mlade nade,stoper ista priča ozlijedio se ove sezone i nesta i silva pa vidjeli smo kako je to izgledalo sa favalijem, mada je s bonerom bilo relativno dobro, treba još jedan, a veznjak je flamini nije mi jasno što mu ne daju šansu jer zadnju sezonu u arsenalu im je bio najbolji igrač

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 feb 2010, 21:55

A_d_0 je napisao/la:ma Boriello jednu odigra pa ga nema nigdje 5 utakmica al smijesno je reci da je Boriello bolji od Ronaldinha i pata :o :o . Kako igramo nemam limita pa nek neko rezimira ukratko.
lopta većinom kod nas, pokušavamo nešto, al nije baš bilo bezbroj šansi, ronaldinju jednu golman odbranio, ambrosini malo preko gola, napadamo preko pata ili kroz sredinu po lijevoj strani bonera nemože meda, a što je najgore ni u odbrani nije najsigurniji, bari većinom se brani i pokušava neke kontre, mada će u drugo sigurno ući malo ofanzivnije

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 feb 2010, 22:42

evo dvica pala. dobro je pobjeda. kakvi smo bili u drugom pricajte. Hiljaditi post se zajebah i napisa na temi Reala.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 feb 2010, 22:46

0-2, bravo ragazzi, zaslužena pobjeda, a nadam se da je leonardo vidio neke stvari, npr. koliko god jankulovski da je loš bek bolji je na toj poziciji od štopera bonere, to je i pokazao za ovo malo vremena što je igrao, učestvovao u akciji za 2-0, druga stvar pored fašiste abiatija dida nema šta tražiti, izvadio jedan slobodnjak ispod same prečke i na kraju odbranio penal stvarno vrhunski, al za šta je sudio penal :roll:
za drugi gol zasluge ronaldninju koji je gađao rašlje golman samo odbio do patka koji je posprema rutinski, uglavnom sad treba dobiti fiorentinu u zaostaloj i prići na samo 4 interu, bez ikakvih pritisaka da treba osvojiti scudeti, nego jednostavno iz utakmice u utakmicu igrati najbolje što znaju, pa ako se neke stvari pklope zašto ih ne iskoristiti,
bari me je malo razočarao igrali su puno bolje na san siru u prvoj i naročito protiv intera u obe tekme
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 21 feb 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 feb 2010, 23:05

na 4 boda prilazimo jer sad imamo 48 + 3 - 51 a Inter ima 55. zadovoljan sam pobjedom al nisam gledao utakmicu tako da nemogu dati komentar.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 feb 2010, 23:15

A_d_0 je napisao/la:na 4 boda prilazimo jer sad imamo 48 + 3 - 51 a Inter ima 55. zadovoljan sam pobjedom al nisam gledao utakmicu tako da nemogu dati komentar.
ispravio sam, ma iz glave pisao nisam provjeravao, al svejedno opet sve isto važi kao i da je 3, ići utakmicu po utakmicu bez imperativa ikakvih, pa šta bude, tako isto shvatiti uzvrat u manchesteru, igramo od njih bolje, ali smo vidjeli da to ništa ne znači

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 feb 2010, 23:16

A_d_0 je napisao/la:na 4 boda prilazimo jer sad imamo 48 + 3 - 51 a Inter ima 55. zadovoljan sam pobjedom al nisam gledao utakmicu tako da nemogu dati komentar.
ispravio sam, ma iz glave pisao nisam provjeravao, al svejedno opet sve isto važi kao i da je 3, ići utakmicu po utakmicu bez imperativa ikakvih, pa šta bude, tako isto shvatiti uzvrat u manchesteru, igramo od njih bolje, ali smo vidjeli da to ništa ne znači
brao nemozemo priustiti toliki luksuz da onakve sanse propustamo. tamo jednostavno moramo sve iskoristiti.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 22 feb 2010, 00:17

Super rezultat na veoma teskom gostovanju. Nisam ocekivao da ce ovako lako doci do pobjede,al eto.
Kad god ja imam neki maler u vezi njih,oni dobiju :D
Od sad cu stalno kukati :mrgreen:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 feb 2010, 00:32

EVo čitam i vidim da piše da je Ronaldinho opet pravio dar mar ;) Bravo maistore...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 22 feb 2010, 00:40

Nemogu da vjerujem da je Milan dobio ovu tekmu, bar meni je potpuno neocekivano, mislim nemos reci da je dibidus neocekivano, ali eto, bas mi je nesto mirisalo na nerijeseno, al eto sta je tu je, čestitke.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 feb 2010, 00:45

ovo je ronaldinhu već 14 asistencija u sezoni i 6 u zadnje 3 utakmice?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 feb 2010, 00:50

_forzamilan_ je napisao/la:ovo je ronaldinhu već 14 asistencija u sezoni i 6 u zadnje 3 utakmice?
ma kakav ronaldinho on levat i pojma nema, pravi igrači su melo, lukas leiva, josue, elano i sl. jer svi oni imaju mjesta na dunginom spisku, a ronaldinho nema. Pa taj se Dunga stvarno bruka, igračka je legenda i sve ok, al da trener ne zove ronaldinha nije normalan pa da mi je brat, još u Brazilu je ogroman pritisak javnosti da ga zove al on sad frajera glumi neće iz inata

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2010, 01:09

_forzamilan_ je napisao/la:ovo je ronaldinhu već 14 asistencija u sezoni i 6 u zadnje 3 utakmice?

Uvijek mi je drag igrač bio, majstor ostaje majstor . I dalje je jedan od najboljih. Čestitam na pobijedi.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 feb 2010, 01:12

ma kakav ronaldinho on levat i pojma nema, pravi igrači su melo, lukas leiva, josue, elano i sl. jer svi oni imaju mjesta na dunginom spisku, a ronaldinho nema. Pa taj se Dunga stvarno bruka, igračka je legenda i sve ok, al da trener ne zove ronaldinha nije normalan pa da mi je brat, još u Brazilu je ogroman pritisak javnosti da ga zove al on sad frajera glumi neće iz inata
slažem se s tobom u potpunosti. izgleda dunga cijeni više jednog elana koji je bolji od ronaldinha jedino možda po fizičkoj spremi a po svemu ostalom ne zaslužuje da ga se stavi u istu rečenicu sa zubatim asom. ronaldinho je igrač koji ti u svakom momentu može dovesti prevagu na terenu sa nekim potezom. takvih igrača nikad dosta u ekipi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.