Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la bhsport » 06 jun 2014, 21:58

r3m1 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Uhodana matrica, isproviciraj, pljuni pa odstrani. Besic, Prćić, Zuka. Da nije Zaha panj, Mume ne bi vidio repke. Dzindasi opet haraju, zadnje im u životu bilo.

Gdje je bio NS sa saopstenjem prije ove situacije da fino objasne, uradili smo sve sto smo mogli, Ervin nije dobio vizu, zao nam je, on je dio naseg tima u Brazilu i cekat ce nas tamo.
Ali jok, bagra jedva docekala a dzelat presudio, kaze uvrijedio je drugove, a to sto je on uvrijedjen, sto ga niko nije ni nazvao ni podrzo od tih drugova dok je bio sam u Sarajevu, pa ni taj selektor to nema veze.
Ne mozes lose ciniti a dobru se nadati nikako.
Zuki niko nafaku ne moze oduzeti, mozda ces za 4 godine predvoditi nasu repku na SP momcino.
Inace, ti si upucen jesu li ga zvali il nisu. :lol:
Samo čekam tebe da me uputis...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

VFC89

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la VFC89 » 10 jun 2014, 01:48

a jakog dokaza u pm

reprezentacija .ba/8353-ibisevicev-dres-otkrio-zukanovic-je-stvarno-bio-na-spisku-putnika-za-brazil

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 10 jun 2014, 12:56

VFC89 je napisao/la:a jakog dokaza u pm

reprezentacija .ba/8353-ibisevicev-dres-otkrio-zukanovic-je-stvarno-bio-na-spisku-putnika-za-brazil

Vidis da retardi od 15 godina pisu tekstove na tom portalu.

VFC89

Post Postao/la VFC89 » 10 jun 2014, 13:03

isx je napisao/la:
VFC89 je napisao/la:a jakog dokaza u pm

Vidis da retardi od 15 godina pisu tekstove na tom portalu.
U zadnje vrijeme me bas nerviraju,slijepo opravdavaju svaki potez saveza i Susica.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 jun 2014, 13:04

U zadnjem periodu je to i bolje, nego da izmišljaju neke toerije zavjere, u danima kad se piše historija našeg nogometa.

:bih:

A, Zukan će se vratiti, ko da gledam.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

VFC89

Post Postao/la VFC89 » 10 jun 2014, 13:19

BaDa12 je napisao/la:U zadnjem periodu je to i bolje, nego da izmišljaju neke toerije zavjere, u danima kad se piše historija našeg nogometa.

:bih:

A, Zukan će se vratiti, ko da gledam.
Ne moraju izmisljati teorije zavjere, bolje da ne pisu nista povodom toga slucaja nego da slijepo brane svaki usrani potez fsbih i Susica

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 jun 2014, 19:28

Kako bi nam legao sad s obzirom na nespremnost Bicakcica :roll:

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 11 jun 2014, 19:43

Sam je zasluzio ovo sto mu se desilo. Razlog njegovog nedobivanja vize za SAD je pripadnost vehabijskom pokretu jos za vrijeme igranja u Austriji, i on to zna vrlo dobro. Sta mu je trebalo da daje onakve izjave ne znam, nakon toga ga ni ja ne bih poveo nigdje...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 12 jun 2014, 17:21

Celikovac je napisao/la:Sam je zasluzio ovo sto mu se desilo. Razlog njegovog nedobivanja vize za SAD je pripadnost vehabijskom pokretu jos za vrijeme igranja u Austriji, i on to zna vrlo dobro. Sta mu je trebalo da daje onakve izjave ne znam, nakon toga ga ni ja ne bih poveo nigdje...
??????????
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2014, 00:21

Ervin Zukanovic :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2014, 01:30

Celikovac je napisao/la:Sam je zasluzio ovo sto mu se desilo. Razlog njegovog nedobivanja vize za SAD je pripadnost vehabijskom pokretu jos za vrijeme igranja u Austriji, i on to zna vrlo dobro. Sta mu je trebalo da daje onakve izjave ne znam, nakon toga ga ni ja ne bih poveo nigdje...
Jeli te stid ovako popljuvati momka? :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 19 jun 2014, 03:02

haj konju gluposti ne pricaj ccc
evo odgovori mi na jedno jednostavno pitanje, kako je ranije dobijo vizu za ameriku kad je iso sa repkom na prijateljske?

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 19 jun 2014, 08:16

JoseMourinho je napisao/la:
evo odgovori mi na jedno jednostavno pitanje, kako je ranije dobijo vizu za ameriku kad je iso sa repkom na prijateljske?
ne bih da se mijesam, ali zukanovic nije nikad ni is'o s repkom u ameriku na prijateljske.... debitovao je krajem 2012... u 2013. smo samo s argentinom igrali u americi i tamo zukanovic nije putovao zbog povrede, a za ove posljednje tekme nije dobio vizu...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 19 jun 2014, 08:21

JoseMourinho je napisao/la:
Ja pisem samo ono sto sam cuo, i to iz pouzdanih izvora. Ne nagadjam napamet kao ti.

A inace, tata ti je konj...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 jun 2014, 08:51

S obzirom da američka ambasada nije dužna obavijestiti o razlozima neizdavanja vize određenoj osobi, možemo samo nagađati o čemu se radi. Ja sam čuo da je Zukanoviću viza uskraćena zbog datih netačnih informacija o njegovom prethodnom boravku u Americi. Kako god, u ovom slučaju momak se baš zaletio onom izjavom o savezu iako je, bilo kome ko je ikad ganjao vize, jasno da savez nema s tim ništa. Također, odluka o njegovom skidanju sa spiska za Brazil je bila isključivo odluka saveza jer i sam Zukanović je izjavio da ga je Sušić odmah zvao, pružio mu podršku i rekao mu da dođe direktno u Brazil. Nakon njegove izjave, savez je po meni ispravno reagovao i to je to... Zukanović je, kao i Nadarević nekad ranije, poslužio kao primjer ostalim igračima da moraju paziti o tome šta pričaju.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 19 jun 2014, 12:10

Sretno u Chievu momcino :thumbup:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 jun 2014, 12:16

autogol je napisao/la:Sretno u Chievu momcino :thumbup:
wtf Chievu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2014, 12:26

Jaca liga, jaci klub. :cool:
Sretno zmaju :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 jun 2014, 12:29

Sa srecom majstore nas ! :njanjanja: :salut:

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 19 jun 2014, 12:46

Sretno našem Zuki u novom klubu, mogao je i bolje ali ima vremena :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.