Pa dosta ima politiziranja sa svih strana, nacionalizam dere ove prostore od pamtivijeka, sve dok svi vuku na svoju stranu, bice ovako kako je sada. Blizu smo zapadne Europe samo geografski.Bayern@heart je napisao/la:Zaista ne znam kako mogu davati podršku Hrvatskoj naši navijači zaista neznam.
Ja sam danas bio u Mostaru u dijelu u kojem su većina Hrvati i mogu vam reći da mi je bilo NEUGODNO svi sa obilježljima zemlje u kojoj ne žive niti radeSve neki kosi pogledi kao da sam došao da ih pobijem, a posebno se to osjetilo kad bi pojedince nešto pitao kao što su trgovci, konobari
Zato naprijed Kamerun
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 18 jun 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Rekao izbornik da nece pocet utakmicu, ali moguce da ce uci. E sada, vidjet cemo kada objave sastave. Ja mislim da ce ipak bit u prvih 11.NoName je napisao/la:Evo imali ste dovoljno vremena da se ispušete, pošto se utakmica bliži bio bi red da prestane prepucavanje i da se okrenemo istoj.
Kakva je situacija sa Etoom?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali spreman je i Eno.Nerminovic je napisao/la:Spreman je Eto'.NoName je napisao/la:Evo imali ste dovoljno vremena da se ispušete, pošto se utakmica bliži bio bi red da prestane prepucavanje i da se okrenemo istoj.
Kakva je situacija sa Etoom?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
[youtube][/youtube]
Dobro razumijem vas što ćete navijati za Meksiko u trećem kolu, i ja bi da nisu sa Hrvatskom u grupi kad vidim ovu voditeljicu sa prijašnje stranice.
Dobro razumijem vas što ćete navijati za Meksiko u trećem kolu, i ja bi da nisu sa Hrvatskom u grupi kad vidim ovu voditeljicu sa prijašnje stranice.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
More tebraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija zibje tebra to je jamo baritepsija je napisao/la:Neka bolji pobijedi,ja ću spavati i sanjati Milu Horvat.
Ja ću Tinu Katančić,isto iz športskog programa

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- 1988risha
- Kontakt:
Corleone ti si u zestokoj zabludi ako mislis da su nasi susjedi kako zapadani tako i istočni,iskreni u svom pisanju i govoru... Sve je to isto,pročitaj nekad Sjene narova drveta,Tariq Ali..DonCorleone je napisao/la:Pa dosta ima politiziranja sa svih strana, nacionalizam dere ove prostore od pamtivijeka, sve dok svi vuku na svoju stranu, bice ovako kako je sada. Blizu smo zapadne Europe samo geografski.Bayern@heart je napisao/la:Zaista ne znam kako mogu davati podršku Hrvatskoj naši navijači zaista neznam.
Ja sam danas bio u Mostaru u dijelu u kojem su većina Hrvati i mogu vam reći da mi je bilo NEUGODNO svi sa obilježljima zemlje u kojoj ne žive niti radeSve neki kosi pogledi kao da sam došao da ih pobijem, a posebno se to osjetilo kad bi pojedince nešto pitao kao što su trgovci, konobari
Zato naprijed Kamerun

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- NoName
- Kontakt:
Haris, i ti kvalitetno ser*s, svaki komentar politika, dosta više
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:More tebraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija zibje tebra to je jamo baritepsija je napisao/la:Neka bolji pobijedi,ja ću spavati i sanjati Milu Horvat.
Ja ću Tinu Katančić,isto iz športskog programa![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
FUJ ! Što više znam ljude to su mi životinje draže . Fol ljudi su posebni razlikuju se jer imaju razum i mogu da razmišljaju al dokazali ste da su ljudi=neandretalci .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- 1988risha
- Kontakt:
Nije to politika,nego stvarnost... to samo slijepci stave u politku... A mi smo Bošnje merhametli,i to nas je najvise i zayebalo u životu..mi se trudimo da budemo fini,a zbog koga ??? Zbog onih koji to ne zaslužujuNoName je napisao/la:Haris, i ti kvalitetno ser*s, svaki komentar politika, dosta više

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne želim dodatno potpirivati elektricitet,ali guglajući o našoj reprezentaciji,naletih na ovo.
Ljigavo,burazeru,baš ono ljigavo,jadno,hinjski i podcjenjivački.
Opet ponavljam,ne zanima me ishod ove grupe,ja ću spavati oko ponoći,ali od ovog mi se riga.
To nisu ljudi iz neke tamo države,to su 'naši' sunarodnjaci'.
http://hercegbosna.org/forum/nogomet/sp ... 11750.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako sam već pisao,neka pobijedi bolji.
Ljigavo,burazeru,baš ono ljigavo,jadno,hinjski i podcjenjivački.
Opet ponavljam,ne zanima me ishod ove grupe,ja ću spavati oko ponoći,ali od ovog mi se riga.
To nisu ljudi iz neke tamo države,to su 'naši' sunarodnjaci'.

http://hercegbosna.org/forum/nogomet/sp ... 11750.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako sam već pisao,neka pobijedi bolji.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 18 jun 2014, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- DonCorleone
- Kontakt:
Druze, ja sam kosmopolita, mene sigurno ne dere zabluda. Generalizovati narode kao sto ti radis, je sasvim sigurno zestoka zabluda.1988risha je napisao/la:
Corleone ti si u zestokoj zabludi ako mislis da su nasi susjedi kako zapadani tako i istočni,iskreni u svom pisanju i govoru... Sve je to isto,pročitaj nekad Sjene narova drveta,Tariq Ali..Preslikana situacija
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 18 jun 2014, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma ne mogu da navijam za Kamerun jebote, a svake godine ljetujem u Hrvatskoj i lijepo se provedem.1988risha je napisao/la:Nije to politika,nego stvarnost... to samo slijepci stave u politku... A mi smo Bošnje merhametli,i to nas je najvise i zayebalo u životu..mi se trudimo da budemo fini,a zbog koga ??? Zbog onih koji to ne zaslužujuNoName je napisao/la:Haris, i ti kvalitetno ser*s, svaki komentar politika, dosta višePa nam se vrati svakih 35-40 godina... I opet na kraju mi necemo valjat a oni meleci
Evo napisati cu navijam za Kamerun al u k.urcu
- RockyMaivia
- Kontakt:
x k'o kuca1988risha je napisao/la:Nije to politika,nego stvarnost... to samo slijepci stave u politku... A mi smo Bošnje merhametli,i to nas je najvise i zayebalo u životu..mi se trudimo da budemo fini,a zbog koga ??? Zbog onih koji to ne zaslužujuNoName je napisao/la:Haris, i ti kvalitetno ser*s, svaki komentar politika, dosta višePa nam se vrati svakih 35-40 godina... I opet na kraju mi necemo valjat a oni meleci

StarMo nije skutorija...
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Opet ser*s, popusti malo. Idi na klix, index i slične forume i tamo važi o politici do mile volje a nas pusti da malo pišemo o fudbalu. Ovo je sportski forum, sitna podbadanja su ok ali ti ga baš pretjeravas. Uzmi i guzi šta, nije ti ovo dobro za živce1988risha je napisao/la:Nije to politika,nego stvarnost... to samo slijepci stave u politku... A mi smo Bošnje merhametli,i to nas je najvise i zayebalo u životu..mi se trudimo da budemo fini,a zbog koga ??? Zbog onih koji to ne zaslužujuNoName je napisao/la:Haris, i ti kvalitetno ser*s, svaki komentar politika, dosta višePa nam se vrati svakih 35-40 godina... I opet na kraju mi necemo valjat a oni meleci
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
NEANDERTALCIGameFKS je napisao/la:FUJ ! Što više znam ljude to su mi životinje draže . Fol ljudi su posebni razlikuju se jer imaju razum i mogu da razmišljaju al dokazali ste da su ljudi=neandretalci .

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Bas to, uvijek smo u problemima u takvim utakmicama. Dobro je da pocinju s malim kovom u vezi...DonCorleone je napisao/la:Bice interesantno, naravno navijam za susjede i nadam se pobjedi, ali bice interesantno vidjeti kako ce Hrvati iznositi loptu kada sami moraju kreirati akciju, ovaj put nema Brazil i kontri nego valja organizovati napade. Danas cemo vidjeit koliko Hrvati zaista mogu.
Nadam se pobjedi, sretno!
fin ukus imas komsijaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija zibje tebra to je jamo baritepsija je napisao/la:Neka bolji pobijedi,ja ću spavati i sanjati Milu Horvat.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bez starca nema udarcakrmak je napisao/la:fin ukus imas komsijaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija zibje tebra to je jamo baritepsija je napisao/la:Neka bolji pobijedi,ja ću spavati i sanjati Milu Horvat.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bez starca nema udarcakrmak je napisao/la:fin ukus imas komsijaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Tepsija zibje tebra to je jamo bari

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.