FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
To znachi da Guarin ide.
Valjalo bi Interu da dokachi nekog kvalitetnog levog beka i onda je jako dobar i poslozhen od golmana pa do playmakera - ostaju samo krila i shpic.
Valjalo bi Interu da dokachi nekog kvalitetnog levog beka i onda je jako dobar i poslozhen od golmana pa do playmakera - ostaju samo krila i shpic.
M' Vila, Jovetic i dobar bek, trebali bi osigurati LP.
Brine me samo formacija.. Nadati je se da će to biti sa 4 nazad ali Malter Wazzarri je na klupi
Milito potpisao za Racing i zvanicno, a M'Vila bi trebao potpisati na 3 godine sa platom od 2,1 mil.
Otkup je 1+8 milionA. Odlican posao.
Brine me samo formacija.. Nadati je se da će to biti sa 4 nazad ali Malter Wazzarri je na klupi
Milito potpisao za Racing i zvanicno, a M'Vila bi trebao potpisati na 3 godine sa platom od 2,1 mil.
Otkup je 1+8 milionA. Odlican posao.
M'Vila 1-2 milioncica posudba i 8 za otkup
Rolando izgleda neće doć pa bi Astori bio moguća zamjena što bi bilo sasvim ok.U zadnjoj je godini ugovora i moglo bi se to rješiti za nekih 5 miliona i nekoliko nasih mladih na posudbu tamo.A i novi predsjednik cagliaria je dobar s našim.
Za lijevu stranu bi Criscito bio fino rješenje. A ne vjerujem da bi bio nešto previše skup...
U napadu fakat ne znam koga će dovesti al to će se vjerovatno rješavat kasnije.
Ako stvarno potpiše M'Vila bice to odličan pocetak.
I da, Krhin je otkupljen za 2 miliona I ostace u ekipi.
Rolando izgleda neće doć pa bi Astori bio moguća zamjena što bi bilo sasvim ok.U zadnjoj je godini ugovora i moglo bi se to rješiti za nekih 5 miliona i nekoliko nasih mladih na posudbu tamo.A i novi predsjednik cagliaria je dobar s našim.
Za lijevu stranu bi Criscito bio fino rješenje. A ne vjerujem da bi bio nešto previše skup...
U napadu fakat ne znam koga će dovesti al to će se vjerovatno rješavat kasnije.
Ako stvarno potpiše M'Vila bice to odličan pocetak.
I da, Krhin je otkupljen za 2 miliona I ostace u ekipi.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ajde bar vise nije aktualna ideja da daju Taidera za MVilu.Ovaj bi mogao biti dobro pojacanje,ali tko zna u kakvom je sada stanju.Barem nije preskup,a i jos je dosta mlad.
Taider do sad na svjetskom najvise pretrcao, 12.734
Ja prezadovoljan ako dodje M'Vila, mislim da bi mogo bit pun pogodak, a nadam se i da Taider ostaje
Sad dovest Criscita, Jovetica i nekog spica da bude zamjena za Icardija i napadamo drugo il trece mjesto
Prodat Guarina a ostavit Ricky-a, na pocetku prosle sezone je pokazo da moze itekako bit koristan, tako da neka konkurencije
Ja prezadovoljan ako dodje M'Vila, mislim da bi mogo bit pun pogodak, a nadam se i da Taider ostaje
Sad dovest Criscita, Jovetica i nekog spica da bude zamjena za Icardija i napadamo drugo il trece mjesto
Prodat Guarina a ostavit Ricky-a, na pocetku prosle sezone je pokazo da moze itekako bit koristan, tako da neka konkurencije
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Je li 100% sigurno da M'Vila dolazi ? Ne pratim yebiga, ovih dana osim ispita sva paznja je usmjerena prema SP-u.
Problem je sto ga nisam pratio otkad je otisao u Rusiju, u kakvoj je formi, kakav je sa povredama, kakve su mu igre generalno. U Rennesu je bio fenomenalan, cini mi se da je igrao i za repku.
Jos je on mlad, ako ga iskoristimo na pravi nacin, mislim da ce biti odlicno pojacanje.
Problem je sto ga nisam pratio otkad je otisao u Rusiju, u kakvoj je formi, kakav je sa povredama, kakve su mu igre generalno. U Rennesu je bio fenomenalan, cini mi se da je igrao i za repku.
Jos je on mlad, ako ga iskoristimo na pravi nacin, mislim da ce biti odlicno pojacanje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
99% dolazi, i on i prestavnici Rubina su u Milanu i dogovaraju se..covjek koji vodi pregovore je reko da su u zavrsnoj fazi i treba cudo da se desi pa da ne predje u Inter(http://m.fcinter1908.it/primo-piano/m-v ... olo-116047" onclick="window.open(this.href);return false;)
Momak je izgleda obio ponude Arsenala, Liverpoola, Napolija i zeli samo u inter
cak je pristo na manju platu (2.4mil dok je u Rubinu imo 3mil)
Nisam ga ni ja pratio nesto u Rubinu, al znam da je strasan bio u Rennu, upiso oko 20 nastupa za reprezentaciju tad
Evo video njegovih igara u rubinu
[youtube][/youtube]
Momak je izgleda obio ponude Arsenala, Liverpoola, Napolija i zeli samo u inter
Nisam ga ni ja pratio nesto u Rubinu, al znam da je strasan bio u Rennu, upiso oko 20 nastupa za reprezentaciju tad
Evo video njegovih igara u rubinu
[youtube][/youtube]
http://www.football-italia.net/50727/%E ... e%E2%80%99" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadamo se nakim transferima, jacanju ekipe i onda dodje mazzari i kaze ne moze mwilla, treba behrami....
pa da je pecao 18 mjeseci u sibiru bolji je od valona **** ga on u usta
Nadamo se nakim transferima, jacanju ekipe i onda dodje mazzari i kaze ne moze mwilla, treba behrami....
pa da je pecao 18 mjeseci u sibiru bolji je od valona **** ga on u usta
Gmazari je idiot prve klase, a ja se opet nekako nadam da ovo sta pisu nije istina i da ce M'vila ipak bit nas igrac.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Rai Sport i Sky javljaju da je transfer blokiran, jer debil zeli Behramija a ne M'Vilu.
Tesko je u to povjerovati jer zasto bi se islo u pregovore ako mazzarri nije dao zeleno svjetlo
A ako bude istina vjerujem da ce ga Thohir ubrzo nabiti nogom.
Tesko je u to povjerovati jer zasto bi se islo u pregovore ako mazzarri nije dao zeleno svjetlo
A ako bude istina vjerujem da ce ga Thohir ubrzo nabiti nogom.
Cuj gov.no blokiro transfer..nema mi to logike nikako..pregovaraju sa Rubinom evo dvije sedmice i sad kad treba zavrsit on blokira transfer..mislim da ce vec sutra M'Vila bit nas igrac 
Hajde Eriče dovedi Mvilu i otjeraj tog debila s klupe da se mozemo nadati napretku iduce sezone! 
Amar Osim selektor BiH
Nasi se natezu s Portom oko Rolanda, nude 3.5
a ovi traze 6 i kako stvari stoje necemo ga ni kupit, vec se traze alternative(Astori, Schar)..nadam se da tako obaraju samo cijenu i da ce i to rijesit vise
Sto se tice mladih, otkupit cemo Biraghia i on ide na posudbu u Chievo ili Genou, Bardi i Crisetig(treba otkupit drugi dio ugovora od Parme) bi isto trebali u Chievo..Nasi ozbiljno razmisljaju da prodaju Duncana Palermu, cijena prava sitnica 3.5mil
Di Gennaro i MBaye ce navjerovatnije na posudbe u Cagliari..oko Belfodila se nisu uspjeli dogovorit i izgleda da ce se ic na koverte..kolko me nervira ovaj coownership, bas mi je drago sto ukidaju
Schelotto bi isto trebo na posudbu i iducu godinu u Parmu..za Obija se nista ne prica, bas me zanima sta ce bit s njim
Sto se tice mladih, otkupit cemo Biraghia i on ide na posudbu u Chievo ili Genou, Bardi i Crisetig(treba otkupit drugi dio ugovora od Parme) bi isto trebali u Chievo..Nasi ozbiljno razmisljaju da prodaju Duncana Palermu, cijena prava sitnica 3.5mil
Schelotto bi isto trebo na posudbu i iducu godinu u Parmu..za Obija se nista ne prica, bas me zanima sta ce bit s njim
za nepovjerovati koliki debili su ovi nasi. Znaci uigranog, provjerenog rolanda ce pustiti da ode i onda ce kupovati novog stopera i nadati se da ce se uklopiti.arminz je napisao/la:Nasi se natezu s Portom oko Rolanda, nude 3.5a ovi traze 6 i kako stvari stoje necemo ga ni kupit, vec se traze alternative(Astori, Schar)..nadam se da tako obaraju samo cijenu i da ce i to rijesit vise
Sto se tice mladih, otkupit cemo Biraghia i on ide na posudbu u Chievo ili Genou, Bardi i Crisetig(treba otkupit drugi dio ugovora od Parme) bi isto trebali u Chievo..Nasi ozbiljno razmisljaju da prodaju Duncana Palermu, cijena prava sitnica 3.5milDi Gennaro i MBaye ce navjerovatnije na posudbe u Cagliari..oko Belfodila se nisu uspjeli dogovorit i izgleda da ce se ic na koverte..kolko me nervira ovaj coownership, bas mi je drago sto ukidaju
Ja bi dao i 6m za Rolanda ako treba.Iako se ne bi bunio da Schara dovedu.
Ne pruzit priliku Ibrahimu je grijeh.
Ne pruzit priliku Ibrahimu je grijeh.
M'Vila neće čekati još dugo... Mazzarrijeva ne odlučnost bi nas mogla koštati jer Arsenal i Liverpool čini se također žele igrača.
Joj izgubimo li ga... peticiju za smjenu ovog klauna odmah otvoriti.
Giovinco aktuelan još uvijek.
Joj izgubimo li ga... peticiju za smjenu ovog klauna odmah otvoriti.
Giovinco aktuelan još uvijek.
- alenseeman
- Kontakt:
Izgleda da je Mazzari pristao , M'Vila bi trebao ubrzo postati interov igrac 
Forza Inter !
- Interista02
- Kontakt:
Mazzari rekaoalenseeman je napisao/la:Izgleda da je Mazzari pristao , M'Vila bi trebao ubrzo postati interov igrac

- Interista02
- Kontakt:
pobijedili smo male cigane na penale u finalu =)INTER U17 CAMPIONE D'ITALIA '13-'14!
Gledao sam tekmu Radu (golman nasi u17) odbrani 2 penala,
M’Vila, taking 40% pay cut to play for Inter
Gianluca Di Marzio Inter otkupio Taidera : http://www.fcinter1908.it/primo-piano/s ... ore-116166" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ne bi sada selio u Rusiju?
M’Vila, taking 40% pay cut to play for Inter
Gianluca Di Marzio Inter otkupio Taidera : http://www.fcinter1908.it/primo-piano/s ... ore-116166" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ne bi sada selio u Rusiju?
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.