Asmir je umocio, boli ga briga.Lampard8 je napisao/la:Begović: Ne znam kako će funkcionisati ta zabrana seksa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Asmir je umocio, boli ga briga.Lampard8 je napisao/la:Begović: Ne znam kako će funkcionisati ta zabrana seksa
BOG ALLAH OVE EKIPE. ODMAH TRAKU DATI COVJEKU, DA YEBE SVIMA MATER U PIC.KUbega_afc je napisao/la:INSTITUCIJA. Budi nam ziv i zdrav majstore dugo godina. Svaka cast za veceras, spasio si nas vece blamaze.
kako je samo **** majku spahi nakon onog prvog amaterskog kiksa spahe, pravo kapitenski! svaka cast begu za sve.Belmin6 je napisao/la:BOG ALLAH OVE EKIPE. ODMAH TRAKU DATI COVJEKU, DA YEBE SVIMA MATER U PIC.KUbega_afc je napisao/la:INSTITUCIJA. Budi nam ziv i zdrav majstore dugo godina. Svaka cast za veceras, spasio si nas vece blamaze.
To je prva stvar koja me je odusevila, da si ne znam ti koliki autoritet i kapiten na terenu, ako si kriminalan zasluzio si kritiku. Druga stvar me puno vise odusevila, neki odbijanci u 16m, Lulic prima loptu, povlaci je prema golu, jedva hoda i stize da izbije prije Nigerijca...Asmir pokusava da ga ohrabri, gurnu ga prema naprijed, pokusava da ga dozove...kapa do poda, ljudina.STEVIE je napisao/la:kako je samo **** majku spahi nakon onog prvog amaterskog kiksa spahe, pravo kapitenski! svaka cast begu za sve.Belmin6 je napisao/la:BOG ALLAH OVE EKIPE. ODMAH TRAKU DATI COVJEKU, DA YEBE SVIMA MATER U PIC.KUbega_afc je napisao/la:INSTITUCIJA. Budi nam ziv i zdrav majstore dugo godina. Svaka cast za veceras, spasio si nas vece blamaze.
Begovicu, hvala ti sto postojis!!!Lampard8 je napisao/la:gledaj sudije i otimačine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Cwirek, ErosViverosViv, Gifron, Google Adsense [Bot], Normus90, s4mke, Skojevska i 46 gostiju.