BluesForever je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili,ovi kvazi komentatori sa BHT1 vecinom govore reprezentacija BiH,ne znam zašto ne mogu govoriti naša reprezentacija,mislim da im to ne valja i nekako baš bode u uši.
vala baš,ko da im neko brani
BluesForever je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili,ovi kvazi komentatori sa BHT1 vecinom govore reprezentacija BiH,ne znam zašto ne mogu govoriti naša reprezentacija,mislim da im to ne valja i nekako baš bode u uši.
Sta napisa i osta ziv. Ti nemas blage veze sa zivotom. Drago Cosic je institucija za sve nase komentatore i to kad se skupe zajedno. Studio, gosti, emisija ocaj zivi????!!!?!?! Da nisi pomijesao sa nasim studiomLillard je napisao/la:A jbte, ne mogu vjerovat da netko HRT smatra za nesto "kvalitetno" ...![]()
To je ocaj zivi. Najbolji komentator je Sapit. Cosic izvuce dernjavom, ali slabo toga i kod njega ima. Ostali su ocaj zivi. Studio, gosti, emisija - ne zna se sta je gore. Kad jbeni Stimac prodaje pamet onda znas u kakvom si qrcu
..
Ne, BHT1 ne gledam pa ne znam.krmpotich je napisao/la:Sta napisa i osta ziv. Ti nemas blage veze sa zivotom. Drago Cosic je institucija za sve nase komentatore i to kad se skupe zajedno. Studio, gosti, emisija ocaj zivi????!!!?!?! Da nisi pomijesao sa nasim studiomLillard je napisao/la:A jbte, ne mogu vjerovat da netko HRT smatra za nesto "kvalitetno" ...![]()
To je ocaj zivi. Najbolji komentator je Sapit. Cosic izvuce dernjavom, ali slabo toga i kod njega ima. Ostali su ocaj zivi. Studio, gosti, emisija - ne zna se sta je gore. Kad jbeni Stimac prodaje pamet onda znas u kakvom si qrcu
..
Sto je Stimac losiji sagovornik od Bolica?!?! Ne kontam te ali nikako.....
krmpotich je napisao/la:@lillard
Prebaci na BhT, ljubices HRT-u guzicu
Lillard je napisao/la:Ne, BHT1 ne gledam pa ne znam.krmpotich je napisao/la:Sta napisa i osta ziv. Ti nemas blage veze sa zivotom. Drago Cosic je institucija za sve nase komentatore i to kad se skupe zajedno. Studio, gosti, emisija ocaj zivi????!!!?!?! Da nisi pomijesao sa nasim studiomLillard je napisao/la:A jbte, ne mogu vjerovat da netko HRT smatra za nesto "kvalitetno" ...![]()
..
Sto je Stimac losiji sagovornik od Bolica?!?! Ne kontam te ali nikako.....
Ja govorim za HRT i njihove komentatore. Mogu oni bit institucija po tebi za BHT1, ali oni su ocaj zivi. Svi odreda.
Pa šampion je tad bila Italija i ispala je u grupi.Donnie Darko je napisao/la:Jel ovo upravo nije znao da je šampion ispao iz grupe na prošlom prvenstvu? Moguće je da nisam dobro čuo.
Nije to nista kakve je muke imao jednom sa stamenim stoperom Evertona , u dato vrijeme Portsmuta.*p!p!t@* je napisao/la:Šuko skontaj se je li Kosta ili Košta prč'im ti mater izvještačenu....
Pa jest, ali nisam čuo kad ih je naveo. Čuo sam samo kad je naveo Francusku.DukeOfWellington je napisao/la:Pa šampion je tad bila Italija i ispala je u grupi.Donnie Darko je napisao/la:Jel ovo upravo nije znao da je šampion ispao iz grupe na prošlom prvenstvu? Moguće je da nisam dobro čuo.
Hahahaha kakav kreten. Šta kaže da se čuda dešavaju često ne bi se zvala takorevoX. je napisao/la:"Iako je pušenje zabranjeno na tribinama španci ne mogu da odole..."Šuko kralju
Pa i Francuzi su nekad ispali kao prvaci (Senegal, Danska). Mislim da je Sukolini aludirao na toDonnie Darko je napisao/la:Pa jest, ali nisam čuo kad ih je naveo. Čuo sam samo kad je naveo Francusku.DukeOfWellington je napisao/la:Pa šampion je tad bila Italija i ispala je u grupi.Donnie Darko je napisao/la:Jel ovo upravo nije znao da je šampion ispao iz grupe na prošlom prvenstvu? Moguće je da nisam dobro čuo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.