Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Samo da naglasim , da ovo sto se pise po forumu , na ovoj temi da to nije stav drzave BiH i njenih naroda , ja licno volim Hrvatsku repku.. odmah poslije BiH navijam za njih .. moj pra deda je bio u NDH i pricao da su mu hrvati i njemci bili nadredjeni i da su se dobro slagali
a jos sam udarao mnoge hrvatice pod hrvatskim imenom , tako da mi je sasvim ok hrvatska reprezentacija i jako je postujem , samo jos pitanje hocel Mandzukic igrat protiv Kameruna ?? Meksiko nema sta trazit sa disciplinovanim Hrvatima vjerujte sta kazem !

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Principatus
- Kontakt:
Nego Virtu4l kako tecu pripreme Kameruna, kakva je atmosfera?
I kakve su te vase Kamerunke, ne znam dali bas mogu parirati ovoj:

I kakve su te vase Kamerunke, ne znam dali bas mogu parirati ovoj:

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 18 jun 2014, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znači ako je vjerovati najavama Kovač je za Kamerun spremio dvije promjene Vrsaljko-Pranjić i Jelavić-Mandžukić,ponovno bez pravog destruktivca s dva vrlo ofenzivna beka,bit će zanimljivo vidjeti kako će to izgledat na terenu.
Mora se tu ići na pobjedu, nesmije se ziherašit i kalkulirat, destruktivac je trebao biti protiv Brazila.jozinho je napisao/la:Znači ako je vjerovati najavama Kovač je za Kamerun spremio dvije promjene Vrsaljko-Pranjić i Jelavić-Mandžukić,ponovno bez pravog destruktivca s dva vrlo ofenzivna beka,bit će zanimljivo vidjeti kako će to izgledat na terenu.
Ocekivano moze se reci,Mandzo ce veceras pojesti stopere Kamerunajozinho je napisao/la:Znači ako je vjerovati najavama Kovač je za Kamerun spremio dvije promjene Vrsaljko-Pranjić i Jelavić-Mandžukić,ponovno bez pravog destruktivca s dva vrlo ofenzivna beka,bit će zanimljivo vidjeti kako će to izgledat na terenu.

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kako to da Portugalac sudi Hrvatima i Kameruncima, to izgleda Fifa napravila neki izuzetak zbog toga što su na otvaranju oštećeni i sad im kao dali nekog provjerenog sudiju ?
Moze se tako reci ..BelminM23 je napisao/la:Kako to da Portugalac sudi Hrvatima i Kameruncima, to izgleda Fifa napravila neki izuzetak zbog toga što su na otvaranju oštećeni i sad im kao dali nekog provjerenog sudiju ?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne znam samo otkud vama to pravilo o sudijama sa istog/razlicitog kontinenta. Je li to sigurno u pravilniku?
- tyler durden
- Kontakt:
Pa tako i treba. Ja nemam nikakav problem, nek se okupljaju gdje hoce i navijaju za koga god hoce.Ali da mi dode negirat BiH, i pricat o nekakvim Herceg-Bosnama, RS-ovima, drzavama, qrcima i palcima , dobice **** odmahlucif3R666 je napisao/la:Samo da naglasim , da ovo sto se pise po forumu , na ovoj temi da to nije stav drzave BiH i njenih naroda , ja licno volim Hrvatsku repku.. odmah poslije BiH navijam za njih .. moj pra deda je bio u NDH i pricao da su mu hrvati i njemci bili nadredjeni i da su se dobro slagalia jos sam udarao mnoge hrvatice pod hrvatskim imenom , tako da mi je sasvim ok hrvatska reprezentacija i jako je postujem , samo jos pitanje hocel Mandzukic igrat protiv Kameruna ?? Meksiko nema sta trazit sa disciplinovanim Hrvatima vjerujte sta kazem !

mislim da nije.Goalgetter je napisao/la:Ja ne znam samo otkud vama to pravilo o sudijama sa istog/razlicitog kontinenta. Je li to sigurno u pravilniku?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bivsa drzava i ove sada su uvijek igrale dobro protiv afrikanaca tako da mislim da Hrvati veceras nece imati problema ali zato protiv ovih iz juzne i srednje amerike
Bit ce im jako tesko protiv Meksika. Oni su srcani previse kad su velika takmicenja a ovi ce imati po vrecu cimente na ledjima

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ne znam ja jel u pravilima, al da se primjetiti da do sad nije bio slučaj taj da Europljanin sudi nekoj Europskoj selekciji, ili neki drugi kontinentterabajt je napisao/la:mislim da nije.Goalgetter je napisao/la:Ja ne znam samo otkud vama to pravilo o sudijama sa istog/razlicitog kontinenta. Je li to sigurno u pravilniku?

Kad pobijedimo Kamerun onda cu se pocet brinut za Meksiko. A za taj prolaz treba izginut ..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bivsa drzava i ove sada su uvijek igrale dobro protiv afrikanaca tako da mislim da Hrvati veceras nece imati problema ali zato protiv ovih iz juzne i srednje amerikeBit ce im jako tesko protiv Meksika. Oni su srcani previse kad su velika takmicenja a ovi ce imati po vrecu cimente na ledjima

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nije isto igrati s pritiskom i bez njega ali kako god. Moje realno misljenje Brazil i Meksiko prolaze ako Hrvati budu igrali kao prvu utakmicuLillard je napisao/la:Kad pobijedimo Kamerun onda cu se pocet brinut za Meksiko. A za taj prolaz treba izginut ..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bivsa drzava i ove sada su uvijek igrale dobro protiv afrikanaca tako da mislim da Hrvati veceras nece imati problema ali zato protiv ovih iz juzne i srednje amerikeBit ce im jako tesko protiv Meksika. Oni su srcani previse kad su velika takmicenja a ovi ce imati po vrecu cimente na ledjima
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
BelminM23 je napisao/la:Ne znam ja jel u pravilima, al da se primjetiti da do sad nije bio slučaj taj da Europljanin sudi nekoj Europskoj selekciji, ili neki drugi kontinentterabajt je napisao/la:mislim da nije.Goalgetter je napisao/la:Ja ne znam samo otkud vama to pravilo o sudijama sa istog/razlicitog kontinenta. Je li to sigurno u pravilniku?
http://www.24sata.hr/nogomet/kako-je-fi ... nju-372029" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ima u pravilima

lucif3R666 je napisao/la:moj pra deda je bio u NDH i pricao da su mu hrvati i njemci bili nadredjeni i da su se dobro slagali![]()

I moj stari djedo sila je izgle'do .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Moj bio metar preko ledja, fap se rasp`o kad ga je udario.Tribalian je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:moj pra deda je bio u NDH i pricao da su mu hrvati i njemci bili nadredjeni i da su se dobro slagali![]()
![]()
![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rooney88 je napisao/la:Moj bio metar preko ledja, fap se rasp`o kad ga je udario.Tribalian je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:moj pra deda je bio u NDH i pricao da su mu hrvati i njemci bili nadredjeni i da su se dobro slagali![]()
![]()
![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
nadam se da će Alex Song večeras da razmontira sredu ekipe koja ionako nije zaslužila da igra na Mundijalu
A.F.C. Bournemouth!
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH kod mene dedo komunjaraTribalian je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:moj pra deda je bio u NDH i pricao da su mu hrvati i njemci bili nadredjeni i da su se dobro slagali![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.