Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Jeli nam se Eto'o oporavio?terabajt je napisao/la:00:00Virtu4l je napisao/la:U koliko sati igramo?
Navodno moli Boga da igra protiv Hrvatske,toliko je ozbiljna povreda.Virtu4l je napisao/la:Jeli nam se Eto'o oporavio?terabajt je napisao/la:00:00Virtu4l je napisao/la:U koliko sati igramo?
Nek navija ko za koga hoće.tuzlak1987 je napisao/la:Mene najvise iznervira kad vidim da se ovi "Hrvati" sastaju po Tuzli, Zivinicama,Srebreniku i gledaju Hrvatsku sa nekim za dom spremni salovima, herceg-bosna zastave, a ne prate uopste utakmice kada igra BIH. A zive u pola BIH..
Donnie Darko je napisao/la:Kako ne navijat za ekipu u kojoj igra Mukanđo? Ozbiljno.
A mene najvise iznervira kad vidim da netko ne postuje tudje nacije, tudje odabire, tudja prava i kad netko omalovazava konstitutivnu naciju na prostoru BiH, zasticenu Ustavom BiH i temeljnim ljudskim pravima, pa stavlja ''Hrvati'', jer to ''za njega'' nisu Hrvati, a zauzvrat ocekuje da ga se postuje, dozivljava ozbiljno, sta li.tuzlak1987 je napisao/la:Mene najvise iznervira kad vidim da se ovi "Hrvati" sastaju po Tuzli, Zivinicama,Srebreniku i gledaju Hrvatsku sa nekim za dom spremni salovima, herceg-bosna zastave, a ne prate uopste utakmice kada igra BIH. A zive u pola BIH..
To nije da ja njih ne postujem, nikakvi oni nisu Hrvati, vec su katolici Bosanci. Vidjeli Hrvatske nisu osim kada se ide na sajam knjiga u Zagreb..I sad sam ja nesto kriv sto se oni sami segregiraju, a mogu navijati za drzavu u kojoj zive, tj nema nikakvog razloga zbog cega ne bi navijali..BurningLegion je napisao/la:A mene najvise iznervira kad vidim da netko ne postuje tudje nacije, tudje odabire, tudja prava i kad netko omalovazava konstitutivnu naciju na prostoru BiH, zasticenu Ustavom BiH i temeljnim ljudskim pravima, pa stavlja ''Hrvati'', jer to ''za njega'' nisu Hrvati.tuzlak1987 je napisao/la:Mene najvise iznervira kad vidim da se ovi "Hrvati" sastaju po Tuzli, Zivinicama,Srebreniku i gledaju Hrvatsku sa nekim za dom spremni salovima, herceg-bosna zastave, a ne prate uopste utakmice kada igra BIH. A zive u pola BIH..
Navija svatko za koga hoce i onako kako se osjeca, izjasnjava. Nitko tu nije relevantan da govori ovima morate navijati za HR ili morate navijati za BiH niti si ti tu da ljudima odredjujes sta su i gdje to smiju biti, to je stvar osobnog odabira i osjecaja i svi ti ljudi to jako dobro znaju i imaju svoje razloga.
Kraj vise te glupe price!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.