Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Ko prolazi grupu?

1. Brazil
270
46%
2. Hrvatska
153
26%
3. Meksiko
121
21%
4. Kamerun
43
7%

Ukupno glasova: 587

Otelo
Kontakt:

Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la Otelo » 18 jun 2014, 13:17

slika

:opaopa: :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2014, 13:18

terabajt je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U koliko sati igramo?
00:00
Jeli nam se Eto'o oporavio?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jun 2014, 13:18

Kako ne navijat za ekipu u kojoj igra Mukanđo? Ozbiljno.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jun 2014, 13:20

Meksiko sa dosadasnjom igrom je ligitimni kandidat za drugo mjesto. Hrvati ce morati dati 300% za prolaz preko Meksikanaca iako mislim da nemaju potrebni kvalitet za prolaz.
Sam plasman na ovo SP je uspjeh nakon samoubilackih kvalifikacija i srece u zrijebu u vidu ribara sa Islanda.
Veceras sa Kamerunom ce biti povuci potegni pa ko koga prevari, a licno mislim da su susjedi blize pobjedi ako nista sto imaju individualni kvalitet.
Koliko Olic bude mogao povuci toliko ce i hrvati igrati.
Valjda ce biti dobra tekma.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 18 jun 2014, 13:20

Finke ima problema na desnom beku (Djeugoue), ali i njegova zamjena nije defanzivno jaca. Matip definitivno mora igrat. U sredini pored Songa i Mbie, trebao bi upasti iskusni Makoun.. Krilni Moting i mozda Salli te u spicu Eto...
- Ed Woodward for Prime Minister !

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 18 jun 2014, 13:21

Virtu4l je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U koliko sati igramo?
00:00
Jeli nam se Eto'o oporavio?
Navodno moli Boga da igra protiv Hrvatske,toliko je ozbiljna povreda.
StarMo nije skutorija...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 jun 2014, 13:21

tuzlak1987 je napisao/la:Mene najvise iznervira kad vidim da se ovi "Hrvati" sastaju po Tuzli, Zivinicama,Srebreniku i gledaju Hrvatsku sa nekim za dom spremni salovima, herceg-bosna zastave, a ne prate uopste utakmice kada igra BIH. A zive u pola BIH..
Nek navija ko za koga hoće.

Mene recimo nervira kad naši navijači ne mogu na miru da navijaju za svoju reprezentaciju, što se pretežno dešava u Dodikovom i Čovićevom privremenom pašaluku.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2014, 13:23

Donnie Darko je napisao/la:Kako ne navijat za ekipu u kojoj igra Mukanđo? Ozbiljno.
slika

:salut: :salut:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 18 jun 2014, 13:32

Dajte koji vam je qurac ne provocirajte momke yebote. Neka navijaju za koga zele. Sprdate se s Kamerunom a nas cekaju jaci od Kameruna 7 puta. Samo BiH i subota/nedjelju. Idemooooo :opaopa: :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2014, 13:33

Mi magarce viđamo samo kad odemo na tzv. derbi pod Bijelim brijegom. Mnogo ste pitomi. :thumbup:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 18 jun 2014, 13:44

tuzlak1987 je napisao/la:Mene najvise iznervira kad vidim da se ovi "Hrvati" sastaju po Tuzli, Zivinicama,Srebreniku i gledaju Hrvatsku sa nekim za dom spremni salovima, herceg-bosna zastave, a ne prate uopste utakmice kada igra BIH. A zive u pola BIH..
A mene najvise iznervira kad vidim da netko ne postuje tudje nacije, tudje odabire, tudja prava i kad netko omalovazava konstitutivnu naciju na prostoru BiH, zasticenu Ustavom BiH i temeljnim ljudskim pravima, pa stavlja ''Hrvati'', jer to ''za njega'' nisu Hrvati, a zauzvrat ocekuje da ga se postuje, dozivljava ozbiljno, sta li.

Navija svatko za koga hoce i onako kako se osjeca, izjasnjava. Nitko tu nije relevantan da govori ovima morate navijati za HR ili morate navijati za BiH niti si ti tu da ljudima odredjujes sta su i gdje to smiju biti, to je stvar osobnog odabira i osjecaja i svi ti ljudi to jako dobro znaju i imaju svoje razloga.

Kraj vise te glupe price! Mozete i o utakmici malo, ono, sasvim usput napisati... :facepalm:
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 18 jun 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2014, 13:48

BurningLegion je napisao/la:
A mene najvise iznervira kad vidim da netko ne postuje tudje nacije, tudje odabire, tudja prava i kad netko omalovazava konstitutivnu naciju na prostoru BiH, zasticenu Ustavom BiH i temeljnim ljudskim pravima, pa stavlja ''Hrvati'', jer to ''za njega'' nisu Hrvati.

Navija svatko za koga hoce i onako kako se osjeca, izjasnjava. Nitko tu nije relevantan da govori ovima morate navijati za HR ili morate navijati za BiH niti si ti tu da ljudima odredjujes sta su i gdje to smiju biti, to je stvar osobnog odabira i osjecaja i svi ti ljudi to jako dobro znaju i imaju svoje razloga.

Kraj vise te glupe price!
To nije da ja njih ne postujem, nikakvi oni nisu Hrvati, vec su katolici Bosanci. Vidjeli Hrvatske nisu osim kada se ide na sajam knjiga u Zagreb..I sad sam ja nesto kriv sto se oni sami segregiraju, a mogu navijati za drzavu u kojoj zive, tj nema nikakvog razloga zbog cega ne bi navijali..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jun 2014, 13:48

@tuzlak

Mora da si imao 5 iz povijesti kad si tako obrazovan.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2014, 13:49

:urnebes:
Hayley <3

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jun 2014, 13:53

Bogme Mexico opasan. Hrvatskoj je računica jasna moraju osvojiti 6 bodova za prolazak dalje, u šta iskreno sumnjam.
Pisao sam prije neki dan n ovoj temi da Brazilci ne mogu nikako da izađu na kraj sa Meksikancima i sinoć su dobro prošli. Vidjećemo kako će se sada Hrvatska nositi sa pritiskom.
Mexico je ubio Kamerun u svim segmentima igre.
Onaj mali što je zamjenio Jelavića, bolje je odigrao ono malo što je proveo na terenu nego Jelavić veći dio meča.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2014, 13:53

Nemam pojma, imao sam 5. Ali izgleda da nismo ucili iz istih knjiga.

Kod vas izdanje Povijest, stampano uz Zagrebu 1942, NDH, dopunjeno izdanje 1993. Stare mape, mitomanije i te stvari..

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 18 jun 2014, 13:54

Kakav pacenik. :facepalm: Naravno, moderacije nema ni sekunde da sankcionira direktno i otvoreno vrijedjanje i omalozavanje ustavno-pravne konstitutivne nacije na ovim prostorima. To, ocito, nije protiv dvostrukih/licemjernih pravila foruma.

Puca mi da ne kazem sta sta su to ''za tebe'', ti si apsolutno nebitan faktor, kao i svi slicni tebi, to je ustavno-pravna kategorija u svijetu, cinjenica priznata bilo gdje, tako i propisana i zasticena temeljnim zakonom ove drzave (vidim selektivno se bira sta se postuje, sta ne, jak patriotizam), a to sta tebe puca u glavi i kakvi te kompleksi zapadaju da ti Hrvati postoje i zive samo u Hrvatskoj :facepalm: , to je iskljucivo tvoj problem i problem slicnih pacenika, te ''Bosance Katolike'' okaci macku o rep, vodi ih sebi kuci i mani se gluposti i komentiranja na temi ako vec nemas nista pametno za reci. A ocito nemas. :arrow:

Momci, ignorirajte trolla, to su frustracije, kompleks, neizljecivo, bitno je da je on ''sasvim normalan'' i ''sasvim realan'', a ostatak problemi je samo jedan od apsurda drustva u BiH.

Modric starta utakmicu?
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 18 jun 2014, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2014, 13:56

Ma trazi slobodno ban, zbog takvih mi nije zao dobiti ban. Sve to pocinje iz kuce, nisam ja kriv sto sanjate nesto citav zivot.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 18 jun 2014, 14:07

zašto UOPŠTE moderatori ovog foruma daju da se rasprvlja o Hrvatskoj rep. kad se nama na hrvatskim portalima odmah dodjeli BAN ako spomeno da navijamo za BOSNU I HERCEGOVINU , ništa nije potrebno samo to da srcem kažeš da voliš BiH i odmah se pojavi neki moderator i banuje te. Ako je vaša država kako kaže te ta Hrvatska slobodno raspravljajte o njoj i vašoj reprezentaciji na nekom croatia forumu.

volim te Bosno i Hercegovino :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 18 jun 2014, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: neprimjereno izrazavanje

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 18 jun 2014, 14:13

Svim srcem za komsije, posebno zbog pravih hrvata iz Hrvatske
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.