FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Uz kvalitetan rad i kvalitene treninge Joge ubrzo može biti opet onaj stari.Može on još dobrih utakmica da odigra 

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakvi, sa takvim igracima koliko god ga ja gotivio kao poznanika, mozes samo da se boris za sredinu tabele maksimalno...medjutim, takva nam je situacija, to su repovi iz proslosti..kad vec moras da placas igraca bolje da igra kod tebe nego da mu dzaba dajes pare ko Zoli..a mogao je i Zola sigurno vise pomoc u prvoj ligi federacije od Jahe..
zato sam ja pitao koliko dugo moramo da "trpimo" i Jahu i Lakija jer objektivno ni oni nisu igraci za PL, ali zna se sto su tu
zato sam ja pitao koliko dugo moramo da "trpimo" i Jahu i Lakija jer objektivno ni oni nisu igraci za PL, ali zna se sto su tu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi, sa takvim igracima koliko god ga ja gotivio kao poznanika, mozes samo da se boris za sredinu tabele maksimalno...medjutim, takva nam je situacija, to su repovi iz proslosti..kad vec moras da placas igraca bolje da igra kod tebe nego da mu dzaba dajes pare ko Zoli..a mogao je i Zola sigurno vise pomoc u prvoj ligi federacije od Jahe..
Al je super,ako odluce iz uprave sezonu da provedemo u PL u sredini tabele sa takvim igracima i da onda poslije te sezone nemamo vise dugova prema igracima..ako je to naravno ikako moguce to bi bilo extra...i poslije onda mozemo ic ka vrhu tabele i ka boljim igracima.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Hadžić: Oduševljen sam Fukarama, moguće je da ostanem u Slobodi
Adnan Hadžić je jedan od najzaslužnijih za ulazak Slobode u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Golman koji je u zimskoj pauzi na Tušanj stigao iz sarajevskog Željezničara, za kratko vrijeme je stekao simpatije navijača Slobode. Hadžić ne krije oduševljenje prijemom i odnosom navijača prema Slobodi.
''Zaista odlično sam prihvaćen od samog dolaska na Tušanj. Svi su me odlično prihvatili od uprave, trenera, pa do navijača koji su zaista posebni. Ti ljdui toliko vole Slobodu da je to neopisivo. Oduševljen sam Fukarama i načinom na koji su nas bodrili iz utakmice u utakmicu. Ulazak u Premijer ligu je poklon nas igrača za njih jer oni zaista to zaslužuju''.
Hažiću je istekao ugovor sa Slobodom. Odlični čuvar mreže ima nekoliko ponuda da promijeni sredinu. Kao prioritet se postavlja odlazak u inostranstvo, ali nije nemoguće da ostane u Slobodi jer je već razgovarao sa predsjednikom Azmirom Husićem.
''Kao i svakom igraču i meni je prioritet odlazak u inostranstvo kako bih obezbjedio egzistenciju. Ipak nije nemoguće da ostanem u Slobodi. Ponovljam ovdje mi je zaista lijepo, meni je istekao ugovor. Obavio sam neke razgovore sa predsjednikom Husićem, a u narednom periodu bi trebali ponovo razgovarati pa ćemo vidjeti šta će biti'' izjavio je za ****.ba, Adnan Hadžić.
Nadam se da ce ostati..
Adnan Hadžić je jedan od najzaslužnijih za ulazak Slobode u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Golman koji je u zimskoj pauzi na Tušanj stigao iz sarajevskog Željezničara, za kratko vrijeme je stekao simpatije navijača Slobode. Hadžić ne krije oduševljenje prijemom i odnosom navijača prema Slobodi.
''Zaista odlično sam prihvaćen od samog dolaska na Tušanj. Svi su me odlično prihvatili od uprave, trenera, pa do navijača koji su zaista posebni. Ti ljdui toliko vole Slobodu da je to neopisivo. Oduševljen sam Fukarama i načinom na koji su nas bodrili iz utakmice u utakmicu. Ulazak u Premijer ligu je poklon nas igrača za njih jer oni zaista to zaslužuju''.
Hažiću je istekao ugovor sa Slobodom. Odlični čuvar mreže ima nekoliko ponuda da promijeni sredinu. Kao prioritet se postavlja odlazak u inostranstvo, ali nije nemoguće da ostane u Slobodi jer je već razgovarao sa predsjednikom Azmirom Husićem.
''Kao i svakom igraču i meni je prioritet odlazak u inostranstvo kako bih obezbjedio egzistenciju. Ipak nije nemoguće da ostanem u Slobodi. Ponovljam ovdje mi je zaista lijepo, meni je istekao ugovor. Obavio sam neke razgovore sa predsjednikom Husićem, a u narednom periodu bi trebali ponovo razgovarati pa ćemo vidjeti šta će biti'' izjavio je za ****.ba, Adnan Hadžić.
Nadam se da ce ostati..
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Jel´ stigao Džimi
.

Humunukuapua,jel na ovog mislis ?Zodiac je napisao/la:Jel´ stigao Džimi.

Ima li kakvih informacija
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Ima li kakvih informacija ?
P. S. Stavljam ovo pitanje na repeat :ugeek:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
P. S. Stavljam ovo pitanje na repeat :ugeek:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
nego, momci, ima l' kakvih informacija?

imal zainteresovani ?

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nego,imal kakvih novosti 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Imal sta novo? pisite...
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
O,j.e.b.o.t.e džimi u guzicu više...samo o njemu pišešHercegovinaBosna je napisao/la:Stigo Džimi bez kofera, samo s kesom u ruci.ekskluzivno..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
HercegovinaBosna je napisao/la:Stigo Džimi bez kofera, samo s kesom u ruci.ekskluzivno..

Nayebaces

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Molio bih za informacije o FK Sloboda koje su nove. Ako moze?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.