Unofficialpage je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Unofficialpage je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nerminovic je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi se koliko mu je krivo sto smo izgubili, koji fajterNerminovic je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHANerminovic je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Em je drzak i ne hebe zivu siluBatko je napisao/la:Kad se sjetim.....Bili smo zaludili kad nam se onaj interesdzija Gudelj nudio pa nas poslije iskoristio..... Zamislite samo da je kojim slucajem Gudelj zaigrao za BIH, Besic ne bi dobio ni poziv......
Em je mladji, talentovaniji i za klasu bolji od Gudelja....
pa da ga zamrzi pola Bosne. Čuj totettenhamGoalgetter je napisao/la:Bundesliga -> Leverkusen, Schalke, Gladbach najbolja rjesenja.
Moze i Engleska, u Tottenham, kao sto se i najavljivalo prije. Everton isto tu negdje kruzi.
http://lmgtfy.com/?q=bosnia+nigeria" onclick="window.open(this.href);return false;marcelo12 je napisao/la:Pošto je ova tema najaktivnija da pitam jel BiH igra sa subote na nedjelju?
Ja sam tajno oružje za naredno EURO.legenda reala je napisao/la:pa nije se ni Muhamed nado pozivu, a gledaj ga sad
A Fink je bio cvjecka?Chinaglia je napisao/la:zašto je kriv Fink? Bešić je bio čvaka, nedisciplinovan, sad se izgleda dozvao pameti .. neće niti jedan trener bezveze napasti igrači i izbaciti ga iz ekipe .. neka redi mora da se znaal' klasično, nama i našim igračima su uvijek drugi krivi, a mi djeca cvijeća
svašta ćeš na ovom forumu pročitat'nedim93 je napisao/la:pa da ga zamrzi pola Bosne. Čuj totettenhamGoalgetter je napisao/la:Bundesliga -> Leverkusen, Schalke, Gladbach najbolja rjesenja.
Moze i Engleska, u Tottenham, kao sto se i najavljivalo prije. Everton isto tu negdje kruzi., od tolikih klubova ti te židove nađe a ionako imaju čvrstu sredinu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, ovisnik i 25 gostiju.