Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

levat
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la levat » 18 jun 2014, 00:08

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Dosadni ste sa vjerom. Njegov izgled njegov problem.
U fudbalu nema kod kao u vojsci da ne smijes imati bradu.
Sad koji je razlog njegove brade, vjera, hoce da bude hipster, djevojka koja ga hoce bradatog i sta vec ne nije bitno.

Gori ste od kakvog tabloida.
Zaboravio si glavni razlog nošenja brade a to je da je lijen i da mu se mrsko brijati isto kao Baki Sliškoviću.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jun 2014, 07:34

hari brate ne diraj bradu, pustio sam je i ja cisto da te ispostujem na prvenstvu, pusti ove nemace pojma kojima smeta brada i pokusavaju se praviti pametni i ispravni na svakom koraku :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 18 jun 2014, 07:43

Mislim da nema veze vjera, medo je samo ekscentrik, i ja ga volim zbog toga. Jeste li vidjeli kako se on oblaci van terena :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 jun 2014, 07:59

Meni samo nisu jasni nasi ljudi i kako oni smatraju da imaju pravo da nekome namecu svoje misljenje kako bi on trebao izgledati, nositi se, ponasati itd itd. Halo ba, zaboli Harisa sto vi ovdje skrabate danima. Momak ima svoj zivot, karijeru, uspjesan je, i sad bi on zbog tamo nekih forumasa koji ocito dalje od nosa ne znaju mjenjati svoj izgled i imidz. Allahselamet. Svi mi vjerujemo u nesto i molimo se necemu i najmanje sto mozemo napraviti je ispostovati to u sta Haris vjeruje. Zar je vazno jel se klanja ili krsti? Jel ima bradu ili je obrijan? Sve dok se za moju i tvoju i nasu Bosnu i Hercegovinu bori i na terenu srce ostavlja, a to definitivno radi, apsolutno nas nebi trebale zanimati ostale stvari. Dajte ba ljudi pocnite cjeniti igrace po onome sto rade na terenu, a ne van njega. Budimo bar i u cemu normalni. :) :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 jun 2014, 10:17

Moralnost i vjerska posvecenost mu je vjerovatno bila razlog da godinama odbija nasu repku. Dok je postojala i najmanja sansa da zaigra za Nizozemsku nije nam se htio odazvati. Sad u Turskoj postao veliki vjernik sto naravno u Izraelu nije bio.
Isti kao i Tankovic, obicni glumci.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2014, 10:21

Ne seri levatino.
O sinu šehida koji je svoj život dao za odbranu ovog grada, i ove države ti nemaš pravo pričati.
Samo naprijed Harise, nek' si živ i zdrav.
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 jun 2014, 10:24

bagrcavi je napisao/la:Ne seri levatino.
O sinu šehida koji je svoj život dao za odbranu ovog grada, i ove države ti nemaš pravo pričati.
Samo naprijed Harise, nek' si živ i zdrav.
Ovaj post ti je svijetli obraz

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2014, 10:32

Ne spominji obraz, jer ti si svoj pokazao pljujući po momku bez ikakvog razloga. Po sinu ljudine koji je ostavio ono najvrijednije što je imao da bi se ova država odbranila od agresora.

A što se tiče brade. Brada se u Bosni nosila i prije stotinu godina, brada je bila simbol nečega sa čim ti izgleda nisi upoznat. Moj dedo je imao bradu, njegov otac i dedo takođe, a možeš li vjerovati nisu bili vehabije. Bošnjaci su bradu nosili, i njihove žene su se pokrivale maramama puno prije takozvanih vehabija.
slika
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 jun 2014, 10:40

bagrcavi je napisao/la:Ne spominji obraz, jer ti si svoj pokazao pljujući po momku bez ikakvog razloga. Po sinu ljudine koji je ostavio ono najvriednije što je imao da bi se ova država odbranila od agresora.

A što se tiče brade. Brada se u Bosni nosila i prije stotinu godina, brada je bila simbol nečega sa čim ti izgleda nisi upoznat. Bošnjaci su bradu nosili, i njihove žene su se pokrivala maramama puno prije takozvanih vehabija.
slika
slika
Znam ja dobro sta se u Bosni nosilo, cak mi je i nena pokrivena bila. Ja u 21 stoljecu na to gledam drugacije a i imam pravo na to. Medunjanina nisam pljuvao, ali da nije bio korektan u proslosti to je tocno. A za oca mu nisam znao i za to mi je jako zao, nek mu je vjecna slava. Ali to ne mjenja bit prvoga. I Tankovic je u slicnoj situaciji pa je li i on OK. Usput ne zelim se ja svadjat s tobom ti ocito mislis drugacije i to je tvoje pravo. Ali vrijedjanja su stvarno obraz onih koji ih izgovaraju.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 jun 2014, 10:53

@dubrovnik, stvarno si isp'o levatina sa tim tvojim komentarima...

Sto se mene tice nek svi nose brade do yaya, al nek igraju dobro.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jun 2014, 11:06

jasmin10 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ako vam je ona brada super ja mora da sam sa druge planete. Boze sacuvaj sta je ono. Izgleda kao ravnogorac sa onom rascupanom bradetinom, a ne kao sportas koji bi trebao predstavljat svijetu svoju zemlju u najboljem izdanju. Tko li mu je stilista da mi je znati ....?
brada je sunnet i covjek pusta bradu zbog vjerskih razloga.
ma ne mora značit da je zbog toga, kol'ko imaš hipstera, svi se nafurali jer kao žene to vole :oops:

eno i ard turan je nosio bradu, izgled'o isti Leonidas iz 300 spartanaca :mrgreen: jedino što kod hareta nevalja što mu je rijetk brada :urnebes: pa to izgleda k'o ishabana četka :lol:

inače hare je igračina koja treba igrati na mjestu Pjanića (a Pjanić na mjestu Misketa) :kafa:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jun 2014, 11:17

Vjerovatno je i Meireles iz vjerskih razloga uzgojio bradu, pa Pirlo takođe... Joj o čemu se ovdje raspravlja yebla vas brada!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 jun 2014, 11:22

Kad nestade "meze" , poce prica bez veze. Ovo fakat pola treba banovati. :? :?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jun 2014, 12:55

voltron30 je napisao/la:Vjerovatno je i Meireles iz vjerskih razloga uzgojio bradu, pa Pirlo takođe... Joj o čemu se ovdje raspravlja yebla vas brada!!!
Meireles brat musliman :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 18 jun 2014, 12:58

Kakvih bolan vjerskih dubrovnik, ti covjece nisi normalan.

Pogledaj mu slike koje postavlja na instagram, pogledaj mu zenu/curu. Ti si puk'o i to ono malo vise.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 18 jun 2014, 13:35

AzRimiRzA je napisao/la:Kakvih bolan vjerskih dubrovnik, ti covjece nisi normalan.

Pogledaj mu slike koje postavlja na instagram, pogledaj mu zenu/curu. Ti si puk'o i to ono malo vise.
E hebi ga sad, gledao sam nasu zadnju utakmicu u drustvu prijatelja Hrvata. Kad su vidjeli Medunjanina svi iskolacili oci u mene. Ja sam objasnjavao da je to styling da nema veze sa vjerom ali ... Necu vise o tom pisati i nije mi bila namjera. U vezi toga sam samo replicirao da meni ne izgleda lijepo taj modni dodatak i uvukao se u pricu. Mozda nije ni u redu to od mene komentirati ali puno nas je komentiralo i Susicevu trenerku pa sto. Nasa repka ima tendenciju da postane multinacionalna i ne treba nikom bosti oci kako sa Turskim zastavama tako ni drugom stvarima ... Ocito puno ljudi misli da to nije problem OK. Moje drustvo onaj Medunjaninov modni dodatak je asocirao na nesto. Ako sam pogrijesio izvinjavam se ako nisam to ne zelim u BIH repki. Jednostavno od mene. Ima nas razlicitih.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 jun 2014, 14:09

voltron30 je napisao/la:Vjerovatno je i Meireles iz vjerskih razloga uzgojio bradu, pa Pirlo takođe... Joj o čemu se ovdje raspravlja yebla vas brada!!!
kad se vec pravis pametan evo ti izjava medunjanina.
``Bradu nosim jer je imao i naš Poslanik Muhammed a.s.!`` rekao je naš reprezentativac Haris.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 18 jun 2014, 14:14

jasmin10 je napisao/la:
``Bradu nosim jer je imao i naš Poslanik Muhammed a.s.!`` rekao je naš reprezentativac Haris.
Gdje je to izjavio, za zmajevi blog.spot :bih:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 jun 2014, 14:18

Kod nas muslimana u Bosni, ako imaš bradu Vehabija si... Niđe veze, ali eto tako je. Inače meni se strašno sviđa brada kod Medunjanina razmišljam ozbiljno da si pustim, al onda bi bilo priče ode Belmin u Vehabije :)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 jun 2014, 14:25

biskitt je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Gdje je to izjavio, za zmajevi blog.spot :bih:
nekoliko stranica je prenijelo ovu njegovu izjavu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, lol89, Sveti i 37 gostiju.