Digli su mi tlak omalovažavanjem našeg tima.1988risha je napisao/la:Virto jel ti to provociras ove sa zapadne strane Mostara s tim avatarom![]()
![]()
![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Vratit će se to njima,uskoro,samo polakoVirtu4l je napisao/la:Digli su mi tlak omalovažavanjem našeg tima.1988risha je napisao/la:Virto jel ti to provociras ove sa zapadne strane Mostara s tim avatarom![]()
![]()
![]()

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
bas mi je drago zbog vas dvojice,kako se slazete1988risha je napisao/la:Vratit će se to njima,uskoro,samo polakoVirtu4l je napisao/la:Digli su mi tlak omalovažavanjem našeg tima.1988risha je napisao/la:Virto jel ti to provociras ove sa zapadne strane Mostara s tim avatarom![]()
![]()
![]()

a ovi sa zapadne strane nam svima mogu samo podudlati cuclu

sve pohvale za selektora, ne mogu da vjerujem koji zaokret je napravio u vezi taktike i postavke igre

Vaha vodi

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- el-fighter
- Kontakt:
Izgubio.gringobih je napisao/la:Vaha vodi![]()
Nadam se samo da Susic nece mijenjati formaciju za Nigeriju, jer sam negdje procitao da je izjavio za Ibisevica da je "u opasnim kombinacijama". Ova formacija nam lezi pravo i tek protiv slabijih reprezentacija ce se to vidjeti. Ako rezultat bude nepovoljan onda Vedu ubaciti oko 60-te minute i krenuti na pobjedu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pape je kralj. Koja elegancija. Eh... Covjek cvrsto stoji na zemlji. Zna sta hoce i zna koliki je nas potencijal. Pape je Babo. JbT, neki mamuti kazu da igraci igraju bez selektora... Na ovom prvenstvu selektor je centar svijeta, zemlja se oko njeg okrece i on ima ime... Sajo
Izgubio.el-fighter je napisao/la:gringobih je napisao/la:Vaha vodi![]()

Cudi me i da kovaca nisi stavio na ovoj temi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape jos nece da otvori karte za Nigeriju, sto je i razumljivo. Iako sam 99% siguran da ce poceti opet samo sa Dzekom. Zavarava Nigerijace. 

Ja bi bas protiv Nigerije ubacio Ibisevica od 1 minute jer nam treba pobjeda i Dzeko je usamljen u napadu mozda malo je Hajrovic sa strane i Lulic su pokusavali protiv Argentine ali Nigerija je slabiija i ono sto su pokazali protiv Irana je jedna od gorih utakmica na ovom SP.Goalgetter je napisao/la:Pape jos nece da otvori karte za Nigeriju, sto je i razumljivo. Iako sam 99% siguran da ce poceti opet samo sa Dzekom. Zavarava Nigerijace.
Bez veze ti je to. Evo ja sam tekmu protiv Nigerije gledao na HRT2 (nisam imao pristup našoj TV). Komentator je baš navijao za nas. Tu je bio i Goran Vlaović da daje stručne savjete i ponašao se kao da protiv Argentine igra RH, a ne BiH.Virtu4l je napisao/la:Digli su mi tlak omalovažavanjem našeg tima.1988risha je napisao/la:Virto jel ti to provociras ove sa zapadne strane Mostara s tim avatarom![]()
![]()
![]()
- samovasposmatram
- Kontakt:
"pozdrav svima prije svega" [FACE WITH TEARS OF JOY]
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
Daj boze pa da se Susic otvori vidike i protiv Nigerije izvede ..
------------------Begovic---------
MUjdza-------Bicakcic-----SPahic---------SEO-------
------------Vranjes--------Besic-----------------------
Hajrovic----------Pjanic-----------LUlic-------------
--------------------Dzeko -------------------------
Misimovic je kao zaduzen da daje odlucujuce lopte al kako ce ih dati kada sa njim na terenu nismo u stanju da drzimo igru blizu protivnickog gola.
Besic je mozda nas najprodorniji (vertikalniji) igrac i treba mu dati slobodu da se zalijece s lopom kroz sredinu da osvaja prostor. vertikalnim sprintevima. Vranjes iako nije bas njegova pozicija posjeduje brzinu i agresivnost koja je potrebna da ordinira na ovoj poziciji sa cisto def zadatcima a i taj momak je veoma prodoran i dobar na iznosenju lopte.
Igraci nam se trose jer moraju da trce i pokrivaju netrcanje Misimovic i Dzeke. Osigurati rezultat i onda ubaciti svjezeg Misimovica oko 70-te da drzi loptu.
--------------------Dzeko -------------------------
Misimovic je kao zaduzen da daje odlucujuce lopte al kako ce ih dati kada sa njim na terenu nismo u stanju da drzimo igru blizu protivnickog gola.
Besic je mozda nas najprodorniji (vertikalniji) igrac i treba mu dati slobodu da se zalijece s lopom kroz sredinu da osvaja prostor. vertikalnim sprintevima. Vranjes iako nije bas njegova pozicija posjeduje brzinu i agresivnost koja je potrebna da ordinira na ovoj poziciji sa cisto def zadatcima a i taj momak je veoma prodoran i dobar na iznosenju lopte.
Igraci nam se trose jer moraju da trce i pokrivaju netrcanje Misimovic i Dzeke. Osigurati rezultat i onda ubaciti svjezeg Misimovica oko 70-te da drzi loptu.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 18 jun 2014, 04:33, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne daj boze da tako izvede sastav, gdje ces na Nigeriju sa igracem manjekimbo je napisao/la:Daj boze pa da se Susic otvori vidike i protiv Nigerije izvede ..
------------------begovic---------
Hajrovic----------Dzeko------------LUlic-------------

Pyro is not a crime !
- Nerminovic
- Kontakt:
THEC je napisao/la:Ne daj boze da tako izvede sastav, gdje ces na Nigeriju sa igracem manjekimbo je napisao/la:Daj boze pa da se Susic otvori vidike i protiv Nigerije izvede ..
------------------begovic---------
Hajrovic----------Dzeko------------LUlic-------------

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
SLabo vam funkcionise taj quote kodNerminovic je napisao/la:THEC je napisao/la:Ne daj boze da tako izvede sastav, gdje ces na Nigeriju sa igracem manjekimbo je napisao/la:Daj boze pa da se Susic otvori vidike i protiv Nigerije izvede ..
-------------------Dzeko--------------------------
Igraci nam se trose jer moraju da trce i pokrivaju netrcanje Misimovic i Dzeke. Osigurati rezultat i onda ubaciti svjezeg Misimovica oko 70-te da drzi loptu.![]()

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Selektor Susic zna sta radi,igra nam ima i glavu i rep,sto je najvaznije imamo igrace koji mogu realizovati njegove zamisli. Sa Hajrovicem i Lulicem po bokovima puno smo dobili,u sredini Misimovic,ispred njega Dzeko... Cinjenica je da nam lezi ova formacija 4-2-3-1.koju smo igrali u prethodnim utakmicama,ali mi je zao sto nema mjesta za izrazitog golgetera Ibisevica. iako sam ubjedjen u to da ce protiv Irana biti starter,i protiv Nigerije on moze biti kljucni igrac,ako nista ulaskom sa klupe na poluvremenu...sve zavisi kako se rezultat bude kretao. Nigerija je na ovom prvenstvu najmanje pokazala,igra im je ko rastimani orkestar,ne zna s eko pije ko placa,kolektiv im je 0 bodova.. i tu vidim nasu sansu! Nadam se da ce Salihovic biti spreman,kako bi Kolasinac mogao igrati stopera umjesto Bicakcica.. 

Opet dobar intervju, kao da je neki drugi Pape u zadnjih 40 dana.Virtu4l je napisao/la:Čvrsto na zemlji, mudro i pametno razmišljanje. Ni govora o euforiji. Ponosan sam.
[youtube][/youtube]

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da da, sve je odlicno rekao........ 

za neprepoznati Papetabhsport je napisao/la:Opet dobar intervju, kao da je neki drugi Pape u zadnjih 40 dana.Virtu4l je napisao/la:Čvrsto na zemlji, mudro i pametno razmišljanje. Ni govora o euforiji. Ponosan sam.
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.