Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Znači otvorim temu da vidim što se priča o utakmici i kakvi su nam izgledi za prolazak dalje,na kraju se sve može pročitati osim nogometa,svi sve znaju,a iz pustih komentara i prepirki samo se vrti u krug od prve do zadnje stranice.
Slika i prilika naše države,a nigdje nikoga da počisti ove što psuju,jer je to sramotno i nekulturno,nemaš pravo nikoga vrijeđat,jer psovkom više pokazuješ kakav si ti nego onaj kome je to upućeno.
Slika i prilika naše države,a nigdje nikoga da počisti ove što psuju,jer je to sramotno i nekulturno,nemaš pravo nikoga vrijeđat,jer psovkom više pokazuješ kakav si ti nego onaj kome je to upućeno.
Pravis se ti lud. Stadion ste ukrali od Veleza. Zna se ko je bio glavni tim prije nesretnog rata u Mostaru! I zna se koji tim je koristio taj stadion. I isto tako se zna kojem timu je stadion pod Bijelim brijegom bio misaona cinjenica jer mu je bilo zabranjeno da isti koristi.krmak je napisao/la:stadion je gradski, nemam pojma o cemu pricasIronMany je napisao/la:NA VELEZOVOM STADIONU! ZNAS TI TO VRLO DOBRO!krmak je napisao/la: na gradskome.
Da nije bio nesretnog rata, i dan danas bi vi tjerali loptu po kamenjaru i vukojebini.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
tako je, aj briši sadIronMany je napisao/la:Pravis se ti lud. Stadion ste ukrali od Veleza. Zna se ko je bio glavni tim prije nesretnog rata u Mostaru! I zna se koji tim je koristio taj stadion. I isto tako se zna kojem timu je stadion pod Bijelim brijegom bio misaona cinjenica jer mu je bilo zabranjeno da isti koristi.krmak je napisao/la:stadion je gradski, nemam pojma o cemu pricasIronMany je napisao/la:
NA VELEZOVOM STADIONU! ZNAS TI TO VRLO DOBRO!
Da nije bio nesretnog rata, i dan danas bi vi tjerali loptu po kamenjaru i vukojebini.

dosadan si brate
Zadnja izmjena: krmak, dana/u 18 jun 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
- 1988risha
- Kontakt:
Jozo navrati sutra... Ja samo navijam za odbojkašku žensku repku Hrvatske...jozinho je napisao/la:Znači otvorim temu da vidim što se priča o utakmici i kakvi su nam izgledi za prolazak dalje,na kraju se sve može pročitati osim nogometa,svi sve znaju,a iz pustih komentara i prepirki samo se vrti u krug od prve do zadnje stranice.
i podržavam onu teniserku Veić,jer mi se sviđa kako izgleda

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Pa sta's ti ocekivao.Dzoni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
I tako je jos jedna tema sj3bana.

U nas da golub prdne, ljudi bi to povezali s nacionalizmom.
Marksizam u skole!
pa čekalo se kraj brazil-meksiko..Rooney88 je napisao/la:Al` ne vjerujem sta im bi. Najednom, do maloprije sve 5, sve normalla i onda zaredase.Tribalian je napisao/la:Previse patetike, previseeee.
daje brazil dobio ne bi se provokatori javljali
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ocekujem eskalaciju sutra oko 2 sata poslije ponoci.TariqAli je napisao/la:Pa sta's ti ocekivao.Dzoni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
I tako je jos jedna tema sj3bana.![]()
U nas da golub prdne, ljudi bi to povezali s nacionalizmom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice provokatora, ima i gorih:

Dvije minute kasnije očiti kontakt Aguilara s Marcelom, puno intenzivniji nego onaj Lovrena i Freda, no turski sudac se nije usudio svirati penal za domaćine.

Virtu4l je napisao/la:Let aviona možete pratiti ovdje,
http://www.flightradar24.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Banjalučki Gaučosi...dobra dobra xd btw.boli me qrac za Hrvatskom...nadam se da neće proći grupu i to je to
A.F.C. Bournemouth!
Jesu li se 2006. tako radovali.Goalgetter je napisao/la:Sto se tice provokatora, ima i gorih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ja sam oplakaomandraX je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Let aviona možete pratiti ovdje,
http://www.flightradar24.com/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()

StarMo nije skutorija...
a i jeste iste inteligencije pa su vam smiješne ove stvarimandraX je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Let aviona možete pratiti ovdje,
http://www.flightradar24.com/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()

Ako nestane sa radara to su privremene smetnje.mandraX je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Let aviona možete pratiti ovdje,
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izgubili identitetGoalgetter je napisao/la:Sto se tice provokatora, ima i gorih:

Sad je sve jasno samo nas dvije pobjede vode dalje,sutra jednostavno moramo pobijediti Kamerun kako god znamo,večeras se vidjelo kako je sudac dopuštao malo čvršću igru meksikanaca,zato se ne bi iznenadio kad bi nas malo pogurao zbog onog što se događalo u prvom kolu i onda bi se u zadnjem kolu ponovila situacija iz 2006 protiv Australije kada je njima odgovarao i remi,a nama je igrala samo pobjeda,samo ovaj put sa sretnim ishodom po nas.
Nisu se ni stigli tada radovati,Argenticni uzese ekspresno taj setVirtu4l je napisao/la:Jesu li se 2006. tako radovali.Goalgetter je napisao/la:Sto se tice provokatora, ima i gorih:

.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 18 jun 2014, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.