@Zeljo_sampion
Da te pitam
Jel znas mozda ko ti je bio najbolji strijelac u utakmici s Gorenjem u Zetri,jel znas kakve je ulaze i goolove davao Međic,ili si mozda kakav fanatik koji igra kladionicu pa kad ti na txt izbaci da Bosna gubi,dodjes i kazes ma garant Doborac i Kapi zeznuli utakmicu
Decko dragi,ovdje govorimo o tome da Melic redovno kiksa kad ne smije da kiksa,da radi neke stvari koje mu je i sam "Imperator" govorio i svaki put mu na utakmici sugerise da ne radi kao sto je onaj neki njegov stil da skoci nesto pred golmana,pogleda prema tribinama i nesto osuta i i naravno ili fuli ili mu golman odbrani ko od šale
O tome je rijec pametnjakovicu,ali ne,bitno je da mi Bosnje vise guramo Melica od kojeg nemamo neke koristi u buducnosti jer ce kad tad otici,ali je vazno da smo dozvolili da se Jaskic otjera i popljuva koji ce biti extra bek ako ga povrijede ne budu sputavale i od kojeg cemo svi imati koristi u repki
Ali jock,nase treba pljuvati,a druge dizati u nebesa,zato smo tu gdje jesmo u svim sportovima i u svim segmentima drustva....
Svejedno mislim da je Melic dosta dao za Bosnu u ove protekle 2-3 sezone nego sto su naki Banici,Arnadovski,Nekici dali i dat ce za Bosnu da igraju 10 sezona
Da ne govorim o ovim sto RK Bosnu vide samo na TV,ili mozda na nekom forumu procitaju trac da je neko od rukometasa nekom svom jaranu,a taj jaran jaranu rekao a on svom rodjaku da on nema lafo plate i para
Koliko znam ne drma samo kriza u BiH,vec svugdje u svijetu,i u svim sportovima i najvecim kolektivima,ali bitno je da se vi bunite zato sto igraci nisu dobili platu prvog,vec 15-20 ili mozda sponzori nisu izvrsili na vrijeme uplate i svoje obaveze pa nije moguce da se odmah plati
Eto nam najboljeg primjera Gorenja,skresane su im plate za 50% pa ih je dobar dio ostao i dalje igra jer vole taj klub,fino im je i zele da ostvare neki uspjeh,ali jock,kod nas Bosnja daj samo pare i briga me za ostalo...Ako mu slucajno plata zakasni 1 dan,on odmah ode i javi Afazu,Oslobodjenju,Expresu i naravno internet trac tetkama kako im nema plate vec mjesecima i udri po klubu!!!!
xavi26 je napisao/la:najlakse je kritizirati, ali RK Bosna se trenutno sa vecinom ekipa ravnopravno bori za pobjedu, bilo kuci, bilo na strani, i da bi se ovakve utakmice dobijale potrebno je malo vise iskustva i kvaliteta, naravno i koja marka vise, nadam se da ce gro ove ekipe ostati i za sljedecu sezonu, i naravno smajlagic, pa da pokusamo napraviti iskorak u plasmanu!
Dobro si ovo rekao care,ali iskreno sve bi mi ovo imali i bila bi bolja situacija da nas se ne desava da od 12 klubova 1-2 kluba mogu mozda samo Bosni parirarati,ovo ostalo samo igra reda radi,i onda se cudimo zasto Bosna pada u pojedinim momentima kad ne bi smjela
Izgleda da je jedini i pravi nacin da se na primjeru NLB-a uvede i Balkanska liga u rukometu,koja ce privuci vise sponzora,pa tako i klubove natjerati da visu ulazu pa valjda cemo pored Bosne imati Slogu,Borac,Krivaju,Izvidjac
To tada se nadati da ce biti bolje
A ove pametnice sto RK Bosnu gledaju na FTV ili TV Vogosca reprize utakmica molio bi da se ne javljaju i ne pametuju,vec nek svoje lijene guzice podignu i dodju na Mojmilo pa da sami vide neke stvari