Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanić je asistirao za pogodak koliko sam ja vidio 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
- Kontakt:
Nisi dobro vidio, Lulić je bio asistent.Lampard8 je napisao/la:Pjanić je asistirao za pogodak koliko sam ja vidio
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja puno više očekujem od Mireta.On je majstor,to stoji,ali mu samo fali malo više muda u pojedinim situacijama.
On mora donijeti prevagu i nadam se da hoce u ove dvije naredne utakmice.Jednostavno mu nekad fali odlučnosti.
Meni je Bešić sinoć bio daleko najbolji.Bez respekta,pravi mudonja.
On mora donijeti prevagu i nadam se da hoce u ove dvije naredne utakmice.Jednostavno mu nekad fali odlučnosti.
Pjanić je dobar, ali molim vas nemojte ga uzdizati na račun nipodaštavanja Misketa, našeg najboljeg igrača sinoć i najboljeg igrača reprezentacije svih vremena. Pjanić zaista odlično barata s loptom, ali mislim da mu fali više odlučnosti i kuveta da bi bio konkretniji i produktivniji po čitav tim.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- RockyMaivia
- Kontakt:
Upravo tako,treba se usuditi nekad i opaliti sa 30m,pa sta bude.mocex je napisao/la:Ja puno više očekujem od Mireta.On je majstor,to stoji,ali mu samo fali malo više muda u pojedinim situacijama.
StarMo nije skutorija...
Mislim da se bas obratno radi,Pjanic se omalovazava a Miske uzdise..Evo gledam reprizu tekme i jos vise mi se svidja kako je odigrao Mire,svjetski..Svi zaboravljaju da je on za razliku od Misketa sinoc imao puno vise defanzivnih zadataka sto svakako oduzima i snage i vremena da se napravi u ofanzivi vise,ali i pored toga je vezao nasu igru i kontrolisao sredinu terena..Miske je briljirao prvih 15-20 min i onda nestao sa radara,tako da pored Besica i Pjanica ne moze biti ni blizu igraca utakmice..Ni blizu..Miske je majstor,ali nazalost nema snage..stolica je napisao/la:Pjanić je dobar, ali molim vas nemojte ga uzdizati na račun nipodaštavanja Misketa, našeg najboljeg igrača sinoć i najboljeg igrača reprezentacije svih vremena. Pjanić zaista odlično barata s loptom, ali mislim da mu fali više odlučnosti i kuveta da bi bio konkretniji i produktivniji po čitav tim.
I slazem se,nema razloga da se njih dvojica uopredjuju,bezveze je to..Sreca je nasa da imamo takva dva igraca u nasim redovima..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Principatus
- Kontakt:
Kompletan igrac, u defenzivi, ofanzivi. Jednostavno perverzno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo ću reći da oni koji neopravdano kritikuju Pjanića (inače našeg drugog najboljeg igrača sinoć, odmah iza Bešića), nemaju blage veze o fudbalu. Na svijetu postoji svega dvojica, trojica WC igrača koji su u stanju imati savršenu kontrolu lopte kao on, bilo to u defanzivi ili ofanzivi. Da ne govorim dalje o prenošenju lopte na protivničku polovicu s Mumetom, kada se počinje praviti akcija, ali to samo slijepac može previdjeti. Nema potrebe više pisati romane o njemu, jer ko je shvatio suštinu, shvatio je.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma Pjana lav na terenu, kao i sinoc svaki nas igrac, ne bi Pjanu mjenjao na sredini za ne znam kojeg igraca, jeste normalni 
Pjanic, Besic, Kolasinac taj trojac ce u buducnosti mnogo znacit nasoj repki.. da ne govorim o ostalima

Pjanic, Besic, Kolasinac taj trojac ce u buducnosti mnogo znacit nasoj repki.. da ne govorim o ostalima

FC Bayern !!!!!
Kakav je ovo tandem na sredini terena mi nismo ni svjesni..BavaracZenica je napisao/la:Ma Pjana lav na terenu, kao i sinoc svaki nas igrac, ne bi Pjanu mjenjao na sredini za ne znam kojeg igraca, jeste normalni

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je Susic malo samo vise mislio staviti Besica i Zahirovica iza ledja Pjanica i pustiti Pjanica da radi sta hoce na terenu. On je i ovako pored klizecih i defanzivnih zadataka pojeo Argentince u ofanzivi, zamislite da je imao potpunu slobodu kao Miske. Vrijeme je da prihvatimo da je Pjanic igracina, dok to vise Miske nije.
Celik!3,2,2.
Doduse, evo slavimo pobjedu zbog Pjaniceve dominacije...AjsKjub je napisao/la:Gringo brutalno ponizen.

Brutalno si uletio u ofsajd

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Re: Odg: Miralem Pjanić
Dodaj još Prćića, box to box igrača. Uhhh svjetska sredina.BavaracZenica je napisao/la:Ma Pjana lav na terenu, kao i sinoc svaki nas igrac, ne bi Pjanu mjenjao na sredini za ne znam kojeg igraca, jeste normalni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dobar, drugi najveci po kilometrazi...ali onaj slobodnjak kvari utisak. Da je vise drzak, mozda bi i zabio.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne moze jarane, tranzicija saltanja u mozgu ne ide tako brzo, Mirefrusticari i Safet ce to skontati ali najranije za godinu dana.AllGunsBlazing je napisao/la:Da je Susic malo samo vise mislio staviti Besica i Zahirovica iza ledja Pjanica i pustiti Pjanica da radi sta hoce na terenu. On je i ovako pored klizecih i defanzivnih zadataka pojeo Argentince u ofanzivi, zamislite da je imao potpunu slobodu kao Miske. Vrijeme je da prihvatimo da je Pjanic igracina, dok to vise Miske nije.
Svaka racionalna odluka kasni minimum godinu dana.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kao što je zakasnila ona 4-2-3-1? Pa smo je igrali samo protiv Francuske?DonCorleone je napisao/la:Svaka racionalna odluka kasni minimum godinu dana.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada smo igrali zadnju utakmicu u 4-2-3-1 sistemu izuzev pripremnih utakmica za SP?Virtu4l je napisao/la:Kao što je zakasnila ona 4-2-3-1? Pa smo je igrali samo protiv Francuske?DonCorleone je napisao/la:Svaka racionalna odluka kasni minimum godinu dana.
Ove kvalifikacije je obiljezilo krilo u vidu Ibisevica, i najsporiji vezni red u historiji modernog nogometa Medunjanin-Pjanic-Misimovic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pjanicu treba SLOBODA.
Ko god je gledao UZIVO nasu repku MORAO je zapaziti da Pjanic i Dzeko odskacu od drugih...oni koji nisu to zapazili,takvima se mogu samo nakloniti u vasem fudbalskom znanju...evo
Onaj ko misli da Pjanic/Besic-Misimovic je najbolje sto imamo,najbolje sto mozemo...grdno se vara..
Imamo napad(ne mogu se sjetiti ko ga je pokrenuo) i moramo da cekamo na Misketa da krene naprijed...igrac gleda gdje je Miske a on iza njega...lik mora da usporava igru da bi njemu dodao..ja sam se htjeo isjeci...
@Gringo
BEZOBRAZNO TVRDOGLAV...AFERIM MOMCINO
Svim ovima,koji su u tvom KLANU i koji nece protiv tebe rijeci reci..njima isto
to je znak podrske...bezobrazno ali "klanski"..
Ko god je gledao UZIVO nasu repku MORAO je zapaziti da Pjanic i Dzeko odskacu od drugih...oni koji nisu to zapazili,takvima se mogu samo nakloniti u vasem fudbalskom znanju...evo

Onaj ko misli da Pjanic/Besic-Misimovic je najbolje sto imamo,najbolje sto mozemo...grdno se vara..
Imamo napad(ne mogu se sjetiti ko ga je pokrenuo) i moramo da cekamo na Misketa da krene naprijed...igrac gleda gdje je Miske a on iza njega...lik mora da usporava igru da bi njemu dodao..ja sam se htjeo isjeci...
@Gringo

Svim ovima,koji su u tvom KLANU i koji nece protiv tebe rijeci reci..njima isto

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️