Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Ko prolazi grupu?

1. Brazil
270
46%
2. Hrvatska
153
26%
3. Meksiko
121
21%
4. Kamerun
43
7%

Ukupno glasova: 587

IronMany
Kontakt:

Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la IronMany » 17 jun 2014, 23:21

Ovdje je problem mnogih sto bukvalno shvataju neke stvari. Ne smijes iznijeti svoj stav, odmah ce glupani pomislit da ih mrzis.
Boli me kurko za Hrvatskom. Imamo pravo komentarisati kako hocemo sve dok to ne krsi pravila foruma. Ako neko zbog toga zakljucuje da smo mrzitelji Hrvatske reprezentacije, njegov problem jer je retardiran i ne moze da skonta da mozes volit samo onu reprezentaciju iz zemlje u kojoj si rodjen. U ovom slucaju to je BOSNA I HERCEGOVINA.
Za ovim azilantima sa dvostrukim pasosima i njihovim snenim pogledom preko Bosansko-hercegovacke granice prema Hrvatskoj, licno me zaboli krivuljko.

Zivi bili pa vidjeli ali mislim da ce se Hrvatska vratiti kuci poslije 3. utakmice. Mexico je puno puno bolja ekipa od njih.
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 17 jun 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jun 2014, 23:22

Saurman je napisao/la:Ovdje niko ne mrzi Hrvatsku. ;)
Ne mrzi niko Hrvatsku samo ne podnosimo nacionalsticki nastrojene komsije koje mrze sve koji ne vole "Lijepu nasu"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 jun 2014, 23:22

DukeOfWellington je napisao/la:
Kevin je napisao/la: samo sam zaljepio o čemu se raspravljalo u hr saboru...nisam ja ništa rekao ni izjavio...
Rasprava u saboru nema nikakve veze sa ovom temom. Šta nas briga šta Tuđmanovi ađutanti misle o ratu, ako imaju namjeru da sami sebe lažu to je njihov problem. A ti prestani da iritiraš selektivnim saborskim citatima.
zamisli tek kako je jadna ta drzava hrvatska kad im politicari diskutuju u saboru tko ce navijati za koga.. :crazy: hiljadu problema imaju bas ko' i BiH i pogledaj na sto oni koriste vrijeme.. :stop:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 jun 2014, 23:22

nadam se da Meksiko i Brazil prolaze dalje
A.F.C. Bournemouth!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jun 2014, 23:23

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Prelistao sam povrsinski, dali sam nesto propustio? Gledao sam uglavnom utakmicu i tu su bile Hrvatske zastave i dresovi pored nasih na Marakani. Meni dovoljno.
Propustio si mnogo toga. Siguran sam da su namjenski kupili karte za tu utakmicu da bi podržali zmajeve ;)
čovjek ne može da povjeruje :hmmmm:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jun 2014, 23:23

Lillard je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ovdje niko ne mrzi Hrvatsku. ;)
Pogotovo ti.

De svega ti budi musko pa napisi kako je, a ne s.rat konstantno.
Ne mrzim Hrvatsku,mrzim fašiste poput Šimunića kojeg većina bh Hrvata brani.

I kad kažem da Meksiko prolazi dalje to mislim isključivo na osnovu kvalitete koju pokazuju a ne što mrzim Hrvatsku.Još na prvim strancima ove teme sam rekao da je Meksiko uz Brazil najveći favorit za drugi krug.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 17 jun 2014, 23:23

kakvih glupana ima ovdje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 jun 2014, 23:24

Cuj to ne podrzavati komsije znaci mrziti ih... Mislim cemu rasprava, na svakoj temi neko ima nekog koga favorizuje. Na ovoj favorizujem: Brazil, Meksiko i Kamerun.. Idemo dalje.. :kafa:
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 17 jun 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jun 2014, 23:24

Principatus je napisao/la: Pitam se cemu ove provokacije...pa nismo na I*nde*xu :oops:

pa ebem mu miša nisi ti od juče na forumu. :mrgreen:
prisjeti se kako se ovdje prije 4 godine navijalo za ganu, njemačku, kako se svršavalo na pobjedu australije...
ko i sad, skoro identični likovi dominirali i tada.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 jun 2014, 23:24

Ovaj Kevin je mnogo gotivan lik, ja ne znam sta ovi pojedini na forumu hoce ali boze moj ima nas svakavih sa obje strane

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jun 2014, 23:24

Nemam nista protiv Hrvatske, bilo bi mi drago da prodju grupu, ali imam itekako nesto protiv onih koji su na dan tekme pisali ''Navijamo naravno za Argentinu, jer tamo Hrvati imaju veca prava nego u BiH'' :puke: . Negdje sam na twitteru citao da su to porucili i navijaci Zrinjskog.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 jun 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 17 jun 2014, 23:24

Kevin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Prelistao sam povrsinski, dali sam nesto propustio? Gledao sam uglavnom utakmicu i tu su bile Hrvatske zastave i dresovi pored nasih na Marakani. Meni dovoljno.
Propustio si mnogo toga. Siguran sam da su namjenski kupili karte za tu utakmicu da bi podržali zmajeve ;)
čovjek ne može da povjeruje :hmmmm:
kevine nije tebi lahko nikako. :lolno: ode rvatska al kući ...ponašaj se shodno tome.. :kafa:
Mićo je Fićo!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 jun 2014, 23:24

Auh, 'đe smo došli u pm, ljudi u saboru raspravljaju o Virtualu. :rol: :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jun 2014, 23:25

IronMany je napisao/la:Ovdje je problem mnogih sto bukvalno shvataju neke stvari. Ne smijes iznijeti svoj stav, odmah ce glupani pomislit da ih mrzis.
Boli me kurko za Hrvatskom. Imamo pravo komentarisati kako hocemo sve dok to ne krsi pravila foruma. Ako neko zbog toga zakljucuje da smo mrzitelji Hrvatske reprezentacije, njegov problem jer je retardiran i ne moze da skonta da mozes volit samo onu reprezentaciju iz zemlje u kojoj si rodjen. U ovom slucaju to je BOSNA I HERCEGOVINA.
Za ovim azilantima sa dvostrukim pasosima i njihovim snenim pogledom preko Bosansko-hercegovacke granice prema Hrvatskoj, licno me zaboli krivuljko.

Zivi bili pa vidjeli ali mislim da ce se Hrvatska vratiti kuci poslije 3. utakmice. Mexico je puno puno bolja ekipa od njih.
a čitaš li postove kad netko nešto napiše protiv BiH na njihovoj temi, bez obzira što je u skladu s temom :roll:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 jun 2014, 23:26

legenda reala je napisao/la:odlična utakmica iako je završena bez golova, Brazil kao što smo vijdeli protiv Hrvata nije pravi Brazil, više podsjećaju na Englesku ili Italiju, Mexico je iznenadio večeras i zaslužili su ovaj bod
Brazil je stvorio 5-6 mrtvih zicera. ;) Poprilicno su sigurni i kompaktni u odbrani, mada stoje ponekad preduboko i time dopustaju dosta prostora za prijtnju s distance (i vcrs i protiv Hrvata). Ma standardni Skolari - oyebine i mesari u veznom redu, napadi po bokovima, prekidi i potpuna sloboda u igri glavne zvijezde.

Mex ocajan u skoku i prekidima - to bi ih moglo kostati protiv Hrvata.

Brazil i Hrvatska idu dalje.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 17 jun 2014, 23:26

Goalgetter je napisao/la:Nemam nista protiv Hrvatske, bilo bi mi drago da prodju grupu, ali imam itekako nesto protiv onih koji su na dan tekme pisali ''Navijamo naravno za Argentinu, jer tamo Hrvati imaju veca prava nego u BiH'' :puke: .
Da, samo mislim da ne trebas generalizirati zbog takvih kretena kojih ima na sve tri strane JEDNAKO, barem iz postovanja prema onim koji podrzavaju BiH jer to predstavlja napad na neciji integritet.
Marksizam u skole!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2014, 23:27

mandraX je napisao/la:Auh, 'đe smo došli u pm, ljudi u saboru raspravljaju o Virtualu. :rol: :mrgreen:
Jeli se iz Rio de Janeira može direktno za Zagreb ili se presjeda u Frankfurtu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 jun 2014, 23:27

Tribalian je napisao/la:
Meksikanci imaju fascinantne likove u reprezentaciji , Ochoa , pa Rafael Márquez za koga sam veceras od Ace informacije putem tv-a saznao da je 1997. slucajno pozvan u reprezentaciju jer je Milutinovic hteo da pozove nekog drugog Márqueza i ne znam kako omasio i pozvao ovog :urnebes: kad se navedeni pojavio ovaj je to shvatio kao " znak" :urnebes: te Carlos Vela verovatno najbolji igrac Mexica ili jedan od dvojice najboljih , koji se uopste ne nalazi u reprezentaciji. :mrgreen:
:lol: :lol:

Ma vjeruj brate da me od njih nista ne cudi. Eto sam spominjes Velu, covjek ne zeli igrati za repku iz nekih razloga, da ga sada nazoves dotrcao bi do Brazila. Recimo Peralta je strasan ofanzivac, jedan od najboljih u Meksickoj ligi ali nikada nije dosao u Evropi, Argentinu ili Brazil i tesko da ce ikada. Pulido je mlad jos uvijek ali ubija u Meksiku i kada je pitan dali ima ambicije ka Evropi ostro je odgovorio kako ga fudbal van Meksika uopste ne zanima i da ga cak NE PRATI na TV-u. Jimenez je takodjer jedne prilike rekao kako mu je san cijelu karijeru provesti u Meksiku. Cudni su oni, itekako cudni, izuzetno srcan i ponosan narod sto se moze i kroz fudbal ukapirati.

Ali ih i razumijem u neku ruku. Zamisli ti da Zvezdin stadion prima 100.000 ljudi (Azteca)i da izadjes na teren i cujes onaj huk s tribina, poginuo bi za gol ako treba i nebi ti palo na pamet da odes. A i liga im je finansijski ojacala sto ce klubovima iz Evrope dodatno otezati dovodjenje Meksikanaca.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 17 jun 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 17 jun 2014, 23:27

IronMany je napisao/la:Ovdje je problem mnogih sto bukvalno shvataju neke stvari. Ne smijes iznijeti svoj stav, odmah ce glupani pomislit da ih mrzis.

ti ces mi reci koga ja mogu volit, majmuncino jedna. Idi drvi majmuna u wc.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jun 2014, 23:28

HercegovinaBosna je napisao/la: kevine nije tebi lahko nikako. :lolno: ode rvatska al kući ...ponašaj se shodno tome.. :kafa:
lako mi je dok je široki u vrhu :thumbup:
oće li otići kući ili ostati..bože moj...to je nogomet..nekad ide nekad ne..bez obzira koja repka bila :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.