FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gifron
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gifron » 17 jun 2014, 20:22

http://tuzlalive.ba/hasselbaink-dolazi-u-cetvrtak/" onclick="window.open(this.href);return false;

Opet ovi sami sebi j*bu mater, ko drzi ovaj retardirani portal?
Jedan grad, jedna ljubav!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jun 2014, 20:34

Svima koji rade u klubu i sl. treba zabraniti da daju izjave za ovo go.v.no od portala .

Dođi Jimmy čekamo te :mrgreen: .

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 jun 2014, 22:07

Neko spomenu ovog drugog Bekića (Almira),pitao sam ga neki dan u čaršiji jesi li potpisao za Slobodu kaže ma neću ovde,idem vani i to je to.

Drago mi za komšije iz Lukavca da im se ispunila želja slikati se sa Azmirom,ipak je to svjetski čovjek :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 17 jun 2014, 22:27

Joge 90 posto dolazi ...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 jun 2014, 23:03

Svaka cast svima al mi se nikako ne sviđa sto se povezujemo samo sa igracima koji su vec igrali u Slobodi,treba malo prosirit vidike.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 jun 2014, 23:06

Neka Joge je zasluzio a daleko od toga da ne moze posluziti pa jbm ga necemo igrat europu pa da nam odma trebaju skupi stranci.. Svakako da bi bio dobar transfer obostrano.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 23:37

moje misljenje je da Joge nije za Slobode...nemoze on igrat vise na onom nivou na kojem je igrao nekad prije povrede a kamoli da napravi neki napredak....prva liga federacije ok i ta neka sredina PL...za vrh tabele je smijesno i naglasavat da ne bi imao mjesta ni u jednoj ozbiljnijoj ekipi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 jun 2014, 00:13

Sto se Jogeta tice, znam ga licno i mislim da je bio odlican stoper za nase lige, al covjek je operiso obje prepone, napravio pauzu vecu od godinu dana u 31. godini i vratio se u Radnicki, ako ce vec dolazit onda moze doc tek kao 3 stoper i to 3 bi bilo rizicno, mislim da on ne moze vise igrat na visokom nivou, na treningu sigurno moze pomoc mladjim stoperima da napreduju i to bi bilo sve, dovest ga u tom slucaju da bude alternativa, da odigra kup utakmicu kad je zgusnut raspored i to je sve i polako ga spremat za trenerske vode :)

Od mene on svakako ima veliko postovanje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Maxi
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Maxi » 18 jun 2014, 00:14

U današnjem Sportu Salihamidžić izjavio da je bio sa Azmirom na utakmici i da su pričali o nekim pojačanjima, među njima je spomenuo Zlatana Muslimovića. Sutra ću tačno napisati, mrsko mi sad tražiti.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jun 2014, 00:15

Zodiac je napisao/la:Svaka cast svima al mi se nikako ne sviđa sto se povezujemo samo sa igracima koji su vec igrali u Slobodi,treba malo prosirit vidike.
Slažem se s tobom u potpunosti.

Hajde ako na polusezoni nismo mogli dovesti boljih pojačanja (mada su se i ova iskazala kao ekstra za 1.FBiH), sad ima mnogo više igrača u opticaju i sad smo u PL, a plus ako JFH bude tu.
Ako smo već okrenuli novu stranicu u svakom pogledu i upravljački, i administrativno, navijački, stilu igre i ostalom onda se trebamo pustiti i tog sentimentalnog vezivanja ako želimo nešto više od polovine tabele. Po meni Joge može na klupu a i to da mu isplatimo ako smo mu nešto dužni, ne sjećam se baš najbolje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 jun 2014, 00:33

Coraco je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Svaka cast svima al mi se nikako ne sviđa sto se povezujemo samo sa igracima koji su vec igrali u Slobodi,treba malo prosirit vidike.

Hajde ako na polusezoni nismo mogli dovesti boljih pojačanja (mada su se i ova iskazala kao ekstra za 1.FBiH), sad ima mnogo više igrača u opticaju i sad smo u PL, a plus ako JFH bude tu.
Ako smo već okrenuli novu stranicu u svakom pogledu i upravljački, i administrativno, navijački, stilu igre i ostalom onda se trebamo pustiti i tog sentimentalnog vezivanja ako želimo nešto više od polovine tabele. Po meni Joge može na klupu a i to da mu isplatimo ako smo mu nešto dužni, ne sjećam se baš najbolje.
e dobro je da se ne sjecas,brate :D :D ...inace,duzni smo mu :D :D ...vjerovatno ce zato i bit vracen u Slobodu...e to me nervira...kompenzira se neki dug sa sezonom u Slobodi...uglavnom,vec sam napisao...ako se dovede JFH sigurno se nece dovodit da bi se pobjedzivale obarske,slavije i travnici...on ako nas uzme trazit ce sigurno i adekvatna pojacanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 jun 2014, 00:38

Joge je dobio presudu , Sloboda mu mora isplatiti do pocetka PL 20 350 KM . E sad posto mi imamo pametnog predsjednika , vrlo je moguce da Joge dobije dio para NA RUKE , a dio da " odradi " za nas i da se dug kvita kroz plate ... ili slicno . Fakticki bi dobili besplatno Jogeta kojem svakako moramo isplatiti kesh , ako shvatate !!!

Po meni to bi bio odlican potez , Joge bi pojacao konkurenciju , a dali bi igrao to bi odlucivao nas buduci trener ...

p.s. Ciro je rekao nedavno da su u Slobodi budale sto nisu angazovali " onog plavog momka iz Lukavca " ... ziva istina , cak je pisalo i u sportu , imam negdje taj sport u kuci ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2014, 00:39

Moze Joge, odlican je kao backup. Taman da nadoknadi onu izgubljenu sezonu zbog povrede a i da oprosti kakav dug ako ga uopste ima. :mrgreen:

Moze i Muslimovic. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jun 2014, 00:45

staragarda je napisao/la:
Coraco je napisao/la:

e dobro je da se ne sjecas,brate :D :D ...inace,duzni smo mu :D :D ...vjerovatno ce zato i bit vracen u Slobodu...e to me nervira...kompenzira se neki dug sa sezonom u Slobodi...uglavnom,vec sam napisao...ako se dovede JFH sigurno se nece dovodit da bi se pobjedzivale obarske,slavije i travnici...on ako nas uzme trazit ce sigurno i adekvatna pojacanja
Nema Azmir para za adekvatna pojacanja :mrgreen:

I zamolio bih vas da se ne osvrcete na komentare pojedinih forumasa ! Kad ja mogu mozete i vi :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jun 2014, 00:56

harry_90 je napisao/la:I zamolio bih vas da se ne osvrcete na komentare pojedinih forumasa ! Kad ja mogu mozete i vi :lol:
Ja kontam kako to ti uspiješ istrpit :urnebes:

Dobro je, nije 20 000 puno. Ja jedva čekam da Kuduz i Husić dobiju pedalu, nešto ih ne mogu ni zamislit sa nama u PL.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jun 2014, 00:59

@Coraco

Borim se nekako,mozes zamislit kako mi je,ali ko se zadnji smije najsladje se smije :mrgreen:

Jel u cetvrtak JFH dolazi? ima li kakvih pojacanja,hebo Joguncica..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 jun 2014, 01:30

Čisto da ubijem vrijeme... Ništa od podataka ne mora biti tačno :)
slikaslika

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jun 2014, 01:31

Upravo kuduzovica se cim prije rijesit a i husica isto tako.. sto se tice neke komparacije pl i prve lige fbih nema tu vece razlike u kvalitetu, tako da mi vec imamo ekipu za ostanak u ligi a ako je plan da se rizikuje s ulaganjima i ganjanjem europe i da se tako smanje dugovi onda ce bit pravo veselo :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 18 jun 2014, 07:52

Gifron je napisao/la:http://tuzlalive.ba/hasselbaink-dolazi-u-cetvrtak/

Opet ovi sami sebi j*bu mater, ko drzi ovaj retardirani portal?
tuzlalive.ba = Expiscore d.o.o. Sarajevo
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 18 jun 2014, 08:54

Zodiac je napisao/la:Svima koji rade u klubu i sl. treba zabraniti da daju izjave za ovo go.v.no od portala .

Dođi Jimmy čekamo te :mrgreen: .
+
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.