Džeki treba logistika kao za koncert U2-a.Rosicky je napisao/la:Furymaker je napisao/la:niste daleko od toga , ni ja ne volim igraca koji ne moze voditi loptu i koji se ne krece bez nje ..Gunner4 je napisao/la:Ovde se odavno misli da je Dzeko panjzato nas pola foruma ne moze organski...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+1
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
čovjek ima perfektan "passing accuracy" a takođe' ima i "winning mentality"..dakako mislim na MikelaSaurman je napisao/la:Dovođenje klauna Balotellija bila bi veća greška nego kad je došao Arteta.
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zvat ćemo ga a ti se naguzi,samo molim te prestani više spamat

rambo16 je napisao/la:čovjek ima perfektan "passing accuracy" a takođe' ima i "winning mentality"..dakako mislim na MikelaSaurman je napisao/la:Dovođenje klauna Balotellija bila bi veća greška nego kad je došao Arteta.
Vidio sam taj "winning mentality" u par mečeva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
i jaSaurman je napisao/la:rambo16 je napisao/la:čovjek ima perfektan "passing accuracy" a takođe' ima i "winning mentality"..dakako mislim na MikelaSaurman je napisao/la:Dovođenje klauna Balotellija bila bi veća greška nego kad je došao Arteta.
Vidio sam taj "winning mentality" u par mečeva.
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Na samo par meceva? Wenger taj WM vidi vec tri godine 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
do ove sezone, kad nije igro arteta - nije igro arsenalBigBigBang je napisao/la:Na samo par meceva? Wenger taj WM vidi vec tri godine

- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel to ga branis dede ti, yebo te on u pakaš, najveći debil koji je igrao za arsenal odavno, doduše nije ni on kriv toliko koliko je kriv wenger koji ga forsira na pogrešnoj poziciji, al et ovaj se ne buni i njemu je samo daj da igram pa kako god i zato yebem i njemu i wengeru famalijuDennis je napisao/la:do ove sezone, kad nije igro arteta - nije igro arsenalBigBigBang je napisao/la:Na samo par meceva? Wenger taj WM vidi vec tri godine
Inače ne odgovaram na ovaj način, ali - ti nemaš pojma o čemu pričašQUARTERBACK je napisao/la:jel to ga branis dede ti, yebo te on u pakaš, najveći debil koji je igrao za arsenal odavno, doduše nije ni on kriv toliko koliko je kriv wenger koji ga forsira na pogrešnoj poziciji, al et ovaj se ne buni i njemu je samo daj da igram pa kako god i zato yebem i njemu i wengeru famalijuDennis je napisao/la:do ove sezone, kad nije igro arteta - nije igro arsenalBigBigBang je napisao/la:Na samo par meceva? Wenger taj WM vidi vec tri godine
Arteta zaslužuje naše poštovanje jer nas je zajedno sa RvP-om odveo u ligu prvaka.
Nije njegova krivica što igra na poziciju za koju nije stvoren.
-
- Kontakt:
Ma dajte molim vas
cuj Arteta nas odveo u LP i to ni manje ni vise u istu recenicu sa RVP
Ta panjina nas nigdje nije odvela igrao je prvu postavu jer nije bio niko bolji tu, RVP sam vukao ekipu pa se ovaj traktor tu prosvercao kao neki bitan igrac a ustvari je **** od igraca bilo ko da je te sezone igrao umjesto njega mi ne bi bili nista losiji.

Ta panjina nas nigdje nije odvela igrao je prvu postavu jer nije bio niko bolji tu, RVP sam vukao ekipu pa se ovaj traktor tu prosvercao kao neki bitan igrac a ustvari je **** od igraca bilo ko da je te sezone igrao umjesto njega mi ne bi bili nista losiji.
To je Artetina prirodna pozicija. Pričao je u intervjuu o tome kako mu je Guardiola u barci bio mentor. I ispričo na duboko i na široko i kako je sretan što nakon dugo vremena u evertonu, može doć nazad na svoju prirodnu poziciju.Rosicky je napisao/la:Arteta zaslužuje naše poštovanje jer nas je zajedno sa RvP-om odveo u ligu prvaka.
Danas je star i vrijeme ga je pregazilo, ali je u prve dvije sezone igrao vrhunski.
može vrhunski popušiti ćunu voajeru koji takvog krepanca drži u igri,magare koje nezna s koje strane prići protivniku,smeće od igrača koji više nema šta raditi u klubu,a još gore glumiti dmf-a
-
- Kontakt:
A i na amfu je bio strasan u toj cuvenoj njegovoj najboljoj sezoni sjetimo se samo koliko je asistencija imao

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ma lik se kreće ko žaba da li igra amf,cmf ili dmf,jedino mu funkcionira frizura,najbolja opcija ga nekome uvaliti u nekoj razmjeni igrača
-
- Kontakt:
Slavicu dan kad ta spodoba ode iz Arsenala vise nego onda kad dovedosmo Ozila...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.