Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Sve mogu razumijeti, ali da jedan Fernandinho poslije extra sezone u City-u ne može igrati ne kontam stvarno. On bi im baš legao.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa ovaj Jo bi kod nas bio upitan za poziv a igra za **** Brazil 
Jes ovaj dosadan sa "pakerom"
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zato sto dok su ga svi zivi trazili, u Evropi naravno, on nije zelio da ide iz Meksika pa je nakupio nekih 6-7 godina a mogao je otici i ranije jer je bila potraznja i jedno vrijeme prava "jagma" za njim. Sada je SLOBODAN igrac, mislim da je raskinuo ugovor u Francuskoj.Cartman je napisao/la:
Zasto ovaj Ochoa ne brani za veci klub?
Neymar je presebican, al` fkt previse.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Evo ga Chicha unutra. Ocekujem da im zabije baju u stilu kao sto to radi u Unitedu kad ulazi sa klupe.
Idemo Mexicooooo
Idemo Mexicooooo
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Taj Damiao je dao 10 golova prosle sezoneKaunas je napisao/la:Zasto Leandro Damiao iz Internacionala nije pozvan, bolji je od Freda 3 puta![]()
Evo Joa, nisam cuo za njega od vremena dok je u Cityu igrao, valjda je to taj
Ochoa
Svaki selektor ima svog bratića.Donnie Darko je napisao/la:Pa ovaj Jo bi kod nas bio upitan za poziv a igra za **** Brazil
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Evo Spaho hvali Joa,poslije ovog suta je rekao da je Jo lose sutirao.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Damiao je mislim bio povrijedjen, al je i s jednom nogom bolji od ova 2 hrasta
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jo u stilu Elvedina Varupe
15.10.2013.
-
Nerminovic
- Kontakt:
World Cup 2014 @WorIdCupp
Mexican goalkeeper Guillermo Ochoa has 6 fingers on his right hand

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma isti je to tip veznjaka kao i gustavo/paulino/ramires...Brazil nema kreativca osim Neymara i donekle oscaraJanez je napisao/la:Sve mogu razumijeti, ali da jedan Fernandinho poslije extra sezone u City-u ne može igrati ne kontam stvarno. On bi im baš legao.![]()
nije to valjda "onaj" Jo 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
HoaxNerminovic je napisao/la:World Cup 2014 @WorIdCupp
- Goalgetter
- Kontakt:
Da, koji igra kao da ima dva gipsa na nogama.nedim93 je napisao/la:nije to valjda "onaj" Jo
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Rooney88 je napisao/la:Zato sto dok su ga svi zivi trazili, u Evropi naravno, on nije zelio da ide iz Meksika pa je nakupio nekih 6-7 godina a mogao je otici i ranije jer je bila potraznja i jedno vrijeme prava "jagma" za njim. Sada je SLOBODAN igrac, mislim da je raskinuo ugovor u Francuskoj.Cartman je napisao/la:
Zasto ovaj Ochoa ne brani za veci klub?
Neymar je presebican, al` fkt previse.
Ovaj golman Mexica je prosle sezone primio 80 ? golova u Francuskoj.Nije cudo da su ispali iz prve lige ,al ga veceras ide.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ovo je bilo za crveni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogo mu je nogu slomiti
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ma shvatam brate, ali me niko ne može ubijediti da ne bi bolje odigrao i možda puno više valjao od Gustava i ostalih nabrojanih.BABADZO je napisao/la:Ma isti je to tip veznjaka kao i gustavo/paulino/ramires...Brazil nema kreativca osim Neymara i donekle oscaraJanez je napisao/la:Sve mogu razumijeti, ali da jedan Fernandinho poslije extra sezone u City-u ne može igrati ne kontam stvarno. On bi im baš legao.![]()
Spaha indentičan sinoć prekršaj nad Aguerom i žuti, tako da...
A ovo mi je najbolji detalj dosda bio , rukovanje Silve i Hernandeza
A ovo mi je najbolji detalj dosda bio , rukovanje Silve i Hernandeza
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.