Ajmoooooooo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Debil, fura isti tim koji je igrao i prijateljske ,paulino ,gustavo,ramires,ne znas ko je goriOnlyUnited je napisao/la:Fernandihno/Wilian klupa...
Koje odsustvo inventivnosti, fantazije, Brazil postaje trkacki tim. Jos im samo fali Mourinho kao selektor.Bra XI: Julio Cesar, Dani Alves, Thiago Silva (c), David Luiz, Marcelo, Paulinho, Fred, Neymar, Oscar, Ramires, Luiz Gustavo
Pa zar nije ozljeđen?Nerminovic je napisao/la:nema hulk![]()
I meni samo zbog Scolaria. Nije pozvao Ronaldinha, da bog da svaku izgubio.Otelo je napisao/la:Ja se nadam da Meksikanci danas mogu do pobjede jer mi je Brazil najmrza ekipa na ovom SP tako da....
Dva odlicna vezna... U 4-2-3-1, Fernandihno-Gustavo, iznad Neymar-Oscar-Wilian i u spicu Fred (iako mislim da je taraba ziva)...suhi je napisao/la:Debil, fura isti tim koji je igrao i prijateljske ,paulino ,gustavo,ramires,ne znas ko je goriOnlyUnited je napisao/la:Fernandihno/Wilian klupa...
Ma, meni je ova citava njihova reprezentacija odvratnaUnofficialpage je napisao/la:I meni samo zbog Scolaria. Nije pozvao Ronaldinha, da bog da svaku izgubio.Otelo je napisao/la:Ja se nadam da Meksikanci danas mogu do pobjede jer mi je Brazil najmrza ekipa na ovom SP tako da....
Jel ista stvar sa bilo kakvim porazom Meksika od 3 razlike?Lillard je napisao/la:Ovo je jako bitna utakmica za nas, naravno u slucaju da mi pobijedimo Kamerun. Ako Brazil pobijedi 2:0 nama onda odgovara nerijeseno protiv Meksika.
Trpaj Meksikance
Koji će mu klinac RonaldinhoUnofficialpage je napisao/la:I meni samo zbog Scolaria. Nije pozvao Ronaldinha, da bog da svaku izgubio.Otelo je napisao/la:Ja se nadam da Meksikanci danas mogu do pobjede jer mi je Brazil najmrza ekipa na ovom SP tako da....
Da.SiamoNoi je napisao/la:Jel ista stvar sa bilo kakvim porazom Meksika od 3 razlike?Lillard je napisao/la:Ovo je jako bitna utakmica za nas, naravno u slucaju da mi pobijedimo Kamerun. Ako Brazil pobijedi 2:0 nama onda odgovara nerijeseno protiv Meksika.
Trpaj Meksikance
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.