Ma sereš ?OnlyUnited je napisao/la:Steta...
Grupa H (Belgija, Alžir, Rusija, Južna Koreja)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa H (Belgija, Alžir, Rusija, Južna Koreja)
čovjek pogodio sam izmjenama samo takosuhi je napisao/la:Jadna ova belgija s ovim klocem na klupi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U tebe onda neki minijaturni tvDukeOfWellington je napisao/la: Kakva lopta, ja na TV-u nisam vidio da lopta može tamo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Drago mi je sto Alzir gubi jer ni jedna ekipa nije dosla bunkerom do boda (na ovom prvenstvu) pa nece ni oni.
Hoces bod/bodove igraju fudbal a ne glumi neku koja ne da prije braka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sudija je sumnjiv pravo u drugom poluvremenu. Puno faulova nije svirao Alžiru. Nisam ni ja siguran, ali mi se učinilo da je faul.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čini mi se da je bio faul Bruynea kod onog oduzimanja lopte za ovaj napad, mada nisam siguran
Zasluženo vodstvo, ipak su se Alžirci bili previše povukli.
Ovi su trebali startati ,odavno ne bi bilo problemaKaunas je napisao/la:čovjek pogodio sam izmjenama samo takosuhi je napisao/la:Jadna ova belgija s ovim klocem na klupi
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije do TV-a nego do opažanja.rio_Ferdy88 je napisao/la:U tebe onda neki minijaturni tvDukeOfWellington je napisao/la: Kakva lopta, ja na TV-u nisam vidio da lopta može tamo.
Iran je igrao ultrabunkerOtelo je napisao/la:Drago mi je sto Alzir gubi jer ni jedna ekipa nije dosla bunkerom do boda (na ovom prvenstvu) pa nece ni oni.
jest argentinaOtelo je napisao/la:Drago mi je sto Alzir gubi jer ni jedna ekipa nije dosla bunkerom do boda (na ovom prvenstvu) pa nece ni oni.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma kakav Fella, gdje ce on startati.
Mislim iako nisam nesto za Belgiju, momcina je okrenuo utakmicu, istina samo tuce glOvom, ali i to je nesto..
- Ed Woodward for Prime Minister !
don_burza je napisao/la:Belgiju izvlači Velibor Dzarovski prelazom
Sent from my iPhone using Tapatalk
pogodi čovjek
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 17 jun 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
A jeste mi i dalje nejasno, kako Radja nema ovde mesta, pa bar klupa da bude, a prva postava je glat.
- alan_kardec
- Kontakt:
Šteta.
Recimo Grčka. A zanimljivo, čak i kad Grci ne igraju bunker, neka stručna lica im to pripisuju.SiamoNoi je napisao/la:Fascinantno mi je selektivno uzdizanje bunkera,organizirane obrane kako god.Da je umjesto ovog Alzira tu neka druga "narodu"/pojedincima "neomiljena" ekipa (bilo klub bilo reprezentacija) bila bi skroz druga prica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma oni makar nisu pokazali da se mogu nadigravati, dok Alzir u prvih pola sata jest.nedim93 je napisao/la:jest argentinaOtelo je napisao/la:Drago mi je sto Alzir gubi jer ni jedna ekipa nije dosla bunkerom do boda (na ovom prvenstvu) pa nece ni oni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zakacio se trenerom koliko se sjecam,zbog muke zvane de bruyneParadajz je napisao/la:A jeste mi i dalje nejasno, kako Radja nema ovde mesta, pa bar klupa da bude, a prva postava je glat.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Najveca misterija. Prva postava lagano. Mozda Serie A nije zanimljiva Wilmotsu.Paradajz je napisao/la:A jeste mi i dalje nejasno, kako Radja nema ovde mesta, pa bar klupa da bude, a prva postava je glat.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- schweinsteiger
- Kontakt:
@Krokodil evo ih 
Ko bi rekao da ce Fellaini pokrenuti preokret
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Ko bi rekao da ce Fellaini pokrenuti preokret
#miasanmia
alzir smijesna ekipa
. raspali se skroz nakon gola fellainia.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
aydin_galatasaray
- Kontakt:
Marouane Fellaini,jel ti zao protiv vlastite brace?

- schweinsteiger
- Kontakt:
Prikazali su ponovljeni,nije vidjelo faula.Cist start bioDonnie Darko je napisao/la:Sudija je sumnjiv pravo u drugom poluvremenu. Puno faulova nije svirao Alžiru. Nisam ni ja siguran, ali mi se učinilo da je faul.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čini mi se da je bio faul Bruynea kod onog oduzimanja lopte za ovaj napad, mada nisam siguran
Zasluženo vodstvo, ipak su se Alžirci bili previše povukli.
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.