ja sam umro od smijeha,ne mogu da dođem sebi
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Evil Genius II
prelazak u romu uz privatne instrukcije kod danielea de rossija koga ce u buducnosti zamijeniti kao najbolji defanzivni vezni svijeta bi mu bio najpametniji potez

Muhamed Besic aka Pukovnik ! 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- tyler durden
- Kontakt:
Koliki procenat dodavanja je imao Besic? 
-
RiverPlate
- Kontakt:
98 postotyler durden je napisao/la:Koliki procenat dodavanja je imao Besic?
Grbavica naš je Hram!!!
92% uspješnih dodavanjatyler durden je napisao/la:Koliki procenat dodavanja je imao Besic?
54 od 59
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evil Genius II je napisao/la:prelazak u romu uz privatne instrukcije kod danielea de rossija koga ce u buducnosti zamijeniti kao najbolji defanzivni vezni svijeta bi mu bio najpametniji potez![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Bundesliga -> Leverkusen, Schalke, Gladbach najbolja rjesenja.
Moze i Engleska, u Tottenham, kao sto se i najavljivalo prije. Everton isto tu negdje kruzi.
Moze i Engleska, u Tottenham, kao sto se i najavljivalo prije. Everton isto tu negdje kruzi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moja zelja je da ide negdje gdje nece imati preveliku konkurenciju.
Mada, kad malo bolje razmislim, pa on uopste ne moze imati konkurenciju.
Mada, kad malo bolje razmislim, pa on uopste ne moze imati konkurenciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
- Nisam umoran, a mislim da to mogu zahvaliti svojoj discipliniranosti i spremnosti. U odličnoj sam formi i vjerujem da ni u narednim mečevima neću imati problema, rekao je Bešić u razgovoru za mađarski Nemzeti Sport.
Na pitanje koliko je bilo teško igrati protiv Messija, Bešić je odgovorio:
- Bilo je to sjajno iskustvo. Možda zvuči iznenađujuće, ali nije bilo teško igrati protiv njega.
Bešić je priznao i da je pet puta pogledao snimak utakmice i da mu i danas nije jasno kako se sudario sa Bičakčićem prije Messijevog gola.
- Ne razumijem šta se dogodilo i žao mi je zbog toga.
On smatra da BiH ima potencijala da napravi veliki rezultat na SP-u.
- Trebaju nam najmanje četiri boda iz preostale dvije utakmice ako želimo proći u naredni krug – rekao je Bešić i dadao da su svi sretni zbog njegovog dobrog nastupa protiv Argentine, ali nije želio pričati o svojoj budućnosti i eventualnom napuštanju mađarskog Ferencvarosa.
Goalgetter je napisao/la:- Nisam umoran, a mislim da to mogu zahvaliti svojoj discipliniranosti i spremnosti. U odličnoj sam formi i vjerujem da ni u narednim mečevima neću imati problema, rekao je Bešić u razgovoru za mađarski Nemzeti Sport.
- Bilo je to sjajno iskustvo. Možda zvuči iznenađujuće, ali nije bilo teško igrati protiv njega.
Bešić je priznao i da je pet puta pogledao snimak utakmice i da mu i danas nije jasno kako se sudario sa Bičakčićem prije Messijevog gola.
- Trebaju nam najmanje četiri boda iz preostale dvije utakmice ako želimo proći u naredni krug – rekao je Bešić i dadao da su svi sretni zbog njegovog dobrog nastupa protiv Argentine, ali nije želio pričati o svojoj budućnosti i eventualnom napuštanju mađarskog Ferencvarosa.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ma ljudi Messi je zasicen igrac i rijetko ga sta motivise vise..
jedna od rijetkih stvari koja ga jos uvijek motivise je zelja za titulom prvaka Svijeta, a i to mu je Besic zgadio.
jedna od rijetkih stvari koja ga jos uvijek motivise je zelja za titulom prvaka Svijeta, a i to mu je Besic zgadio.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- tyler durden
- Kontakt:
hahaha koji carGoalgetter je napisao/la:- Nisam umoran, a mislim da to mogu zahvaliti svojoj discipliniranosti i spremnosti. U odličnoj sam formi i vjerujem da ni u narednim mečevima neću imati problema, rekao je Bešić u razgovoru za mađarski Nemzeti Sport.
- Trebaju nam najmanje četiri boda iz preostale dvije utakmice ako želimo proći u naredni krug – rekao je Bešić i dadao da su svi sretni zbog njegovog dobrog nastupa protiv Argentine, ali nije želio pričati o svojoj budućnosti i eventualnom napuštanju mađarskog Ferencvarosa.![]()
Ovaj klip gdje ga snimaju na kraju tekme, ovo je neopisivo, iz njeg bije bijes, ne bi bio ovim nigerima u koži, on i Seo će ih pobit
-
Nerminovic
- Kontakt:
http://www.24sata.info/sport/fudbal/198 ... njaka.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Direktor kluba Ferencvarosi, Orosz Pal je rekao da cekati sa ponudama Besica i rekao je da nema smisla da Besic ide ispod 4 miliona eura.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
makar možemo biti sigurno da neće u Dinamo, al' kakva budala je Maminjo, ne bi me čudilo da to plati 
4 miliona je itekako prihvatljiv rizik za svaki Evropski klub (lige petice), vrlo lako za godinu dana može koštati 15.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Šokiram sam činjenicom da ovu sliku još nisam vidio fotošopiranu sa Mesijem ispod.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], General505, Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.