I ja sam stariji, i mene polako napusta sjecanje al' se ne dam. Probaj sa ginkom kao i ja sto se dovijam.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Izvinite jesu li se ovo fukare afirmisale kao navijacka skupina u drugoj ligi. Nesto ih se ne sjecam od prije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ja sam stariji, i mene polako napusta sjecanje al' se ne dam. Probaj sa ginkom kao i ja sto se dovijam.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Izvinite jesu li se ovo fukare afirmisale kao navijacka skupina u drugoj ligi. Nesto ih se ne sjecam od prije
Ako smo se borili za opstanak svake sezone i ako ste nam vi prodavali bodove da bi prezivili u drustvu najboljih onda vam ne stoji prica da smo mi prodali bodove Gosku da bi vi ispali????fukaratz je napisao/la:kad su vas sa stadiona izbacivali Sloboda prva odustala od razigravanja a imali smo ubjedljivo najjacu ekipu u to vrijeme a da se mene pita nek vas ugase libo me racku! vi nekog SPASAVALI jado jadni borite se za opstanak svake sezone (izuzev prosle) i kao nekom nesto davali pitaj nekog iz uprave koliko puta vam je Sloboda pustila! jos nesto **** taj klub koji nema primat u svom gradu, o navijacima necu govoriti onih 13 i po djecaka iza gola sve govoriMostaracVelezovac je napisao/la:Ima jedna u Mostaru, kaze:fukaratz je napisao/la:NeretvanskaPastrmka ziv bio nemoj se javljatiuprava iz tvog sugavog klubica je 3-4 puta molika nase da igraju pod rucnom jer vam je trebalo za opstanak a te bodove nikad niste vratili
i spusti se malo na zemlju prva sezona da se niste borili za opstanak i vi odma pucate na nekakav vrh
moglo bi vam se o glavu obiti kao i Zenicanima prosle sezone
Kad vidis fukaru da se dusi u Neretvi, stavi mu element u ruku.
Tako nam i treba sto smo imali posla s vama kad ne valjate nista. Spasili smo vam guzicu 300 puta i jednom dodje odlucniji tim i pobjedi posteno i sportski i imate obraza kakit i pricat o zavjerama i urotama drugih. Pali ste jer ste bili losi a ne zato sto je Gosk uzeo Veleza za 3 boda (nazalost) ali posteno. Krivi ste sami isto ko i Velez one sezone kad je ispao - sam pao sam se ubio. A vratili ste se jer ste bili bolji. Isto ko i Velez kad se vratio. A krivit druge za svoj neuspjeh je hinjski.
Ps... i jos nesto - ovaj "klupcic" je postigao nesto sto tvoja klupcina moze gledat samo na televiziji. Procitaj potpis.
Bilo je normalno dok nije dosao fukaratz inace rudar iz lipnice pored tuzleKevin je napisao/la:koja prepucavanja
ne zna se ko na koga udara..
defektas u Lipnici nema rudnikaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bilo je normalno dok nije dosao fukaratz inace rudar iz lipnice pored tuzleKevin je napisao/la:koja prepucavanja
ne zna se ko na koga udara..
Ma jok. Vi ćete u Evropu, čuvaj pare da odeš na koje gostovanje.Probisvjet je napisao/la:Zategnuti odnosi. Valja meni preko Kamenskog u Makarsku.
ebo Makarsku Vodice su INProbisvjet je napisao/la:Zategnuti odnosi. Valja meni preko Kamenskog u Makarsku.
livadari igrali 3 sezone drugu ligu i nasli se javljatiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Idite bola pratit kosarku. Svako u fudbalskom i navijackom svijetu nikad nista niste predstavljali![]()
![]()
. Vazda ste bili drugoligasi
sad vi ispadnite i biti će vam opet lijepohilmo je napisao/la:Eee kako je lijepo bilo protekle dvije sezone
Pa vi je igrate ima 60 godinafukaratz je napisao/la:livadari igrali 3 sezone drugu ligu i nasli se javljatiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Idite bola pratit kosarku. Svako u fudbalskom i navijackom svijetu nikad nista niste predstavljali![]()
![]()
stadion u Vrapcicima hram BH fudbala
**** ga zrinjski prvak 3 puta, slobode nema ni na mapi. Ako budete previse bezobrazni vodit ce vas Jimmy Floyd u rodoc za 2 godine opetstaragarda je napisao/la:pa kad je zrinjski kao prvak gubio od konobara,primao po 5,6 golova od partizana ne vidim kako bi nas rudar ili buducnost mogli vise osramotit..cak sam ubijedzen da bi bolje proslikrmak je napisao/la:nista, onda nek se salju klubovi iz 1. federalne u europu kad su tako zajebani.staragarda je napisao/la: ti cigledno nisi pogledao ni jednu tekmu federalne lige....stari moj,na onim krompiristima u vecini slucajeva uz tendeciozno sudzenje bez kamera i neke medijske pracenosti te nabrijanosti domacina protiv Slobode i vasara gdje god dodzemo mi cemo bez problema sa pojacanjima uzimat bodove na strani...garantujem ti...gostovanje recimo u travniku ili bjeljini je mala beba za gostovanje u kaknju...vjeruj mi
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Idite bola pratit kosarku. Svakako u fudbalskom i navijackom svijetu nikad nista niste predstavljali![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.