Safet Sušić - Pape

BaDa12
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BaDa12 » 17 jun 2014, 12:57

drummer je napisao/la:I jos nesto(moram).Obecao je da ce ici u Coritibu gledati utakmicu Nigerija-Iran i opet je slagao,nije otisao nego je isao Sredojevic.
Znaci,prije nam je govorio da nema potrebe da ih gleda jer ce ici na njihovu utakmicu i opet slagao,nije otisao.
:rol: :rol:
Kao što sam već najavio nakon utakmice protiv Argentine, idemo moji saradnici ili ja gledati utakmicu Iran – Nigerija koja će nam ponuditi najviše informacija o našim protivnicima u drugom i trećem meču na Svjetskom prvenstvu. Znaćemo sve i o Argentini i Nigeriji i Iranu, kao što će i oni sve znati o nama. – govori Pape.
Doviđenja, prijatno.

Sve sam, Safete! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 17 jun 2014, 12:58

bosnas_ je napisao/la:Protiv Nigerije obavezno igrati sa Ibisevicem i Salihovicem,Kolasinca staviti umjesto Bicakcica na stoperu,a Ibisevica umjesto Hajrovica...sa formacijom 4-1-3-2 smo izborili SP,bili izrazito ucinkoviti,pokazalo se da je grehota drzati Vedu na klupi,momak je vec sada ispisao bh fudbalsku historiju! Protiv Nigerije igrati hrabro i muski,sa formacijom:
............................Begovic...........................
Mujdza........Spahic...............Kolasinac....Salihovic
.............................Besic..............................
........Pjanic.......................................Lulic.....
..........................Misimovic..........................
................Ibisevic...............Dzeko.................
100% u ovoj formaciji smo sra.li malo posljednjih utakmica ali nismo imali zadnjeg veznog klasicnog, problem kod ove formacije sto se Pjanic malo gusi u igri, ali to nam je bila dobitna kombinacija dok su rahimic i Zaha mogli kvalitetno pokriti DF, sada imamo po igrama Besica i boljeg zadnjeg od njih dvojice tako da bih da sam na Papetovom mjestu ja ovako pripremio naredne dvije utakmice...

mozda bih ipak Bicu vratio na stopera, a Sea na beka ipak

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 jun 2014, 12:59

drummer je napisao/la:I taman kad pomislim da je Safet dosao tobe i da nece vise prvaviti vratolomije samo u njegovom stilu on uvijek uspije negativno iznenadit.
Zadnja neshvatljiva izjava je da nam za prolaz trebaju 4 boda i da bi nam remi protiv Nigerije,uz pobjedu u zadnjem kolu mogao donijeti prolaz.
Vidi, nisam pobornik Susica, ali ne treba talasati sad na svjetskom pred odlucujuci mec.
On sa ovim nije nista slagao, ako bude X, Nigerija mora ici na pobjedu protiv Argentine ako hoce proci.

Ako mi zelimo da imamo sve u svojim rukama moramo dobiti obje, za sve ostalo zavisimo od drugih, sto je Safet i rekao pod ovoim 'Mogao donijeti prolaz'.

Sto se odlaska u Curitibu tice, ko zna sta se tamo desava, treba oporaviti igrace a ici tamo i vamo za Safeta je vjerovatno naporono, prece je da bude uz ekipu a i ima nezgodna iskustva sa kasnjenjem na letove.
Sigurnije je bilo poslati Borceta. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 17 jun 2014, 13:00

Po meni najbolja postava protiv Nigerije je sljedeca:

----------------------Ibišević-------------------
-----Džeko--------------------------------------
---------------------Misimović-------Hajrović

---------Bešić---------------Pjanić-------------

-Lulić--------------------------------------------
------------Kolašinac----Spahić-------Mujdža

----------------------Begović--------------------

Ovdje bi Džeko igrao kao Samaras kod Grčke, jer najači je kada ulazi u šesnesterac okomito s ljeve strane.
Zadnja izmjena: povratakotpisanih, dana/u 17 jun 2014, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 17 jun 2014, 13:00

Nisi valjda toliko naivan da mislis da ce igraci i selektor ici na X jer je Safet izjavio, ono sto svi znamo da mozemo, i s 4 boda dalje.
Trazite neke sitnice da mozete kritikovati :facepalm:

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 17 jun 2014, 13:01

drummer je napisao/la:I jos nesto(moram).Obecao je da ce ici u Coritibu gledati utakmicu Nigerija-Iran i opet je slagao,nije otisao nego je isao Sredojevic.
Znaci,prije nam je govorio da nema potrebe da ih gleda jer ce ici na njihovu utakmicu i opet slagao,nije otisao.
znaci tvoja mrznja prema njegovoj osobnosti a ne struci je neogranicena, i da bude svjetski prvak ti bi prigovorio nesto...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jun 2014, 13:03

drummer je napisao/la:I taman kad pomislim da je Safet dosao tobe i da nece vise prvaviti vratolomije samo u njegovom stilu on uvijek uspije negativno iznenadit.
Zadnja neshvatljiva izjava je da nam za prolaz trebaju 4 boda i da bi nam remi protiv Nigerije,uz pobjedu u zadnjem kolu mogao donijeti prolaz.
Pa zasto to radis covjece?Zasto kad smo bolji od Nigerije i treba ih pobijediti bez ikakvih kalkulacija.
I zasto nas stavljas pod pritisak zadnje utakmice , nepotrebni pritisak kad pobjedom protiv Nigerije mi prakticno osiguravamo drugi krug.
Je li lakse pobijediti Nigeriju i na Iran ici bez pritiska ili je lakse remi sa Nigerijom i na Iran ici pod ogromnim pritiskom pobjede pod moranje.
I na kraju,sta ako argentina izvede drugi tim u zadnjem kolu i Nigerija ih pobijedi?

Ne shvatam ovog covjeka,uvijek se sjetim Albanije.
Naprosto ne mogu da vjerujem :evil: :evil:
cuj bez pritiska, a porazom od irana ispadaš bez obzira koliko dobio nigeriju
nema potpisa

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jun 2014, 13:05

Bada Mi imamo cistu situaciju,nama ne trebaju nikakve,ako ovaj ovog ili ako ovaj onog,ne treba nam stavljanje pod pritisak i nervozu.
Imamo lezernu situaciju jer su oni sinoc svojim remijem sebi drasticno smanjili sanse za prolaz.
Znaci,nema pritiska,Nigerija nas MORA pobijediti a mi njih ne moramo,dovoljan je i bod.
A bolji smo,neuporedivo bolji.I zasto sad bespotrebno komplikovat kad smo u najboljoj poziciji.
Nevjerovatno.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jun 2014, 13:07

Admir_Sa je napisao/la:
Pa zasto to radis covjece?Zasto kad smo bolji od Nigerije i treba ih pobijediti bez ikakvih kalkulacija.
I zasto nas stavljas pod pritisak zadnje utakmice , nepotrebni pritisak kad pobjedom protiv Nigerije mi prakticno osiguravamo drugi krug.
Je li lakse pobijediti Nigeriju i na Iran ici bez pritiska ili je lakse remi sa Nigerijom i na Iran ici pod ogromnim pritiskom pobjede pod moranje.
I na kraju,sta ako argentina izvede drugi tim u zadnjem kolu i Nigerija ih pobijedi?

Ko je spomenuo poraz od Irana?Je li isto kad ti u zadnjoj utakmici treba pobjeda ili remi?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jun 2014, 13:07

Ja vam retardirane logike ljudi moji :facepalm:
Vedo ne zasluzuje na klupu ? Vi stvarno niste normalni..
Pa ko jos igra s dva napadaca istog tipa, dvije mrcine koje zavrsavaju akcije u 16.
Drugi dio kvalifikacija bi nam se ponovio, tecnost napada bi bio 0, vezni red bi oslabili ..
Da do kraja Svjetskog jos 5 puta udje u historiju mi moramo igrati sa jednim napadacem i formacijom kao zadnje 3 utakmice ( Obala Slonovace, Mexico i Argentina ) a taj jedan napadac je Dzeko.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jun 2014, 13:10

drummer je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

Ko je spomenuo poraz od Irana?Je li isto kad ti u zadnjoj utakmici treba pobjeda ili remi?
poznavajuci naš mentalitet bolje je da ti treba pobjeda
nema potpisa

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jun 2014, 13:11

Sluzbenik je napisao/la:
znaci tvoja mrznja prema njegovoj osobnosti a ne struci je neogranicena, i da bude svjetski prvak ti bi prigovorio nesto...
A tvoja ljubav prema njegovoj osobnosti a ne struci je isto neogranicena da bi vjerovatno revnosno branio i sve tri poraza na ovom prvenstvu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2014, 13:13

BaDa12, hvala što nisi dozvolila još jedno širenje gnusnih laži na ovoj temi :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 jun 2014, 13:14

drummer je napisao/la:Bada Mi imamo cistu situaciju,nama ne trebaju nikakve,ako ovaj ovog ili ako ovaj onog,ne treba nam stavljanje pod pritisak i nervozu.
Imamo lezernu situaciju jer su oni sinoc svojim remijem sebi drasticno smanjili sanse za prolaz.
Znaci,nema pritiska,Nigerija nas MORA pobijediti a mi njih ne moramo,dovoljan je i bod.
A bolji smo,neuporedivo bolji.I zasto sad bespotrebno komplikovat kad smo u najboljoj poziciji.
Nevjerovatno.
Je li ti ovo meni? :mrgreen:
Ne znam, ne bavim se tim stvarima, taktikom, postavkom... Ima ko treba. Vjerujem štabu i igračima da će dati sve od sebe. Najbitnije je da sami odlučujemo o sudbini.

A, ja sam se osvrnula na tvoju optužbu za (ne)odlazak na meč Irana i Nigerije, demantovala tvoje navode i to je sve. ;)

SSSSP! :bih:

@Virtual,
normalno. Lako bi se razvilo par stranica. Ali, zato, već su to zaboravili, kao da niko nikad nije napisao.... :nene:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jun 2014, 13:18

Protiv Nigerije ce igrati ekipa koja je trebala protiv Argentine,Salihovic na lijevog beka a Kolasinac na stopera.
Dobijamo jos jednog igraca u veznom redu kad Salihovic krene naprijed a Lulic moze sa Dzekom u spic napada.
Pritisnuti visoko,presing na njihovoj polovini i to odmah dok imamo snage i oni nemaju nikakve sanse.
Nevjerovatno je kako su brzopleti i koliko grijese.
Pobjeda u hendikepu,samo treba biti pametan.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jun 2014, 13:21

Nisi me dematnovala,selektor je nedvosmisleno rekao da ce ON ici u Coritibu,to za saradnike je irelevantno,ja kazem da je ON rekao da ce ON ici a nije isao.
Nisam znao da se i ti time sluzis.
Dakle,nisi me demantovala.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jun 2014, 13:24

slika

:bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 jun 2014, 13:27

drummer je napisao/la:Nisi me dematnovala,selektor je nedvosmisleno rekao da ce ON ici u Coritibu,to za saradnike je irelevantno,ja kazem da je ON rekao da ce ON ici a nije isao.
Nisam znao da se i ti time sluzis.
Dakle,nisi me demantovala.
Ti toliko ne volis Susica da bi ga poslao u drugi grad u Brazilu. A sto bi se on najvjerovatnije uz put izgubio to nista je li?
Jos bi ti i drago bilo :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2014, 13:29

drummer je napisao/la:Nisi me dematnovala,selektor je nedvosmisleno rekao da ce ON ici u Coritibu,to za saradnike je irelevantno,ja kazem da je ON rekao da ce ON ici a nije isao.
Gdje i kad je rekao. Samo dokazi, BaDa je priložila dokaz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jun 2014, 13:30

I za kraj,vidim neku prepotenciju u postovima nekih pa nije zgoreg ponoviti.
Ne mozete vi meni drzati predavanja u vezi dobrobiti reprezentacije kao da sam ja neki neprijatelj.
Ja sam uz reprezentaciju od kad ona postoji(vrlo vazno)trosio svoje vrijeme,pare,bio mokar od kise,posudjivao pare da je bodrim,ugrozavao svoje zdravlje da je bodrim.
Ja sam opsjednut reprezentacijom a ne Safetom.
Hvala,do vidjenja.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 17 jun 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.