HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jun 2014, 19:53

miki651 je napisao/la:U pravu si, nismo u mogućnosti ko vi iz liga petice dovodit. Mislim zvučna imena ste doveli kažu ne gine vam grupna faza...
Oliver Petrak je bas klasa.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 19:56

Dobro vi ste divovi sa najmanje osvojenih titula u BIH. Sad za Olivera pojma nemam ali kažu ljudi da je bolji o nekog beka iz sirije u izbjegličkom kampu. U stvari vi dovodite samo provjerene :D

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 16 jun 2014, 19:59

Ne zelim da neko pomisli da vrijedjam,ali stvarno su pojacanja smijesna.Ja bi volio kada bi sve i jedan nas klub dovodio kvalitetne igrace iz jacih klubova pa da nasa liga u cijelosti bude atraktivnija i kvalitetnija,ali ovo dovodjenje polovnih igraca iz hrvatskih i srbijanskih drugoligasa je bas ponizavanje.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 20:05

HzSM je napisao/la:Ne zelim da neko pomisli da vrijedjam,ali stvarno su pojacanja smijesna.Ja bi volio kada bi sve i jedan nas klub dovodio kvalitetne igrace iz jacih klubova pa da nasa liga u cijelosti bude atraktivnija i kvalitetnija,ali ovo dovodjenje polovnih igraca iz hrvatskih i srbijanskih drugoligasa je bas ponizavanje.
Pa vi ste prvaci bih u tome. Kome sada držite pridike.
Sutra kad vam gazda naredite da naopako dresove nosite uradićete to bez pogovora. Meni ne smeta radite što hoćete ali držat predavanja a imate titula ko Mdriča, Brotnjo i Leotar mislim stvarno je degutantno.
Kad prestignete gore pomenute timove izvolite a do tad malčice idite na temu od svog tima jer ako se mi nakačimo na vašu...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 16 jun 2014, 20:19

meni više smetate vi na forumu koji opravdavate dovođenja igračina iz nižih liga .
netreba sad sjest po upravi ali vi ono prezadovoljni Petrakom , Turkaljom a igra se LP .

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 20:32

primasquadra je napisao/la:meni više smetate vi na forumu koji opravdavate dovođenja igračina iz nižih liga .
netreba sad sjest po upravi ali vi ono prezadovoljni Petrakom , Turkaljom a igra se LP .
Ako bi morao da biram između ovih opcija---- Stabilan klub, jačanje inrastrukture odnosno renoviranje stadiona, stabilno finasijsko stane i druga opcija-- dovest pet igrača na ugovor od godinu dana vrijednosti godišnje od 100.000 i više pa dogodine kuku pomagaj tad sam uvijek za prvu opciju.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 16 jun 2014, 20:45

miki651 je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:meni više smetate vi na forumu koji opravdavate dovođenja igračina iz nižih liga .
Ako bi morao da biram između ovih opcija---- Stabilan klub, jačanje inrastrukture odnosno renoviranje stadiona, stabilno finasijsko stane i druga opcija-- dovest pet igrača na ugovor od godinu dana vrijednosti godišnje od 100.000 i više pa dogodine kuku pomagaj tad sam uvijek za prvu opciju.
Da,ali bolje igrace od ovih polovnjaka iz Hrvatske mozes naci u PL za manje novca.Npr. Katanec je sasvim pristojan igrac koji posjeduje kvalitet.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 21:05

Polovnjak je svaki igrač star preko 28 godina i takav igrač može korektno odigrati sezonu ili dvije i gotova priča.
Nisam predstavnik kluba niti znam nešto puno o klupskoj politici ali mislim da nije promašaj recomo dolazak mladog golmana Tiriča ili ova dvojica danas pomenuta igrača. Momci su relativno mladi 23 i 24 godine i ako se pokažu i dokažu može bit dobro isplativa investicija. Dovodili smo Beloševića i Basaru i fine novce iskrcali pa nisu dvije utakmice sastavili. A za duplo manje para doveli Crnova na kojem ćemo zaraditi minimum deset puta više nego što smo dali. Neko će reć Basara nije ni dobio priliku i tako je ali opet druga strana medalje je da smo osvojili titulu sa prilično uigranim timom i jednostavno trener je tako procijenio i nije pogriješio.
Uvijek sam za opciju mladih igrača naravno talentovanih nego za stare iskusne lisce.
Naravno Krešu ne računam u starog lisca on je naša legenda.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 jun 2014, 21:56

HzSM je napisao/la:
miki651 je napisao/la:
Da,ali bolje igrace od ovih polovnjaka iz Hrvatske mozes naci u PL za manje novca.Npr. Katanec je sasvim pristojan igrac koji posjeduje kvalitet.
Pa i Katanec je igrač iz HNL-a ,čovjek je počeo u Varaždinu i nakon raspada kluba došao u premijer ligu.Petrak nije imao sreće sa povredom ali ako ga je Pamić doveo u Istru onda vjerovatno nešto vrijedi a uz to oba su igrača mlada.Tirić također odlična investicija za budućnost.Durak i Kordić su dokazani igrači.Vedran Turkalj je igrač koji je prošao kompletnu školu NK Rijeke i sve mlade hrvatske selekcije.Ne volim unaprijed nešto tvrditi ali mislim da će on kod nas biti standardan stoper i da je po onome što sam čuo o njemu struka pogodila.
Bit svega su odlasci igrača.Do sada smo iz prvog sastava ostali bez Barišića i Djurića.S obzirom na Djukinu formu nismo puno izgubili ali je pitanje tko će još otići.Ako ne bude osipanja prvog sastava onda ćemo biti jači za 20 % nego lani a to je za ovu ligu ogroman napredak.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 16 jun 2014, 22:35

zrinja05 je napisao/la:
Pa i Katanec je igrač iz HNL-a ,čovjek je počeo u Varaždinu i nakon raspada kluba došao u premijer ligu.Petrak nije imao sreće sa povredom ali ako ga je Pamić doveo u Istru onda vjerovatno nešto vrijedi a uz to oba su igrača mlada.Tirić također odlična investicija za budućnost.Durak i Kordić su dokazani igrači.Vedran Turkalj je igrač koji je prošao kompletnu školu NK Rijeke i sve mlade hrvatske selekcije.Ne volim unaprijed nešto tvrditi ali mislim da će on kod nas biti standardan stoper i da je po onome što sam čuo o njemu struka pogodila.
Bit svega su odlasci igrača.Do sada smo iz prvog sastava ostali bez Barišića i Djurića.S obzirom na Djukinu formu nismo puno izgubili ali je pitanje tko će još otići.Ako ne bude osipanja prvog sastava onda ćemo biti jači za 20 % nego lani a to je za ovu ligu ogroman napredak.
Katanec je igrao 1. HNL,ovaj jedva 2.Uz to Katanec je bio i mladi reprezentativac Hrvatske.

Turkalj igrao za ekipu koja je ispala iz 2. HNL.Ja ti kazem da bi stvarno bio najsretniji kad bi se sve ekipe kvalitetno pojacavale zbog rejtinga PL.Medjutim,bas zbog velikog broja nekvalitetnih stranaca koji ne mogu igrati u susjednim zemljama ova liga i jeste donja.

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 16 jun 2014, 23:24

HzSM je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Katanec je igrao 1. HNL,ovaj jedva 2.Uz to Katanec je bio i mladi reprezentativac Hrvatske.

Turkalj igrao za ekipu koja je ispala iz 2. HNL.Ja ti kazem da bi stvarno bio najsretniji kad bi se sve ekipe kvalitetno pojacavale zbog rejtinga PL.Medjutim,bas zbog velikog broja nekvalitetnih stranaca koji ne mogu igrati u susjednim zemljama ova liga i jeste donja.
Turkalj je nakon Rijeke igrao za Pomorac ,bio kapiten i na terenu su izborili ulazak u 1 HNL ali im nisu dali licencu.Zadnjih 6 mjeseci je igrao za Solin ,koji je ispao ali su u prvom djelu primili 37 golova a u drugom sa Turkaljem samo 11.Igrao je za Solin jer nije htio potpisati profi ugovor a mi smo lani koliko se sjecam iz Solina doveli i Crnova.
Kad je Sarajevo dovelo npr. Velkoskog nisam siguran da se nesto podigao rejting lige ali kad je izbacilo Genka podigli su ranking i sebi i ligi i to je bit svega.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 16 jun 2014, 23:33

Neznam brate kakve su presude igračima i hakanja a nisu odigrali ni utakmice još,svatite da mi nemamo para da dovodimo neke preplaćene "zvijezde" ,i netreba nam ulazak u minus radi par takvih igrača.

Samo nek se radi polako i redom europa nam je cilj toćemo i ostvarit,ovo su dva mlada igrača mogu dat ruke.
Zanima me ovaj Katanec upamtio sam ga nekako da je dobro ofanzivan a vidim pozicija mu ljevi bek,jel to znači da će Stojkić odlepršat ili Stojanović,vidit ćemo ovi dana,mislim da će se tek od 23-eg znat puno više kad se vidi protivnik.

HzSM
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HzSM » 16 jun 2014, 23:44

zrinja05 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:

Turkalj je nakon Rijeke igrao za Pomorac ,bio kapiten i na terenu su izborili ulazak u 1 HNL ali im nisu dali licencu.Zadnjih 6 mjeseci je igrao za Solin ,koji je ispao ali su u prvom djelu primili 37 golova a u drugom sa Turkaljem samo 11.Igrao je za Solin jer nije htio potpisati profi ugovor a mi smo lani koliko se sjecam iz Solina doveli i Crnova.
Kad je Sarajevo dovelo npr. Velkoskog nisam siguran da se nesto podigao rejting lige ali kad je izbacilo Genka podigli su ranking i sebi i ligi i to je bit svega.

Nadam se da ces biti u pravu.

Velkoski je prije dolaska u Sarajevo bio kapiten Rabotnickog i drugi strijelac makedonske lige.U medjuvremenu je postao A reprezntativac i svakako da to nesto znaci ovoj ligi koja osim Avdukica vise nema nijednog reprezentativca neke zemlje.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 jun 2014, 00:00

zrinja05 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zrinjkec poslusni psic :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:

Divim se tvojoj predanoscu nadredjenih :rol:
Hmm,onda su dvije trećine građana ove države poslušni psići i baš se pitam za koga će noćas navijati u Neumu,Čapljini,Širokom,Tomislavgradu,Banja Luci,Trebinju,Višegradu,Busovači,Kiseljaku i zašto :hmmmmm:
Ovi sto ti se uvlače bez vazelina su na pdf rsPd velež. :guz:
Znam da totalno odudara od teme Zrinjskog al kad si pametan da ti kazem da Tuzla,Bihac,Sarajevo,Zenica, jedan dio Mostara i ostalih manjih gradova u BiH su sasvim dovoljni da prekucaju sve gradove sto se tice navijanja!!!!! Razlika izmedju mene i tebe je sto bih ja volio i da Hrvatska prodje grupu a ti pljujes drzavu kojoj zivis i koja te hrani al to je tvoja sramota i tvoj odgoj!!!!!
P.S znam da je sinoc bilo dosta gradjana BiH pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti koji su svim srcem bili uz Zmajeve

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 17 jun 2014, 05:24

esprit24 je napisao/la: Znam da totalno odudara od teme Zrinjskog al kad si pametan da ti kazem da Tuzla,Bihac,Sarajevo,Zenica, jedan dio Mostara i ostalih manjih gradova u BiH su sasvim dovoljni da prekucaju sve gradove sto se tice navijanja!!!!! Razlika izmedju mene i tebe je sto bih ja volio i da Hrvatska prodje grupu a ti pljujes drzavu kojoj zivis i koja te hrani al to je tvoja sramota i tvoj odgoj!!!!!
P.S znam da je sinoc bilo dosta gradjana BiH pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti koji su svim srcem bili uz Zmajeve

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
I sad si ti nas ovde našao moriti za koga mi navijamo ...uživaj tamo sa zmajevima,dabogda do finala došli nemam nista protiv...naše srce i emocije su samo za VATRENE
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 jun 2014, 10:22

Petrak i Turkalj su odlicni igraci, Turkalj je odlican u skoku, tehnicki jak u igri glavom sto je za ovu ligu prednost, a Petrak je igrac koji minimalizira dodir, ubrzava igru i loptom unazad, gledao sam prije nekoliko mjeseci Sesvete i transformacija im je najjaca strana, a upravo je Petrak otvarao napade, odlican igrac. Karacic slaze jako dobru ekipu, a navodno bi mogao i doci Baraban iz Splita u Zrinjski ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 17 jun 2014, 12:22

Ja moram priznati da nisam niti oduševljen niti razočaran sa dosadašnjim transferima.
Po meni nam nakon odlaska barišića definitivno treba još jedan srednji vezni, nisam siguran da li durak to može odigrati.
Isto tako, jedna brza špica bi nam dobro došla jer su krešo i stevo slični igrači.
Najbitnije je da nam ostane kostur momčadi.

Pitanje - Katanec je ljevak?
Jer nam treba u zadnjoj liniji jedan ljevak, sve sami dešnjaci u centrali.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 jun 2014, 13:07

HercUSrcu je napisao/la:Ja moram priznati da nisam niti oduševljen niti razočaran sa dosadašnjim transferima.
Po meni nam nakon odlaska barišića definitivno treba još jedan srednji vezni, nisam siguran da li durak to može odigrati.
Isto tako, jedna brza špica bi nam dobro došla jer su krešo i stevo slični igrači.
Najbitnije je da nam ostane kostur momčadi.

Pitanje - Katanec je ljevak?
Jer nam treba u zadnjoj liniji jedan ljevak, sve sami dešnjaci u centrali.
Bas radi selektivno, iznenaduje i imponira znanjem Karacic.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 17 jun 2014, 13:46

Od ovih što su došli, jel samo Turkalj stoper? Hoće li ostati Aleksić i Ante? :D Dobro je za sad, nema rasprodaje, to je najbitnije. A kad bi bar dvojica od ovih što su došli bila pojačanja, to bi bilo extra.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 17 jun 2014, 14:51

Jedan zadnji vezni se sprema 22 godine dobar igrač....

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.