Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SarajlijaTM

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 jun 2014, 22:06

solar1987 je napisao/la:

Pa niko ne govori da ce Sloboda bit prvak ove godine,al da ce pomrsit racune vecini-hoce :) tako da malo si ti pobrko stvari,a sad vam nema Leotara od koga ce te sad uzimat bodove hmmm vidicemo :D
Onaj koji pomrsi racune većini, obicno bude na prva 3 mjesta, eventualno sampion...
Nisam ja nista pobrkao, nego baci pogled malo bolje na prognoze, sve ce ti se samo kazati

solar1987
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la solar1987 » 16 jun 2014, 23:24

SarajlijaTM je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:

Pa niko ne govori da ce Sloboda bit prvak ove godine,al da ce pomrsit racune vecini-hoce :) tako da malo si ti pobrko stvari,a sad vam nema Leotara od koga ce te sad uzimat bodove hmmm vidicemo :D
Onaj koji pomrsi racune većini, obicno bude na prva 3 mjesta, eventualno sampion...
Nisam ja nista pobrkao, nego baci pogled malo bolje na prognoze, sve ce ti se samo kazati

ti se uhvatio pojedinaca,ja ti kazem mi ulazimo u ligu naravno prva sezona je zlatna sredina a ako nam se ponudi sansa za gornji dio mi cemo probat sigurno :)

Al nesto mi ti i ove ostale sarajlije izgledate uplaseno,ja sam realan i Sarajevo ima najbolju ekipu al zeljo nista bolji od Slobode :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Steph
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Steph » 16 jun 2014, 23:28

staragarda je napisao/la:
Steph je napisao/la:Može li mi samo neko objasniti na šta to trebamo biti ljubomorni kada je u pitanju Sloboda?
na predsjednika kluba koji je na svakoj utakmici Slobode,koji je VOLI a ujedno i ulaze u klub,na posjetu...hoces jos :D :D :D
Na ovo navedeno bi neko trebao biti ljubomoran? :crazy:

To sve ima i Olimpic, doduše nema posjetu, jbg, možda i toga bude.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 00:57

Steph je napisao/la:
Steph je napisao/la:Može li mi samo neko objasniti na šta to trebamo biti ljubomorni kada je u pitanju Sloboda?
na predsjednika kluba koji je na svakoj utakmici Slobode,koji je VOLI a ujedno i ulaze u klub,na posjetu...hoces jos :D :D :D

hau jes nou....prepametan odgovor....u stilu pravog diva...za vas je olimpik do skora takodze institucija bio...cak i posjetom.....da ne bude opet kukesi na ljeto
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 17 jun 2014, 02:05

staragarda je napisao/la: hau jes nou....prepametan odgovor....u stilu pravog diva...za vas je olimpik do skora takodze institucija bio...cak i posjetom.....da ne bude opet kukesi na ljeto

za vas je do skora Bratstvo bilo institucija. klub bez trofeja i navijači sa kompleksima, strašna kombinacija :lol:

ps. davno je bila 2004.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 jun 2014, 02:19

Igraju sa nakim panjevima u 1ligi federacije on i dalje pjeva **** te sarajvo kompleksi su cudo i sad on meni o kukesiju prica pa vi nikad u svojoj povjesti evrope necete vidjet zato uzivaj...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jun 2014, 07:37

Eto, došli smo do zaključka da ekipa koja je veliki dio prošlog prvenstva provela na samom vrhu tabele, bila kandidat za titulu do pretposljednjeg kola, završila 4. sa minimalnim zaostacima za vodećim, nije ništa bolja od ekipe koja je 2 sezone grcala u dugovima, bila pred izgašenjem, šutala loptu po još većim livadama, dovela nekoliko ispodprosječnih igrača i plaasirala se na kraju u Premier Ligu BiH. Bravo :tokralju:
Ja te volim, volim Željo..

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 17 jun 2014, 07:49

Rule_hz je napisao/la:Igraju sa nakim panjevima u 1ligi federacije on i dalje pjeva **** te sarajvo kompleksi su cudo i sad on meni o kukesiju prica pa vi nikad u svojoj povjesti evrope necete vidjet zato uzivaj...
opusteno oni ce kao celik maksimalno do sredine tabele

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jun 2014, 09:45

Stvarno smijesno otpisivanje Zeljeznicara. Ljudi su sa polovnjacima odigrali 80% sezone i zavrsili cetvrti. Ove sezone ce igrat s istim tim polovnjacima ili i boljim igracima, bilo novim, bilo oporavljenim. Zeljo jako tesko moze biti gori, moze biti samo bolji. Mozda se nece boriti do kraja za titulu, ali u startu oni su kandidat za titulu ili u najmanju ruku za Europu. 70% ovih sto Zelji predvidjaju propast bi moglo samo pozeljet da su ove sezone imali ovako losu ekipu i izborili Europu.

Eto vam Olimpic, kompletan, financijski mocan i ne moze prismrdit tituli, a svake sezone mu se predvidjaju neki famozni rezultati. Isto to ce biti i sa Slobodom koja je cak u financijskom minusu. Nema u PL Iskre, Buducnosti, Igmana, Radnickog, Capljine, Mladosti, Podrgmeca i ostalih uz duzno postovanje svima njima, ali u PL su kud i kamo kvalitetnije ekipe i u Slobodi se mogu zadovoljiti sredinom tablice. Mogu napraviti nesto ozbiljno samo ako dobro pojacaju momcad, tj. dovedu provjerene igrace iz PL ili negdje sa strane. Kroz par sezona Sloboda moze izgraditi momcad i onda napraviti nesto. Pomalo mi je neozbiljno novog premijerligasa odmah gurat u borbu za Europu pa makar to bila i Sloboda.

Zeljo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki su trenutno jedini ozbiljni kandidati. Nakon sto sezona krene vidjet cemo kako stvari stoje. Ja mislim da bi Sarajevo sa svojim parama moglo dovesti igrace koji ce napraviti prevagu i uzeti titulu, ali Siroki je taj kojeg se bas nikad ne smje otpisati. Zeljo i Zrinjski takodjer imaju svoje sanse. Ostali tesko, eventualno ako odrade neki ludi prijelazni rok. Ja bi volio vidjeti jos dva kluba koji ce drzat tempo barem 22-23 kola.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 jun 2014, 10:55

Kao što sam napisao prije 15-tak dana
Sarajevo po svemu je glavni favorit, što zbog već sada jake ekipe, velikog pomaka u organizaciji,Ibraka :mrgreen: financija, hordi itd.
Poslije toga ide set ekipa od kojih se uvijek očekuju,a to je tradicija pokazala, da su u vrhu. Željo, Široki, Zrinjski. Onda imamo Veleža, Čelika i Olimpica koji su nepredvidljivi. Borca nažalost peru financijski problemi pa ih je zaista nezahvano prognozirati.

Sve ostale ekipe, osim možda Viteza, idu u set ekipa koje će plasman boriti između 10.mjesta i delegation zone.

Gdje je tu Sloboda!?
Možemo mi pričati šta hoćemo, ali tek kada uprava na čelu sa Azmirom definira cilj za sljedeću sezonu imat ćemo jasniju sliku. Pa onda tek kada sastavimo roster imat ćemo još jasniju sliku.
Do tada skloniji sam nekim očekivanjima, recimo 5-8 mjesta uz finale kupa :mrgreen: Iako ponavljam, tek nakon cilja uprave i sastavljanja rostera imat ćemo jasniju sliku.
Ovdje fakat ima ili bruku djece ili stvarno površnih likova koji nisu u stanju sagledati big picture :mrgreen:

Cilj je evropska Sloboda, ali u vremenskom okviru od 5 godina. Ono što Azmir prije 18 mjeseci nije znao, iako već polako ulazi u fazon, jeste da je kod nas konkurencija tako slaba da sa jednim milionom ti možeš okrenut ligu naopačke. Ovdje ne mislim da je milio garancija titule, ali da sa milionom na tržištu igrača se može napraviti dar mar. Stoga sam sklon uvjerenju da njegove prošlogodišnje izjave o evropskoj Slobodi za 5 godina su bile zasnovane na jednoj realnoj pretpostavci obzirom na podneblje u kojem se poslovno afirmirao. Naravno, ukoliko se ukaže prilika i prije Sloboda je neće propustiti, u to sam siguran. Za tako nešto je potreban jači roster nego što trenutno imamo te tek kada zaokružimo sastav za ovu sezonu moći ćemo ući u predviđanja. Do tada ostajem pri prognozi 5-8 mjesta.

Kada je riječ o Jimmiju. Vjerujem da je malo onih kojima onaj lik nije bio drag pogotovo iz vremena Zole i Tore Andre Floa. Jimmi bi nakon Čire bio još jedan u nizu pozitivnih marketinških poteza Slobode od kojeg bi profitirali i ostali klubovi te liga generalno.
Kakvi su sve komentari se pojavili kada je najavljen moguči dolazak Čire! Međutim, ja ne krivim tu ljude koji su sa razlogom izgubili povjerenje i vjeru da, ne samo nešto sportsko, već bilo šta ne može kvalitetno funkcionirati. To je jedan sociološki fenomen, a ja bih ga nazvao društvena kriza koja postoji u cijeloj držai. Dalje, ovaj region ima tu urođenu ljubomoru prema tuđem uspjehu kojem se uopće ne daje šansa u početcima več se uspjeh tek prepozna kada dođu rezultati rada. U međuvremenu ljudi koji vjeruju, koji imaju vještine, viziju i određene srestva podmetnu grbaču i rintaju. Lako je biti general poslije bitke davno je rečeno.

Mislim da bi jedan over all cilj svih klubova u BiH trebao biti kako vratiti i zadržati publiku na stadionima. Kako vratiti sve one generacije koje su prvo prestale pratiti domači fudbal 1992.godine pa onda sve one mlađe generacije kojima se domači fudbal ogadio u zadnjih 20 godina. Uvijek uzimam za primjer svog oca koji je 70-tih i 80-tih išao gledati Slobodu od Triglava do Đerđelije, al bukvalno. Dobijao upale pluča, otkaze na poslu - sve zbog Slobode. Poslije rata je otišao samo jednom kada smo igrali onu završnicu kupa sa Željom i visočkom Bosnom i rekao mi..izvini, al nemoj me više zvati!
Ovo prolječe je bio na dvije tekme i hoče da uzme sezonsku za sljedeču sezonu.
Kada je Čiro došao pita me frend, koji je u kasnim 30-tim, kako je to moguče!? Naravno, on je samo jedan u moru ljudi koji sve vezano za Slobodu (a slobodno se ovdje mogu prepoznati i navijači drugih klubova) personificira sa nečim nekvalitetnim, nefunkcionalnim i lopovlukom. Uzroci njegove percepcije su 100% opravdani i to nam je valjda svima jasno.

U međuvremenu, svaki grad je gajio nas koji nikada nismo gubili nadu, vođeni velikom ljubavlju smo odrastali, sazrijevali, uviđali gdje su problemi, gdje su prostori za poboljšanje, poslovno ojačali i dočekali momente kada možemo pomoći klubu u svakom smislu. Ja lično nikada nisam izgubio vjeru. Vjerujem i vjerovat ću u Slobodu dok sam živ te pomagati u skladu sa svojim mogučnostima.

Pa tako i kada me neko pita, jel stvarno vjeruješ da će doći Jimmi iz topa ću odgovoriti da duboko vjerujem i da je to manje nerealno nego kada je u januaru najavljen Čiro.

Da zaključim i ponovim što se tiče sljedeče sezone,
Sarajevo po svemu je glavni favorit, što zbog već sada jake ekipe, velikog pomaka u organizaciji, financija, hordi itd.
Poslije toga ide set ekipa od kojih se uvijek očekuju,a to je tradicija pokazala, da su u vrhu. Željo, Široki, Zrinjski. Onda imamo Veleža, Čelika i Olimpica koji su nepredvidljivi. Borca nažalost peru financijski problemi pa ih je zaista nezahvano prognozirati.
Gdje je tu Sloboda!?
Možemo mi pričati šta hoćemo, ali tek kada uprava na čelu sa Azmirom definira cilj za sljedeću sezonu imat ćemo jasniju sliku. Pa onda tek kada sastavimo roster imat ćemo još jasniju sliku.
Do tada skloniji sam nekim očekivanjima, recimo 5-8 mjesta uz finale kupa :mrgreen: Iako ponavljam, tek nakon cilja uprave i sastavljanja rostera imat ćemo jasniju sliku.
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 12:07

Signore je napisao/la:Stvarno smijesno otpisivanje Zeljeznicara. Ljudi su sa polovnjacima odigrali 80% sezone i zavrsili cetvrti. Ove sezone ce igrat s istim tim polovnjacima ili i boljim igracima, bilo novim, bilo oporavljenim. Zeljo jako tesko moze biti gori, moze biti samo bolji. Mozda se nece boriti do kraja za titulu, ali u startu oni su kandidat za titulu ili u najmanju ruku za Europu. 70% ovih sto Zelji predvidjaju propast bi moglo samo pozeljet da su ove sezone imali ovako losu ekipu i izborili Europu.

Eto vam Olimpic, kompletan, financijski mocan i ne moze prismrdit tituli, a svake sezone mu se predvidjaju neki famozni rezultati. Isto to ce biti i sa Slobodom koja je cak u financijskom minusu. Nema u PL Iskre, Buducnosti, Igmana, Radnickog, Capljine, Mladosti, Podrgmeca i ostalih uz duzno postovanje svima njima, ali u PL su kud i kamo kvalitetnije ekipe i u Slobodi se mogu zadovoljiti sredinom tablice. Mogu napraviti nesto ozbiljno samo ako dobro pojacaju momcad, tj. dovedu provjerene igrace iz PL ili negdje sa strane. Kroz par sezona Sloboda moze izgraditi momcad i onda napraviti nesto. Pomalo mi je neozbiljno novog premijerligasa odmah gurat u borbu za Europu pa makar to bila i Sloboda.

Zeljo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki su trenutno jedini ozbiljni kandidati. Nakon sto sezona krene vidjet cemo kako stvari stoje. Ja mislim da bi Sarajevo sa svojim parama moglo dovesti igrace koji ce napraviti prevagu i uzeti titulu, ali Siroki je taj kojeg se bas nikad ne smje otpisati. Zeljo i Zrinjski takodjer imaju svoje sanse. Ostali tesko, eventualno ako odrade neki ludi prijelazni rok. Ja bi volio vidjeti jos dva kluba koji ce drzat tempo barem 22-23 kola.
ti cigledno nisi pogledao ni jednu tekmu federalne lige....stari moj,na onim krompiristima u vecini slucajeva uz tendeciozno sudzenje bez kamera i neke medijske pracenosti te nabrijanosti domacina protiv Slobode i vasara gdje god dodzemo mi cemo bez problema sa pojacanjima uzimat bodove na strani u PL...garantujem ti...gostovanje recimo u travniku ili bjeljini je mala beba za gostovanje u kaknju...vjeruj mi...bio i na svakom stadionu...ja sam mislio da se u travniku grubo igra....dok u kakanj nisam otisao

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 17 jun 2014, 12:09

Signore je napisao/la:Stvarno smijesno otpisivanje Zeljeznicara. Ljudi su sa polovnjacima odigrali 80% sezone i zavrsili cetvrti. Ove sezone ce igrat s istim tim polovnjacima ili i boljim igracima, bilo novim, bilo oporavljenim. Zeljo jako tesko moze biti gori, moze biti samo bolji. Mozda se nece boriti do kraja za titulu, ali u startu oni su kandidat za titulu ili u najmanju ruku za Europu. 70% ovih sto Zelji predvidjaju propast bi moglo samo pozeljet da su ove sezone imali ovako losu ekipu i izborili Europu.

ti cigledno nisi pogledao ni jednu tekmu federalne lige....stari moj,na onim krompiristima u vecini slucajeva uz tendeciozno sudzenje bez kamera i neke medijske pracenosti te nabrijanosti domacina protiv Slobode i vasara gdje god dodzemo mi cemo bez problema sa pojacanjima uzimat bodove na strani...garantujem ti...gostovanje recimo u travniku ili bjeljini je mala beba za gostovanje u kaknju...vjeruj mi
nista, onda nek se salju klubovi iz 1. federalne u europu kad su tako zajebani.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jun 2014, 12:12

staragarda je napisao/la: ti cigledno nisi pogledao ni jednu tekmu federalne lige....stari moj,na onim krompiristima u vecini slucajeva uz tendeciozno sudzenje bez kamera i neke medijske pracenosti te nabrijanosti domacina protiv Slobode i vasara gdje god dodzemo mi cemo bez problema sa pojacanjima uzimat bodove na strani...garantujem ti...gostovanje recimo u travniku ili bjeljini je mala beba za gostovanje u kaknju...vjeruj mi
Pogledao sam onu vas i Jedinstva. Nisam ja rekao da vi necete moci nigdje do boda nego da je smijesno da se Sloboda gura u Europu, a tek je usla u ligu, a da se u isto vrijeme iz svih kalkulacija izbacuje Zeljo koji je Europu izborio prakticki s juniorima i rezervama. Ja bi volio da se Sloboda bori za vrh, ali trenutno negdje sredina tablice ili kao sto navedoh na dnu posta, ako odradite neki ludi prijelazni rok mozda i imate neke sanse.

Jel ima netko listu strijelaca od kad se igra zajednicka PL? Ne samo najbolje strijelce, to lako nadjem. Imal igdje top 10 ili tako nesto?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 jun 2014, 12:24

Signore je napisao/la:Pogledao sam onu vas i Jedinstva. Nisam ja rekao da vi necete moci nigdje do boda nego da je smijesno da se Sloboda gura u Europu, a tek je usla u ligu, a da se u isto vrijeme iz svih kalkulacija izbacuje Zeljo koji je Europu izborio prakticki s juniorima i rezervama. Ja bi volio da se Sloboda bori za vrh, ali trenutno negdje sredina tablice ili kao sto navedoh na dnu posta, ako odradite neki ludi prijelazni rok mozda i imate neke sanse.
Pa ko gura Slobodu u Europu ? jbg vi ovdje pišete ničim izazvani kako Sloboda nema šanse za Europu, samo ne znam ko je rekao da ima ? Ako je predsjednik Slobode izjavio da ćemo igrati važnu ulogu to ne mora značiti prva mjesta. Eto skoro do zadnjeg kola se vodila bitka za 1 mjesto te 2 i 3 koja vode u E. Faktički zaključno sa Veležom je taj vrh lige ove sezone, dakle 5 pozicija. Dakle mokri snovi navijača i jednih i drugih timova nisu zvaničan stav, a niti realan.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 17 jun 2014, 12:36

Rikardo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Igraju sa nakim panjevima u 1ligi federacije on i dalje pjeva **** te sarajvo kompleksi su cudo i sad on meni o kukesiju prica pa vi nikad u svojoj povjesti evrope necete vidjet zato uzivaj...
opusteno oni ce kao celik maksimalno do sredine tabele

Mi kad smo igrali UEFA KUP ti se nisi ni rodio prijatelju sportskoNEPISMENI ....

p.s. nama i JESTE cilj sredina tabele , a ako nam se ukaze prilika za nesto vise , budi siguran da cemo je iskoristiti ...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jun 2014, 12:45

krmak je napisao/la:

ti cigledno nisi pogledao ni jednu tekmu federalne lige....stari moj,na onim krompiristima u vecini slucajeva uz tendeciozno sudzenje bez kamera i neke medijske pracenosti te nabrijanosti domacina protiv Slobode i vasara gdje god dodzemo mi cemo bez problema sa pojacanjima uzimat bodove na strani...garantujem ti...gostovanje recimo u travniku ili bjeljini je mala beba za gostovanje u kaknju...vjeruj mi
krmak nema u BiH niti jednog kluba zayebanog za Evropu. Izuzetak je sjedeca odbojka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 12:48

krmak je napisao/la:

pa kad je zrinjski kao prvak gubio od konobara,primao po 5,6 golova od partizana ne vidim kako bi nas rudar ili buducnost mogli vise osramotit..cak sam ubijedzen da bi bolje prosli
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 17 jun 2014, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 jun 2014, 12:49

Bezveze mlatite praznu slamu kad jos nisu kompletirani igracki kadrovi kod ekipa. Ruku na srce Sloboda ako zeli nesto vise ove sezone mora dovest 7-8 provjerenih igraca koje isto treba uigrat jer realno s ovakvom ekipom od 9-12 mjesta. Ljudima najbolji igrac Redzepi koji je sjedio na klupi dok je igrao za Travnik.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jun 2014, 12:52

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bezveze mlatite praznu slamu kad jos nisu kompletirani igracki kadrovi kod ekipa. Ruku na srce Sloboda ako zeli nesto vise ove sezone mora dovest 7-8 provjerenih igraca koje isto treba uigrat jer realno s ovakvom ekipom od 9-12 mjesta. Ljudima najbolji igrac Redzepi koji je sjedio na klupi dok je igrao za Travnik.
cuj,7,8 igraca :urnebes: :urnebes: ...malo si pobrko loncice pastrmka...mi smo usli u BOSANSKU PL ne englesku :roll: :roll: ...i kakvo je to sad mjerilo sto je redzepi bio na klupi travnika,ako je bio i odakle ti da je najbolji igrac...nisi nikad cu da igrac napreduje u karijeri ili da se ne snadze u nekom klubu..pa i Besic iz smijesnog ferencvarosa je recimo u dzep strpao mesija...kako to,jbt :wtf:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 17 jun 2014, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 jun 2014, 12:53

Steph je napisao/la:
staragarda je napisao/la: na predsjednika kluba koji je na svakoj utakmici Slobode,koji je VOLI a ujedno i ulaze u klub,na posjetu...hoces jos :D :D :D

hau jes nou....prepametan odgovor....u stilu pravog diva...za vas je olimpik do skora takodze institucija bio...cak i posjetom.....da ne bude opet kukesi na ljeto
Pa eto, mi bar odemo u tu Evropu, pa makar ispali na gostujuće golove od Zete, ili ispali od Kuksija.

Sjećaš li se vašeg zadnjeg protivnika u EL npr.?

Nikada nisam "mirisao" stil igre Slobode, pa zbog toga i nisam veliki fan vašeg kluba, štaviše ne mogu reći da mi nije bilo drago kada ste ispali. Al' eto, tu ste opet, razumijem euforiju i sve, al' postove ovdje nikako. Samo da ne bude žestok pad na nos, ovaj vaš Prezidente mi svakako liči na Blekića sa ovom pričom. Pogotovo ne vidim razlog za optimizam kada pogledam vaš igrački kadar, ne mogu Krpić i Brzi biti nosioci igre u PL-u, nema teorije, a sve i da se pojačate nikako vas ne vidim više od petog mjesta, a i to je puno.

Naravno, želim vam uspješan nastup protiv Željezničara.

edit:

I ako ne možete normalno komunicirati i napisati normalnu repliku, onda nemojte ni pokušavati spuštati, ovo ono.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 17 jun 2014, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.