Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Samo da nije rusvaj unutra u koljenu. 

- RockyMaivia
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Joj Suke
Yebo te Mazic u guzicu.. hvali ga k'o da je Bog, a presutio mu je svaki gresku i dva puta kad je zasmetao izglednim akcijama .

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kamara fudbalskih zvijezda je radila u medijima odmah nakon odlaska iz fudbala. Strucnost koju oni mogu da ponude ne moze niti jedan novinar. Pa jedan Oli Kan je radio za ZDF odmah nakon odlaska iz fudbala,Sami Kufur isto, Memet Šol, Dvajt Jork. Sumnjam da su se oni školovali poslije završetka karijere.GameFKS je napisao/la:ja kažem da se ljudi školuju a i u svijetu dovode neke pismene i normalne ljude , koji sigurno vježbaju sa nekim prije nego što ih bace u vatru , konjica je degutantno slusatialan_kardec je napisao/la:Samo u BiH moraš završiti žurnalistiku da bi bio gost komentator na utakmici.![]()
![]()
Ma ne, bivši fudbaleri nigdje na svijetu nisu sukomentatori u prenosu. Nikako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pola osoblja Sky sporta su bivsi igraci. Nema tu nista cudno, nit su Neville i Carragher zavrsili zurnalistiku u medjuvremenu. Ljudi imaju znanje i vode, barem meni, najzanimljiviju sportsku emisiju. Kad rade prenose, uvijek prvo trazim Sky.
A Bosnjo k'o Bosnjo, svoje mu nikad ne valja. Nisu zlatni ni Spaho, Suko i Krstic, nit je Konjic preveliki takticki strucnjak, ali citajuci forum stice se utisak da su ova cetvorica nepismeni baustelci sa 4 razreda osnovne. Kome se ne svidja nek trazi streamove po netu.
A Bosnjo k'o Bosnjo, svoje mu nikad ne valja. Nisu zlatni ni Spaho, Suko i Krstic, nit je Konjic preveliki takticki strucnjak, ali citajuci forum stice se utisak da su ova cetvorica nepismeni baustelci sa 4 razreda osnovne. Kome se ne svidja nek trazi streamove po netu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Nisam mislio na klasično školovanje nego na neki vid prakse vjetovatno su išli sa novinarima i vježbali, nije to bošnjo ne valja mu njegovo . Eno npr Bolić normalno priča za razliku od horsija . Jednostavno me iritita njegov onaj naglasak i uvijanje nekih riječi pogotovo što ne može da izusti i sklopi rečenicu bez da pogriješi .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Da novinari su samo oni koji završe žurnalistiku hahah , pa na FPN da završiš bilo koji smjeri možeš da budeš novinar. Al nije to tema nego se uhvatite žurnalistike bez povoda i razloga . Niko nije napisao da mora lik ići studirati ili sl.keno94 je napisao/la:Pola osoblja Sky sporta su bivsi igraci. Nema tu nista cudno, nit su Neville i Carragher zavrsili zurnalistiku u medjuvremenu. Ljudi imaju znanje i vode, barem meni, najzanimljiviju sportsku emisiju. Kad rade prenose, uvijek prvo trazim Sky.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Naša trojica komentatore su i više nego dobri komentatori za moje ukuse. Ovaj Konjić im je viška brate. Šta mi on ima pričati o igri na terenu i našim šansama kao da ja ne znam to.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa pazi nisi puno ni daleko od istine.. Jbm ga radis na javnom servisu, pa makar to bio i js BiH moras biti profesionalac i dati svoj maksimum a ne valjas gluposti a pri tome je komentar i prijenos na istom nivou kad rade pl bih..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Krstic i Spaho su odlicno. Suko je najgori komentator na ovim prostorima. Njega je trebalo otjerat vec nakon utakmice Meksiko - Kamerun.keno94 je napisao/la:Pola osoblja Sky sporta su bivsi igraci. Nema tu nista cudno, nit su Neville i Carragher zavrsili zurnalistiku u medjuvremenu. Ljudi imaju znanje i vode, barem meni, najzanimljiviju sportsku emisiju. Kad rade prenose, uvijek prvo trazim Sky.
Konjic nije los, al previse bespotrebne price. Naprosto je tako, covjek nije usutio citavu utakmicu, barem 5 sekundi.
- Consigliere
- Kontakt:
Spaho ne prepozna Jo Bidena... 

jučer se do kasno slavilo, rekao je da mu se ne zamjeri ako nešto ne bude ureduConsigliere je napisao/la:Spaho ne prepozna Jo Bidena...

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vjerovatno ce sva tri komentatora prenositi nase utakmice kako je to bilo i u kvalifikacijama. Muhamedu svaka cast bio je veliki igrac ali je veliki maler sjecam se utakmice u BG protiv SCG, negdje pred kraj utakmice mi gubimo jedan nula na tribinama ludilo ubise nase navijace a on bahi govori nesto u fazonu kako imamo sansu da se vratimo iako je to u tom trenutku bilo nemmoguce.Msm da nismo nikad pobijedili kad je Muhamed bio sukomentator,neka me neko ispravi ako grijesim..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Consigliere
- Kontakt:
Sta je slavio?Kaunas je napisao/la:jučer se do kasno slavilo, rekao je da mu se ne zamjeri ako nešto ne bude ureduConsigliere je napisao/la:Spaho ne prepozna Jo Bidena...![]()

valjda povoljan rezultat i zadovoljavajuća igra, pod utiskom je čovjek, nije naspavanConsigliere je napisao/la:Sta je slavio?Kaunas je napisao/la:jučer se do kasno slavilo, rekao je da mu se ne zamjeri ako nešto ne bude ureduConsigliere je napisao/la:Spaho ne prepozna Jo Bidena...![]()

15.10.2013.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Spaho i njegovo ocrtano, "i evo goLJaaa, golj, golj, golj...."
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Donnie Darko
- Kontakt:
RukometConsigliere je napisao/la:Sta je slavio?Kaunas je napisao/la:jučer se do kasno slavilo, rekao je da mu se ne zamjeri ako nešto ne bude ureduConsigliere je napisao/la:Spaho ne prepozna Jo Bidena...![]()

Spaho je ubjedljivo najbolji od ovih komentatora na bht-u, ali ubjedljivo znaci.
Za Suku nemam komentara, nemam nista protiv covjeka, ali je po mom skromnom misljenju uzasan komentator. pun intended
Upravo tako,ljudina svaka mu čast ali nemoj ga kao sukomentatora,ne ide nikako,kad ga slušam dobijem osjećaj da pratim turnir negdje u Donjoj Orahovici...esprit24 je napisao/la:Vjerovatno ce sva tri komentatora prenositi nase utakmice kako je to bilo i u kvalifikacijama. Muhamedu svaka cast bio je veliki igrac ali je veliki maler sjecam se utakmice u BG protiv SCG, negdje pred kraj utakmice mi gubimo jedan nula na tribinama ludilo ubise nase navijace a on bahi govori nesto u fazonu kako imamo sansu da se vratimo iako je to u tom trenutku bilo nemmoguce.Msm da nismo nikad pobijedili kad je Muhamed bio sukomentator,neka me neko ispravi ako grijesim..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ja se sjećam protiv Mađarske na Bilinom polju u kvalama za Euro 2008. BiH gubi 3:0 i Spahić isključen, negdje u drugom poluvremenu Misimović zabije počasni iz penala, a Konjić govori "vjerujem da možemo izvući bod, pa i sva tri"esprit24 je napisao/la:Vjerovatno ce sva tri komentatora prenositi nase utakmice kako je to bilo i u kvalifikacijama. Muhamedu svaka cast bio je veliki igrac ali je veliki maler sjecam se utakmice u BG protiv SCG, negdje pred kraj utakmice mi gubimo jedan nula na tribinama ludilo ubise nase navijace a on bahi govori nesto u fazonu kako imamo sansu da se vratimo iako je to u tom trenutku bilo nemmoguce.Msm da nismo nikad pobijedili kad je Muhamed bio sukomentator,neka me neko ispravi ako grijesim..

Inače, meni je solidna kombinacija on i Spaho. Samo da manje priča, dovoljno je da se uključi jednom u dvije minute, a ne svakih deset sekundi.
NAPRIJED NARODE!
on prvo treba da nauci sta znaci biti "color-caster" pa tek onda moze komentirati
ovako se stice dojam da je on komentator a Spaho analiticar koliko covjek prica
ovako se stice dojam da je on komentator a Spaho analiticar koliko covjek prica

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.