Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
to ti je iz istog razloga zasto se pise da Messi nista ne pokazuje za Argentinu , ili nije pokazivao , hoce da trollaju , da se svadjaju , gluposti uglavnom , nema igraca koji sam moze dobiti utakmicu .
Ha nije da nam ne bi bilo drago da i ovdje bude najbolji strijelac, čisto da ne dođe nezadovoljan na pripremeRaul_64 je napisao/la:Zasto neko misli da Ronaldovi nastupi za reprezentaciju bi trebalo nesto predstavljat simpatizerima Reala

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma nek ispadnu odma , pa da sto prije dodju na pripreme(sva trojica).
Samo nek veliki Karim plodi
Samo nek veliki Karim plodi

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:

ovi arapi nisu normalni, pravi ludaci i fanatici....divi onog llijevo na 0:18 (4 na leđima, Ramosov dres)....sedždu lik pravi

jesi ti svjestan koliko messi ima jacu reprezentaciju od ronalda?Furymaker je napisao/la:to ti je iz istog razloga zasto se pise da Messi nista ne pokazuje za Argentinu , ili nije pokazivao , hoce da trollaju , da se svadjaju , gluposti uglavnom , nema igraca koji sam moze dobiti utakmicu .

vidio sam manje kuce od ovog tva na kojem gledajumadridist je napisao/la:

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne baš tako pretjerano dobru, kako ti to želiš pokazat'.LenBias je napisao/la: jesi ti svjestan koliko messi ima jacu reprezentaciju od ronalda?![]()

Argentina ima definitivno jači napad, tj. Messi ima bolje saigrače u napadu nego što to ima Ronaldo. Al' je zato odbrana Portugala pa jedno 5x bolja nego kod Argentine.

- BurningLegion
- Kontakt:
U pravu si, obrana Portugala ima potrebnu dozu smirenosti, stalozenosti, mirnoce.
Portugal je dosta jaci. Obrana je vrhunska, vezni red solidan i tu je i ronaldo.
U argentini je sve osim napadackog trojca bas lose.
http://www.transfermarkt.de/muhamed-bes ... eler/93905" onclick="window.open(this.href);return false;
PERO REAGUJ!
PERO REAGUJ!
Besic>Verratti
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
AS: The representative of Oblak: "Real Madrid is interested"
E moj ikere ,na sta si spao
MARCA: Manchester United wonderkid Adnan Januzaj has been linked with a €40 million switch to Real Madrid.
E moj ikere ,na sta si spao

MARCA: Manchester United wonderkid Adnan Januzaj has been linked with a €40 million switch to Real Madrid.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
portugal dosta jaci? prije bi rekao dosta slabiji. jedino im je jaca odbrana. ne toliko jaca koliko je u argentine jaci napad. pa pogledaj kakvi panjevi igraju u napadu- hugo almeida, nani koji grije klupu valenciji u manchesteruDennis je napisao/la:Portugal je dosta jaci. Obrana je vrhunska, vezni red solidan i tu je i ronaldo.

sredina slaba, jedino moutinho nesto igra, meirelles kao najzvucnije ime godinama nije ozbiljan igrac...
di maria i macherano s jednom nogom su bolji od citave veze portugala...
taj isti portugal je dosao do polufinala prije dvije godine. Argentina je ove godine najlosija od kad ih gledam, a nisu nista napravili ni kad su dobro igrali... Također takticki portugal je za par klasa ispredAhonen je napisao/la:portugal dosta jaci? prije bi rekao dosta slabiji. jedino im je jaca odbrana. ne toliko jaca koliko je u argentine jaci napad. pa pogledaj kakvi panjevi igraju u napadu- hugo almeida, nani koji grije klupu valenciji u manchesteruDennis je napisao/la:Portugal je dosta jaci. Obrana je vrhunska, vezni red solidan i tu je i ronaldo.
U argentini je sve osim napadackog trojca bas lose.![]()
sredina slaba, jedino moutinho nesto igra, meirelles kao najzvucnije ime godinama nije ozbiljan igrac...
di maria i macherano s jednom nogom su bolji od citave veze portugala...
ako Ronalda ne ide naprijed ko ce ga zamijeniti? a Argentini opet imas Aguera, Higuaina, Di Mariju.
sto se odbrane tice, Portugal jest jaci.
vezni red je na strani Argentine, pogotovo sad kad ce i Di Marija u sredinu. Mache je odlican na zadnjem veznom.
u Portugalu mi je Moutinho dobar ali ocigledno van forme. Meirelles je istrosen igrac totalno.
cinjenica je da im sav ofanzivni potencijal lezi u Ronaldu i ako njega ne ide, to je to. a uzdati se odbranu na celu s Pepeom i nije zahvalno.
a dosli su do polufinala jer im je Ronaldo cup'o guzove.
vezni red je na strani Argentine, pogotovo sad kad ce i Di Marija u sredinu. Mache je odlican na zadnjem veznom.
u Portugalu mi je Moutinho dobar ali ocigledno van forme. Meirelles je istrosen igrac totalno.
cinjenica je da im sav ofanzivni potencijal lezi u Ronaldu i ako njega ne ide, to je to. a uzdati se odbranu na celu s Pepeom i nije zahvalno.
Gle, portugalci znaju sta rade kad su na terenu. Argentinci pojma nemaju kako bi trebali igrat uopceAhonen je napisao/la:ako Ronalda ne ide naprijed ko ce ga zamijeniti? a Argentini opet imas Aguera, Higuaina, Di Mariju.
Ma cinjenica je da oba imaju odredjene nedostatke u timu, ovi u odbrani, ovi u napadu , te da obojica imaju kloceve za trenere i svjetsko im vjerovatno ostaje samo san. 

Mou: "Yo no dejaría a Casillas en el banquillo frente a Chile"
Ko kaze da Mou ne voli ikera

Ko kaze da Mou ne voli ikera

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
treba slati mailove peri dok ne dovede besica 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.