Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Donekle i nije losa zamisao trenera.sa onakvom losom odbranom primili bi od svakog par golova vise.
Mene licno raduje veliki napredak u defanzivnim zadacima Misketa.
Za kornere i ostalo nadoce.Treba dizati guzicu u tri sata ujutro i ugrijavati maleckom mlijeko.I onda takav spreman biti ujutro za trening.Tako da mi to uopste nije neki problem oko njegove ubojitosti.Kako rekoh,slece i na to.
Mene licno raduje veliki napredak u defanzivnim zadacima Misketa.
Za kornere i ostalo nadoce.Treba dizati guzicu u tri sata ujutro i ugrijavati maleckom mlijeko.I onda takav spreman biti ujutro za trening.Tako da mi to uopste nije neki problem oko njegove ubojitosti.Kako rekoh,slece i na to.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 feb 2010, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Hm po meni Köstner do sada radi dobar posao. Nemoze covjek popraviti za kratko vrijeme sve sto je Veh pokvario. Isto je i Vehu trebalo vremena da unisti Wolfsburg, na pocetku sezone su bili jaki.
Grafite jeste danas izmasio 100% sanse ali je ipak zabio dva gola, usporedjeno sa njegovim groznim utakmicama ove sezone danas je igrao majstorski. Danas su ponovo igrali sa dugim loptama na Dzeku i njega, kao u starim dobrim vremenima i izgleda da njemu to bolje lezi, mozda Grafite nije najbolji igrac ali ga je Veh psihicki i fizicki razbijo. Pod Köstnerom je Grafite morao raditi ekstra treninge i to najjednostavnije stvari, primanje lopte etc.
Isto Misimovic koji se bio udebljao i jos vise usporio, pokazuje jasni trend na gore. Kada bih neko prije neke 3-4 nedelje ponudio ovaj rezultat Wolfsburgovci bi ga odmah potpisali, danas je falilo malo srece i drugi gol je bio nepotreban sa 1 jednim igracem vise. Za sada upravo nema potrebe za novim trenerom.
Grafite jeste danas izmasio 100% sanse ali je ipak zabio dva gola, usporedjeno sa njegovim groznim utakmicama ove sezone danas je igrao majstorski. Danas su ponovo igrali sa dugim loptama na Dzeku i njega, kao u starim dobrim vremenima i izgleda da njemu to bolje lezi, mozda Grafite nije najbolji igrac ali ga je Veh psihicki i fizicki razbijo. Pod Köstnerom je Grafite morao raditi ekstra treninge i to najjednostavnije stvari, primanje lopte etc.
Isto Misimovic koji se bio udebljao i jos vise usporio, pokazuje jasni trend na gore. Kada bih neko prije neke 3-4 nedelje ponudio ovaj rezultat Wolfsburgovci bi ga odmah potpisali, danas je falilo malo srece i drugi gol je bio nepotreban sa 1 jednim igracem vise. Za sada upravo nema potrebe za novim trenerom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Onaj Joshue i Riether su kriminalni.
Grafite, lik je uzas. Ne znam samo kako mu je onaj gol usao. On se stvarno bori, trci al brate.
Dzeko u prvom poluvremenu bio majstor, u drugom nije skoro ni jednu loptu dobio.
Miske ide na bolje, samo oni korneri su mu bili skroz losi.
Ovaj tim je stvarno los. Gdje su im oni pasovi od prije.

Grafite, lik je uzas. Ne znam samo kako mu je onaj gol usao. On se stvarno bori, trci al brate.
Dzeko u prvom poluvremenu bio majstor, u drugom nije skoro ni jednu loptu dobio.
Ovaj lik ih je sam jedno 10 golova kosto ove sezone, a svaku utakmicu igra. Ne razumjem kako ekipa koja tako katastrofalno igra, non-stop igra u istom sastavu manje-vise.soko je napisao/la:Onaj Joshue i Riether su kriminalni.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A sta bi mogli mijenjat...trenutno him je to najbolje sto imaju u prvih 11!!!!
Dzeko je treba otici dok je ima ponude na ljuto,da ode ka pobijednik,kao aktuelni sampion bundes lige,a ne da se ovako blamira i nervira radi gresaka za koje on nije kriv!!!
Dzeko je treba otici dok je ima ponude na ljuto,da ode ka pobijednik,kao aktuelni sampion bundes lige,a ne da se ovako blamira i nervira radi gresaka za koje on nije kriv!!!
Ziani, Dejagah i Martins bi trebali imat mjesta pored Gentnera, Grafitea i onog kloca Riethera.Google je napisao/la:A sta bi mogli mijenjat...trenutno him je to najbolje sto imaju u prvih 11!!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Svi ti navedeni su tarabe i to zesce.Sjah'o kurta da i uzjah'o Murta.Uostalom mijenjali su ih pa sijedi i placi kraj njihCartman je napisao/la:Ziani, Dejagah i Martins bi trebali imat mjesta pored Gentnera, Grafitea i onog kloca Riethera.Google je napisao/la:A sta bi mogli mijenjat...trenutno him je to najbolje sto imaju u prvih 11!!!!

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Kakva igra Wolsburga za sada! Kao u stara vremena, jedan gol Džeke poništen bezveze i jedna prečka Misimovića...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Burza, gdje gledaš tekmu? Na pet programa sam našao Werder, nigdje WolfsburgNoName je napisao/la:Kakva igra Wolsburga za sada! Kao u stara vremena, jedan gol Džeke poništen bezveze i jedna prečka Misimovića...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Principatus
- Kontakt:
Eto zaheba sudija Wolfsburg za gol, sta su sudije ove sezone sve u Bundesligi uradili, nevjerovatno. Wolfsburg jak. Miske upravo super slobodni izveo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gol Džeke čist k'o suza! Nije čak bio ni u liniji sa odbranom Schalkea! Vidjelo ofsajda nije! Sramota!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- NoName
- Kontakt:
Na bwin.com
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Gleda li iko uzivo?????Hoce li neko link postavit???
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Kahva, Kava, Kafa!
- jalehordas
- Kontakt:
http://www.tvoo.net/ch2.html
evo gledajte dijamante
evo gledajte dijamante
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Dade Schalke gol :S
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- jalehordas
- Kontakt:
ja nevidim svjetlo na kraju tunela kod wolfsburga
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je smijesno, Schalke sa antifudbalom i sudijskom pomoci vodi.
Ni jedan link ne funkcionise.
Ni jedan link ne funkcionise.
Kakav je dzekson i kakav je miske ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.