16.06. Nigerija - Iran
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 16.06. Nigerija - Iran
Zanimljivija ova pjesma od utakmice.
Mnogi su kukali sto mi igramo prvu protiv Argentine ali meni je u tome najveca prednost za nas. Odma ih skinut sa dnevnog reda dok smo svijezi. Primili smo 2 gola dali 1 znaci gol razlika nam nije losa. Jes da se i remi mogao izvuci al hajd gotovo je sad. Ove druge dvije mozemo komotno bez previse opterecenja odigrati. Samo fajterski i borbeno i ostavit srce na terenu i to je to. Pokusati dati sto vise golova. A ovi tek trebaju sad da brinu o Argentini koja sinoc iako je pobijedila, nije pokazala mnogo sta. A nacija je od koje se mnogo ocekuje tako da oni definitivno nece povlaciti rucnu nego ce ici furiozno do kraja. Iran bi plaho mogao nastradati protiv njih jer ce se htjeti iskupiti. Njihovi fanovi su svjesni da je ono sinoc bilo blijedo tako da moraju pokazati da su jaki i jos uvijek favoriti za osvajanje prvenstva. Idemo nasiiiUnofficialpage je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema obe ekipe ali realno nemaju šta tražit protiv, ukoliko odigramo kao jučer i kao one dvije prijateljske, mislim da pobjede protiv obe ekipe ne bi trebala doći u pitanje.
Iran katastrofa. Samo ispucavanja i to je to. Nigerija ima samo trku, moglo bi se reći da su bolja ekipa ali i oni su vrlo slabi.
Ovo moramo dobit.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemam streama jarane od ARD, nazalost.Kaunas je napisao/la:Daj stream da cujem svabu xdGoalgetter je napisao/la:Kaze Njemacki komentator da nasa ofanziva garant nece ovako slabasno krenuti na Iransku odbranu kao Nigerijanci, tj. jasno i on vidi da ovdje mi moramo da prodjemo.

- crvenocrni
- Kontakt:
Ma nesto slicno kao Sjeverna Korejaunavita je napisao/la:Narod na stadionu zvizdi na pol.kako i nebi kad su prisustvovali najjgoroj utakmici od kako se krpenjaca pocela kotrljati travom, stbarno fuj uzas zivi.Iran amaterska ekipa u odnosu na ono sta smo do sad gledala na SP, s druge strane Nigerija takticki 0, nista.Stvarno ih nisam imao prilike gledati ali sad znam o cemu su ljudi pricali kad kazu da jedino sta imaju je trka, ali u nista u prazno.Nakon 1 pol. nista-nista doslovno.
p.s.Samo da mi je znati na osnovu cega perzijanci temelje te silne nade i prijetnje kako ce sve razbucati![]()

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ne bi me cudilo da i jedni i drugi stisnu protiv nas i da daju 200% u tim utakmicama, ali onako objektivno mi bi ovo trebali dobiti glatko. Kljuc za uspjeh je ostati pribran u obadvije utakmice i maksimalno ozbiljno shvatanje protivnika.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Uglješe samo trče, ko kokoši kakve po terenu.. Onaj Moses kao nešto pokušava ali slabo. Golman im je dobar.
Mada mislim da su potcijenili Iran i da im se vraća prilično. Nikakvog kreativca nemaju, nabij i trčij za loptom je trenutna taktika
Emenikea sam gledao i on je dobar, večeras je ispod njegovog nivoa. Solidan napadač.
Onasija i Mikela ja nikako nmg da shvatim, kao da igraju jedan protiv drugog, slabe prate jedan drugog, kretnje bez lopte su
itd..
Što se tiče Irana, rekao sam ja, imat' ćemo mi sa njima više frke nego sa Nigerima, ali eto.. pred nama je
Mada mislim da su potcijenili Iran i da im se vraća prilično. Nikakvog kreativca nemaju, nabij i trčij za loptom je trenutna taktika

Onasija i Mikela ja nikako nmg da shvatim, kao da igraju jedan protiv drugog, slabe prate jedan drugog, kretnje bez lopte su

Što se tiče Irana, rekao sam ja, imat' ćemo mi sa njima više frke nego sa Nigerima, ali eto.. pred nama je

Ove obije ekipe su definitivno zalutale na svjetsko i nikako im tu nije mjesto.
Ocekujem obije pobjede u hendikepu , ovih prvih 45 min je zali boze vremena provedenog gledajuci.
Na kraju mozda nam je ovo i dobro za prvo ucesce jer bi trebalo lagano da izborimo mjesto medju 16 a dalje je sve moguce
Ocekujem obije pobjede u hendikepu , ovih prvih 45 min je zali boze vremena provedenog gledajuci.
Na kraju mozda nam je ovo i dobro za prvo ucesce jer bi trebalo lagano da izborimo mjesto medju 16 a dalje je sve moguce

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Biće Nigeriji puno lakše igrati protiv nas. Al zato bi ovdje vrlo lako mogli prosuti 2 boda, pa čak ne bi čudilo da im Iranci uvale nekakvu frljoku i pobijede.
Naša utakmica protiv Nigerije će biti dosta drugačija. Nigerija nema puno kreativnosti u sredini, njihova najveća snaga je brzina napadača, prije svega trebat će obratiti pažnju na Emenikea i Mosesa. A u našoj tekmi imat će puno više prostora nego večeras i biće prijetnja sigurno. Al isto tako ćemo i mi njihovoj odbrani zadati puno više muke.. Očekujem da Džekson zablista. Ne bih ništa mijenjao u odnosu na Argentinu jer će nam trebati disciplina Hajrovića i Lulića u zatvaranju i pomaganju bekovima.
Naša utakmica protiv Nigerije će biti dosta drugačija. Nigerija nema puno kreativnosti u sredini, njihova najveća snaga je brzina napadača, prije svega trebat će obratiti pažnju na Emenikea i Mosesa. A u našoj tekmi imat će puno više prostora nego večeras i biće prijetnja sigurno. Al isto tako ćemo i mi njihovoj odbrani zadati puno više muke.. Očekujem da Džekson zablista. Ne bih ništa mijenjao u odnosu na Argentinu jer će nam trebati disciplina Hajrovića i Lulića u zatvaranju i pomaganju bekovima.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ispravak krivoga navoda: BIH je dala 2 gola...molim lijepo!!!soccerfan je napisao/la: Primili smo 2 gola dali 1 znaci gol razlika nam nije losa....

Bešić i pjanić će toliko izdominirat ove njihove sredine da će se pokajat što nam nisu pustili utakmicu 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Komšije ovu grupu možete proći sa pola snage, možda ćete se jedino malo sa Nigerijom morati potruditi dok je Iran smiješna repka.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To je taj Iran, defanzivan, borben, nemaju neki kvalitet da bi se nametnuli ali pokrivaju svoj prostor, trce, bore se...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
BiH-Nigerija
____________Džeko___________
_Lulić_______Miske______Izo___
______Mire________Mume_____
_Sejo___Seo_____Emir__Mujdža_
_____________Beg____________
Protiv Irana sa dva napadaca.
____________Džeko___________
_Lulić_______Miske______Izo___
______Mire________Mume_____
_Sejo___Seo_____Emir__Mujdža_
_____________Beg____________
Protiv Irana sa dva napadaca.
Samo da ne pobjede Nigerijci
pogledajte malo raspored naše grupe....naredno kolo ce Argentina nalupati Iran, imati 6 bodova i u zadnjem kolu protiv Nigerije može kalkulisati i poslati B tim (plus mogu odmoriti neke glavne igrace)....sami ce odluciti jel im bolje igrati protv francuza ili Švicaraca.
Nigerijci sa eventualnom pobjedom danas ( nedo Bog), izvucenim remijem protiv nas, mogu docekati to zadnje kolo sa B timom Argentine i tamo pokušati izvuci bod....i mi ga tu pušimo u toj računici, a to ne želimo.

Nigerijci sa eventualnom pobjedom danas ( nedo Bog), izvucenim remijem protiv nas, mogu docekati to zadnje kolo sa B timom Argentine i tamo pokušati izvuci bod....i mi ga tu pušimo u toj računici, a to ne želimo.
bit ce ladno bez po muke 3:0 i mjera vjerujte mi ovo je rinaka kad besic zada svoj tempo i miralemka svoju magiju:D i nigeri i iranci nece znat sta ih je snaslo vjerujte mi, mislio sam da je ovo nesto ubitacno od strane nigera a ovo je u rangu latvije, i albanije nidze veze hljeba mi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma samo dobit Nigeriju..Iran u zadnjem kolu sa jednim bodom i bez ikakve sanse da prodju cemo lako savladati
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Nigerija igra na kontranapad,kad se ekipa povuce nazad i prepusti im posjed oni su bezopasni.
borbenost ta njihova ništa ne znači kad mi imamo isto borbene i luđe igrače od njih 5 klasa kvalitetnijih, te imamo 2 svojevrsna mozga u vidu pjanića i misimovića na terenu. NIšta se ne brinite, dobijamo ovo.dr.van nostrand je napisao/la:To je taj Iran, defanzivan, borben, nemaju neki kvalitet da bi se nametnuli ali pokrivaju svoj prostor, trce, bore se...
Pa pjanić se sinoć sprdao sa onim Argentincima

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
let3 je napisao/la:Samo da ne pobjede Nigerijci![]()
pogledajte malo raspored naše grupe....naredno kolo ce Argentina nalupati Iran, imati 6 bodova i u zadnjem kolu protiv Nigerije može kalkulisati i poslati B tim (plus mogu odmoriti neke glavne igrace)....sami ce odluciti jel im bolje igrati protv francuza ili Švicaraca.
ma vjeruj mi leonel ce ih sam potopit nisu toliki amateri da se kockaju sa nakim nigerima i irancima pojest ce ih ljudi ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.