Zvjezdan Misimović

musla
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la musla » 16 jun 2014, 19:12

čuj statistika ne laže...ee druže u kojoj si ti zabludi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2014, 19:12

DonCorleone je napisao/la:Naravno da si ti baljezgao sve i svasta na temi Pjanica, zato post ide ciljano ka tebi. Tvoj gornji post upravo cilja na provokaciju Pjanica i "dodavanju prvom do sebe" ;) .

Bas steta sto tebe i Misimovica statistika odpuha.
Nisam ciljao na Pjanića, da jesam, napisao bih.

Statistiku ne želim postavljati, jer ako je postavim, nećemo više imati o čemu diskutovati. Bar ti znaš šta se desi kad ja dokumentujem crno na bijelo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jun 2014, 19:14

RockyMaivia je napisao/la:Sto je Asanovic bio Hrvatskoj 98'.to je Misimovic ovoj generaciji.
Neki i dalje ne shvataju...
StarMo nije skutorija...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 jun 2014, 19:15

I opet i po stoti put,Pjanic je centralni vezni,play,organizator igre,to mu je prirodna pozicija koji igra vec godinama i u klubu i koju ce nastavit igrat i u buducnosti.
Pitam:zasto covjeka tjerati da u klubu i reprezentaciji igra razlicite pozicije?
Misimovic je ofanzivni vezni,poluspic,lutalica,slobodni strijelac ala Francesko Totti.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jun 2014, 19:16

Hajde kreni od zadnje tri partije, pretrcani kilometri, uspjesno dodavanje, kretanje bez lopte, duel igra.

Vidjeces da je Pjanic daleko ispred Misimovica.

Uostalom svaki ekspert na ovom svijetu ce ti to potvrditi, nema potrebe da bas sa mnom ulazis u diskusiju, jer je dilema izmedju Pjanica i Misimovica svima na svijetu jasna, koji neutralno prate kvalitet nasih igraca.

slika
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 jun 2014, 19:17

DonCorleone je napisao/la:Gringo ne moras me postati, ponajvise iz razloga sto ti blage veze o fudbalu nemas i tebi vise ne odgovoram uopste niti citam postove.

Savjetujem ti da pocnes prvo razlikovati izmedju ofanzivnog veznog i centralnog veznog, jer su ti postovi glam blam.
Idi ba brij muda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
musla je napisao/la:čuj statistika ne laže...ee druže u kojoj si ti zabludi
Druze , zna on da grana ali ne mogu podnijeti sportski prasenje od strane mene evo vec 5 godina...
Ja rekao ono bilo i uvijek tako i uvijek isto pokusavaju ljudi spinovati istinu, evo sad se lafo ufatio statistike, a nemam volje da mu prezentiram neke stvari...Pa mu samo ovako sa uzivanjem ponekad odgovorim... :cool:
Pjanic i ozbiljan fudbal :lol: :lol: :lol: :lol:
Bog te hebo mi smo do sada trebali biti svjetski prvaci koliko dobrog igraca imamo :lol: :lol: :lol: :lol:
Da nije Dzeke, Spahe, Misketa, bili bi u nivou Albanije...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 16 jun 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2014, 19:18

RockyMaivia je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Sto je Asanovic bio Hrvatskoj 98'.to je Misimovic ovoj generaciji.
Neki se ne sjećaju Asanovića, mladi su, zato im ne zamjeram.

Corleone, ne želim upoređivati Misimovića i Pjanića. Eksperti me ne zanimaju, jer sam gledao svaku utakmicu reprezentacije BiH, a ti tvoji eksperti nisu, tako da sam kompetentniji od njih.
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jun 2014, 19:23

Virtu4l je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:
Neki se ne sjećaju Asanovića, mladi su, zato im ne zamjeram.

Corleone, ne želim upoređivati Misimovića i Pjanića. Eksperti me ne zanimaju, jer sam gledao svaku utakmicu reprezentacije BiH, a ti tvoji eksperti nisu, tako da sam kompetentniji od njih.
Isti ti pljuju po Hasanu.
StarMo nije skutorija...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jun 2014, 19:24

U tome i jeste problem Virtu, da ti eksperti analiziraju trenutno stanje a ne 2009tu godinu.

Kada gledas ko je najvise pretrcao, Pjanic. Ko ima najveci procenat uspjesnih dodavanja Pjanic, ko zaustavlja Messija, Pjanic, eno imas cak i video snimke.

I kao slag na tortu kreira i napade kada stigne, dakle vrhunski igrac za svakog neutralnog stratega. Nemamo mi o tome ba sta voditi raspravu, kada svako u svijetu zna ko je Miralem Pjanic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jun 2014, 19:26

Stvarno ne vidim potrebu da se porede Pjana i Miske. To su naši najbitniji igrači, pokretači akcija. Koje bolji, zar je uopšte bitno!?

Misimović je doktor fudbala, u jednom potezu može riješit utakmicu. Uvijek igrač mora biti blizu njega, mora spriječit pas koji može uzrokovat gol. Igra sa i bez Misketa nije ista, vidjet ćete kad bude na klupi ili ode u penziju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jun 2014, 19:31

Misimovic je sinoc najmanje 10 puta sputavao nase polu kontre samo zato sto pegla loptu bez potrebe,nije dodavao na vrijeme loptu,imao je dobrih poteza ali strasno usporava kompletnu nasu igru.....Zbog Misimovica nemamo tu transformaciju u napadu bar sinoc nismo imali....

Misimovic moze igrati samo 45 min i to je previse,ja bi vise volio da on udje zadnjih 30 minuta i da onako svijez pomogne ekipi nekim svojim potezom,nego da se vuce ko slina 60 minuta po terenu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2014, 19:36

DonCorleone je napisao/la:U tome i jeste problem Virtu, da ti eksperti analiziraju trenutno stanje a ne 2009tu godinu.
Sretno im burazeru, samo neka analiziraju, ali mene to ne dotiče. Znam više o fudbalskoj reprezentaciji BiH od svih njih zajedno.

Ipak ja se sjećam Skoplja, Mestalje, Osla, Genka, Bilinog Polja, a oni se toga ne sjećaju...
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jun 2014, 20:19

Kraljina pardon Zvjezdan Misimovic je sinoc na neki nacin preuzeo odgovornost, u onim momentima kad smo malo srljali stao je na loptu inteligentno jer mi nemamo sanse da se trkamo sa Gaucosima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 16 jun 2014, 20:52

DonCorleone je napisao/la:U tome i jeste problem Virtu, da ti eksperti analiziraju trenutno stanje a ne 2009tu godinu.

Kada gledas ko je najvise pretrcao, Pjanic. Ko ima najveci procenat uspjesnih dodavanja Pjanic, ko zaustavlja Messija, Pjanic, eno imas cak i video snimke.

I kao slag na tortu kreira i napade kada stigne, dakle vrhunski igrac za svakog neutralnog stratega. Nemamo mi o tome ba sta voditi raspravu, kada svako u svijetu zna ko je Miralem Pjanic.

Sabella: " Najvise se bojim Misimovica " . Ljudi moji Misimovic je rekorder Bundeslige asistencijama, jel vi znate sta to znaci, sada je dosta izgubio snage ali Pjanic ima jos toga da uradi da dostigne nivou Misimovica. Zvjezdan je i dan danas igracina iako vise nema snage, ona lopta prema Hajrovicu to je to, majstor je samo jedan, Misimovic je jucer kao i protiv Grcke preuzeo odgovornost i odigrao odlicno dook mu nije nestalo snage. Pjanic je isto tako meni pravi igracina ali Miske je Miske, klasa je uvijek klasa, nemoj te molim te govorit da je Pjanic bolji ili ovo ono obadva su nam potrebna oni su ti koji mogu smirit nasu igru i preuzet taj odgovornost. Bez Misimovica nemozemo, vidjecete protiv Nigerije ko je i sta je Miske.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 16 jun 2014, 20:55

Sabinho je napisao/la:Kraljina pardon Zvjezdan Misimovic je sinoc na neki nacin preuzeo odgovornost, u onim momentima kad smo malo srljali stao je na loptu inteligentno jer mi nemamo sanse da se trkamo sa Gaucosima.
:thumbup: :salut:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jun 2014, 21:04

Ma ja protiv Nigerije se mozemo trkati :clap: :clap: :roll: :lolno: :lolno: :lolno:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jun 2014, 21:07

Ponos Torina je napisao/la:Ma ja protiv Nigerije se mozemo trkati :clap: :clap: :roll: :lolno: :lolno: :lolno:
I ne treba da se trkamo vec da drzimo loptu u nogama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jun 2014, 21:08

Sabinho je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ma ja protiv Nigerije se mozemo trkati :clap: :clap: :roll: :lolno: :lolno: :lolno:
I ne treba da se trkamo vec da drzimo loptu u nogama.
Normalno ali gledajuci sta je Misimovic sinoc radio,mislim drzao je loptu po 5-10 vise nesgo sto je trebao to je i razlog zasto nismo imali vise opasnijih napada,tj kontranapada....

santasa
Kontakt:

Post Postao/la santasa » 16 jun 2014, 22:13

Za ove što pokušavaju podmetati argument "statistike", a pri tom ne napišu niti jedan podatak - Misimović je u čitavim kvalifikacijama (ne samo evropsk) za SP daleko najbolji u kreiranju šansi za voj tim, sa nevjerovatnih 31 u 9 tekmi, Pjanić je napravio 11 što je vrlo solidan broj za takođe 9 tekmi.
Uz to Miske je i najbolji asistent u našem timu i u samo vrhu evropskih kvalifikacija, a i naš je treči najbolji strijelac.
Jučer je odigrao jednu od najboljih tekmi u posljednjih godinu dana, odnosno od Grčke u Zenici, a kreirao 4 od 5 šansi, što je dakle opet ubjedljivo najviše. Sakrivao je loptu Argentincim poput Zidana u najboljim danima, a kad ih je provozao trojicu uz desnu aut liniju, u prvom poluvremenu, za mene je to bio najbolji momenat tekme do Vedinog gola.

Imam ružan osječaj u vezi s ovim podcjenjivanjem Misketovog značaja za našu igru, i još važnije za tim (i svlačionicu). Bojim se da je kod mlađih ljudi itekko važna nacionalna pripadnost, jer ima djece koja nakon rata odrastaju u sredinama u kojim čitav život nisu sreli osobu druge nacionalnosti. Bilo svjesno ili nesvjesno nekim od njih bi ljepše izgledala naša repka kad u prvih 11 ne bi bilo nikog od "drugih".

Koliko god bi želio da vidim leđa Papetu odmah nakon SP-a, i to bez obzira kako prođu u Brazilu, mora se priznati da tim ima povjerenje u njega, on u tim, te da bez obzira na poraz, imaju ideju o tome šta žele, kako do toga da dođu, te da ih ne može čak ni silan pritisak "istorijskog", ni poraz od ARG poremetiti da ostvare što misle da mogu.
A Miske je u svemu tome jedna od najvažnijih karika, iako Pape nikad nije Misketa favorizirao u odnosu na, recimo, Džeku, Pjanića, Spahića, naprotiv više je prijetio Misketu nego Rahimiću zbog fizičke forme, tako da i ta priča, koja se opo ovim stranicama provlači, o bezuslovnoj Papetovoj podršci za Misketa nema nikakve osnove.

IRN - NIG 0:0 :thumbup: 50'

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 jun 2014, 22:21

Pjanic je ove godine napravio najvise sansi od svih veznjaka u ligama petice.

Ta prica da on ne moze praviti sanse je glupa. Postavi ga na Misketovu poziciju, daj mu ovlasti kao Misketu i imat ces vise sansi u toku jedne utakmice, plus ces imati defanzivno odgovornog igraca.

Sto vi ne mozete pojmit da je Pjanic barem pet puta bolji igrac od Misimovica to je druga stvar.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.